14 Nisan 2014, Pazartesi 08:58:28

İSRAİLLİLER EL-AL İLE DEĞİL THY'YLE UÇUYOR!

Hamursuz Bayramı (Pesah) nedeniyle yarın tatile çıkacak İsrailliler, en fazla Türkiye'yi tercih etti. İsraillileri ise Türk Hava Yolları taşıyor.
  • he he. hatta obama bile Türkiye'ye gelirken thyyle geliyor. favori yemeği de hamsili pilavmış. şu hattın düzgün bi incelemesi yapılsın bakalım. sefer yapan ve yapmayan havayollarıyla birlikte. görürürüz o zmn başarıyı.
  • İstanbul ataturkten los Angeles ve chicagoya newyorka türk hava yolları uçuşlarına baktığınızda terminalde bekleme salonunda 70 ile 100 tane israilden gelen yolcu vardır, her seferde thy sabah tel avivden getiriyor ardından 2 saat bekleyip ardından uçuyorlar. thy tercih ediyorlar gayet normal kalite servis thy dir en iyi havayolu şirketidir. ayrıca uçuşlarda Yahudiler kendi dinlerine göre yemek seçme olanakları vardır mesela kosher free gibi bazıları sadece sebze yemek ister mesela bunlar çok güzel seçenekler. Yahudiler herşeyi çok iyi bilirler.. ayrıca tel avivden united us airways, el al amerikada değişik şehirlere sefer düzenliyorlar bunlara rağmen eğer thy tercih ediyorlarsa vardır bir hikmeti.
  • Sizlerle gurur duyuyoruz...
  • tc vatandaşlarına uyguladıkları vizeler kaldırılmalı geçenlerde ruslara kaldırdılar.bu şekilde karılıklı olarak turzm büyür.ve eilat dikkate alınmaı gereken bir şehir.akabenin bitişiği
  • Thy'nin uçakları yenı ve buyuk;mükemmel hizmet kalitesi,temiz uçaklar,rotarsız uçuş ve daha onemlisi tecrubeli pilotlar..seçmem için cok nedenim var..
  • Eilat ve Haifa'ya da ucuslarin baslamasini diliyoruz.
  • İsrail THY'nin iç pazarı gibi, uçaklar ağzına kadar dolu, günlük 8 frekansın 2 si geniş gövde ile icra ediliyor.. pazar payı ise %7'lere gelmiş durumda el-aldan sonra en çok tercih edilen hava yolu, birçok yerli israil firmasından bile fazla pazar payı var darısı diğer ülkelerin başına

Yahudilerin Mısır topraklarında 211 yıl süren esaretten kurtularak özgürlüklerine kavuşmaları anısına kutladıkları Hamursuz Bayramı'nda tatil için en fazla Türkiye'yi tercih ettikleri bildirildi.

İsrail'in Türkiye ile ilişkilerindeki sorunlara rağmen İsrail vatandaşlarının bir hafta sürecek Hamursuz Bayramı tatilinde en önemli rotaları Türkiye oldu. Tur operatörlerinin verdiği bilgilere göre, bu yılki tatil için 6 bin 300 İsrail vatandaşı Türkiye'yi tercih etti. İsraillilerin Türkiye'den sonraki tercihleri ise Yunanistan'ın Girit adası, İtalya ve Bulgaristan oldu.

THY günde 8 sefer yapıyor

İsrail Hava Yolları EL-AL'ın Türkiye'ye uçuşları bulunmazken Türk Hava Yolları (THY) bu ülkeye günde 8 sefer düzenliyor. THY'nin bu seferlerinde yer bulmak neredeyse imkansız. THY, İsrail'e en fazla uçuş gerçekleştiren ikinci havayolu şirketi olma özelliğini taşıyor. Antalya'ya yapılan Charter uçuşları dışında, Pegasus Havayolları'nın da İstanbul'dan Tel Aviv'e günde 2 seferi bulunuyor.

Bugün itibariyle 63 bin kişinin ayrıldığı Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalanı'ndan, tatil boyunca 1 milyon 200 bin yolcunun geçiş yapması bekleniyor. Bu sayı bir önceki yıla göre yüzde 25 artış anlamına geliyor.

Havaalanı yetkilileri, aşırı yoğunluğun yaşandığı havaalanında bugün akşama kadar 400 uçağın çift yönlü sefer yapacağını duyurdu.

İSRAİLLİLER EL-AL İLE DEĞİL THY'YLE UÇUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

he ~ 10 yıl önce
he he. hatta obama bile Türkiye'ye gelirken thyyle geliyor. favori yemeği de hamsili pilavmış. şu hattın düzgün bi incelemesi yapılsın bakalım. sefer yapan ve yapmayan havayollarıyla birlikte. görürürüz o zmn başarıyı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
İstanbul ataturkten los Angeles ve chicagoya newyorka türk hava yolları uçuşlarına baktığınızda terminalde bekleme salonunda 70 ile 100 tane israilden gelen yolcu vardır, her seferde thy sabah tel avivden getiriyor ardından 2 saat bekleyip ardından uçuyorlar. thy tercih ediyorlar gayet normal kalite servis thy dir en iyi havayolu şirketidir. ayrıca uçuşlarda Yahudiler kendi dinlerine göre yemek seçme olanakları vardır mesela kosher free gibi bazıları sadece sebze yemek ister mesela bunlar çok güzel seçenekler. Yahudiler herşeyi çok iyi bilirler.. ayrıca tel avivden united us airways, el al amerikada değişik şehirlere sefer düzenliyorlar bunlara rağmen eğer thy tercih ediyorlarsa vardır bir hikmeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
arjantin-ist-tel aviv ucuslarindada thy nin bayagi bir israil vatandasi musterisi bulunuyor
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sizlerle gurur duyuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
tc vatandaşlarına uyguladıkları vizeler kaldırılmalı geçenlerde ruslara kaldırdılar.bu şekilde karılıklı olarak turzm büyür.ve eilat dikkate alınmaı gereken bir şehir.akabenin bitişiği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden mi Thy ~ 10 yıl önce
Thy'nin uçakları yenı ve buyuk;mükemmel hizmet kalitesi,temiz uçaklar,rotarsız uçuş ve daha onemlisi tecrubeli pilotlar..seçmem için cok nedenim var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslan parçası ~ 10 yıl önce
haha yazdığına kendin inanıyor musun acaba:) onun için değil çaresizlikten ellerinde olsa tk ile uçmazlar ama en iyi seçenek bu onlar için istemeyerek bir sürü eksiyi görmezden gelerek uçuyorlar yoksa İsrail için emirates,ettihad falan dururken thy sadece fantezi olur ama emirates ve diğerleride malesef Arap isteselerde uçmazlar kaydeşim şeker kaydeşim şekeylerim var benim baldan tatli şekeyleyim vaay:))
Bak Aslanım ~ 10 yıl önce
Çok güzel noktaya değindin. Emirates Ettihad varken Türk Hava Yolları neymiş.
Aslan konuşuyor ~ 10 yıl önce
Doğru sizin gibi Yabancı sempatizanı THY düşmanı varken tabi emirates Etihat büyük olur. Acaba kaçkere bindin Etihata Emirates'e beş senede bir uçağa binersin ondada zatem ucuz birde kaliteli bilet ararsın THY nin sana ihtiyacı yok git bin Emirin hava yoluna
Boş Konuşan Aslan ~ 10 yıl önce
Güzel kardeşim ben 4 senedir Singapur da Bangkok da Phuket de Dubai de rehberlik yapıyorum bana hangi havayolu kaliteli hangisi değil polemiği yapma her şey ortada Sen Hayatında hiç Emirates' e Qatar ' a Etihad a binmediğin için aradaki farkı anlamıyorsun. Bırak artık İst - ayt uçmayı açıl dünyaya :)
Eilat ve Haifa ~ 10 yıl önce
Eilat ve Haifa'ya da ucuslarin baslamasini diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail ~ 10 yıl önce
İsrail THY'nin iç pazarı gibi, uçaklar ağzına kadar dolu, günlük 8 frekansın 2 si geniş gövde ile icra ediliyor.. pazar payı ise %7'lere gelmiş durumda el-aldan sonra en çok tercih edilen hava yolu, birçok yerli israil firmasından bile fazla pazar payı var darısı diğer ülkelerin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000