28 Temmuz 2014, Pazartesi 10:52:29

İSRAİL'DEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE MEKTUP!

İsrail'in geçen çarşamba günü dünyanın önde gelen havayollarına bir mektup gönderdği ortaya çıktı.
  • Havayolu şirketleri Ben Gurion a uçmaya devam ediyor. Peki neden ekipler biz bu uçuşu yapmayız demiyorlar?? Tüm kaptanları ve kabin ekiplerini Tel Aviv uçuşlarını protesto etmeye çağırıyorum.
  • gene de bir ihtimal var diyorsun...
  • MALEZYANIN VURULMA IHTIMALI YUZDE KACTI?
  • Israil ne ayak !!! Yusuuuuuf yusuf
  • Sen hem israili eleştir hergün,sonra da vurulma ihtimali olan meydanına in. Tv de sadece şov izliyoruz.sıkıysa tel avive uçuşları kessene!!!ya oradayken thy uçağı vurulsa ne olacak? Kim verecek bunun hesabını?önce şehit ilan edeceksiniz,sonra da ailelerine aylık maaş bağlayacaksınız değil mi?
  • Malezya uçağının vurulma ihtimalide bence 100 milyonda birdi
  • Nasi hala tepki veremiyor THY ucmaya devam ediyor Tel Aviv e ... Ucamam diyemiyor... Onlardan gelecek para hayirli olmasin...
  • BU ZATEN TAMAMEN HAMASIN ISRAILE KARSI ELINDEKI KOZLARDAN BIRISI... ISRAILIN DUNYAYLA TEK BAGLANTISINI KESEREK BARISA ZORLAMAK VEYE ISTEKLERINI KABUL ETTIREBILMEK. SIMDI TEL AVIV UCUSLARININ YENIDEN ACILMASI HAMASA VE GAZZEYE VURULAN BIR DARBEDIR... ISRAILIN ELINI GUCLENDIRIR... BIZIM HUKUMETIN TAKINDI TAVIR VE YAPTIGI IS OLARAKTA TAMAMEN TEZATTIR...
  • Milyonda birmiş! Kaç kişi oturup da bunun istatiğini yaptılar acaba, hangi açıdan gelirse imha ederiz hangi açıdan gelmezse çarpar diye? Irkçılık politikalarında yeni boyuta ulaştılar resmen. Öyle ki dünya ile dalga geçmeye başladılar, gel gel bize bir şey olmaz diye. "Kutsal ırk mübarek!". İnşallah o tek kapıları dünyaya açılamayacak hale gelir! İnşallah o lanet ekonomileri batarken biz de keyifle izleriz!
  • Güzel !!! Ama ne yazik ki GAZZE`de vurulma ihtimali % 100 / 100. !!!

İsrail'in geçen çarşamba günü dünyanın önde gelen havayollarına bir mektup gönderdği ortaya çıktı. Söz konusu mektupta İsrail hava sahasına giren bir uçağın Gazze'den atılan bir roketle vurulma olasılığı 'milyarda 1' olarak gösteriliyor.

Fakat açıklamada İsrail'in attığı roketlerden hiç bahsedilmemesi dikkat çekti.

İsrail’in Ben Guriın Havalimanı’nın Hamas tarafından vurulduğu iddiası geçen Salı günü gündeme bomba gibi düşmüş fakat İsrailli yetkililer olayı doğrulamamıştı.

Bunun üzerine THY’de dahil olmak üzere dünyaca ünlü pek çok havayolu şirketi İsrail’e uçmama kararı almıştı.

Bu kararın üzerine havalimanının bombalandığı haberinin ertesi gün İsrail Sivil Havacılık Kurumu yetkilileri dünyanın önde gelen tüm havayolu kuruluşlarına bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

3 sayfalık bu yazılı mesajda İsrail’in dünyaya açılan tek kapısının Ben Gurion Havalimanı olduğunu belirterek havalimanının güvenli ve uçuşa hazır bir bölge olduğu dile getirildi.

Satır arasında ise havalimanın risklerinden bahsedildi.

İsrail Sivil Havacılık Kurumu Gazze’den fırlatılan bir roketle İsrail hava sahasına giren bir sivil yolcu uçağının vurulma ihtimalinin ‘milyarda bir’  olduğunu açıkladı.

Yapılan bu açıklamada roketlerin sadece Filistin tarafından atılıyormuş gibi gösterilmesi dikkat çekti.

Öte yandan İsrail Sivil Havacılık kurumu Ben Gurion havalimanından kalkan uçakların kalkış sırasında vurulma ihtimalini ise ‘yüz milyonda bir’ olarak tanımladı.

İSRAİL'DEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE MEKTUP!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Neden? ~ 10 yıl önce
Havayolu şirketleri Ben Gurion a uçmaya devam ediyor. Peki neden ekipler biz bu uçuşu yapmayız demiyorlar?? Tüm kaptanları ve kabin ekiplerini Tel Aviv uçuşlarını protesto etmeye çağırıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir ~ 10 yıl önce
gene de bir ihtimal var diyorsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MALEZYA ~ 10 yıl önce
MALEZYANIN VURULMA IHTIMALI YUZDE KACTI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Israil ne ayak !!! Yusuuuuuf yusuf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sen hem israili eleştir hergün,sonra da vurulma ihtimali olan meydanına in. Tv de sadece şov izliyoruz.sıkıysa tel avive uçuşları kessene!!!ya oradayken thy uçağı vurulsa ne olacak? Kim verecek bunun hesabını?önce şehit ilan edeceksiniz,sonra da ailelerine aylık maaş bağlayacaksınız değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Malezya uçağının vurulma ihtimalide bence 100 milyonda birdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nasi hala tepki veremiyor THY ucmaya devam ediyor Tel Aviv e ... Ucamam diyemiyor... Onlardan gelecek para hayirli olmasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BU ZATEN TAMAMEN HAMASIN ISRAILE KARSI ELINDEKI KOZLARDAN BIRISI... ISRAILIN DUNYAYLA TEK BAGLANTISINI KESEREK BARISA ZORLAMAK VEYE ISTEKLERINI KABUL ETTIREBILMEK. SIMDI TEL AVIV UCUSLARININ YENIDEN ACILMASI HAMASA VE GAZZEYE VURULAN BIR DARBEDIR... ISRAILIN ELINI GUCLENDIRIR... BIZIM HUKUMETIN TAKINDI TAVIR VE YAPTIGI IS OLARAKTA TAMAMEN TEZATTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyonizmde İstatik ~ 10 yıl önce
Milyonda birmiş! Kaç kişi oturup da bunun istatiğini yaptılar acaba, hangi açıdan gelirse imha ederiz hangi açıdan gelmezse çarpar diye? Irkçılık politikalarında yeni boyuta ulaştılar resmen. Öyle ki dünya ile dalga geçmeye başladılar, gel gel bize bir şey olmaz diye. "Kutsal ırk mübarek!". İnşallah o tek kapıları dünyaya açılamayacak hale gelir! İnşallah o lanet ekonomileri batarken biz de keyifle izleriz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLO ~ 10 yıl önce
Güzel !!! Ama ne yazik ki GAZZE`de vurulma ihtimali % 100 / 100. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000