25 Temmuz 2014, Cuma 08:01:23

İSRAİL'DEN HAVALİMANI AÇIKLAMASI

İsrail'den yapılan açıklamada "Hamas'ın Ben Gurion Havalimanı'nı vurduğu iddiası gerçeği yansıtmıyor" denildi.
  • Bravo,haklısın çok iyi hatırlıyorum aynen öyle demişlerdi. Çok bilmiş,kibirli,küstah,ön yargılı insan çok. Sadece Hamas değil,Ukrayna'daki,suriye'deki,libya'daki ve diğer tüm yerlerdeki savaş son bulsun. Din milliyetçiliğini bırakın artık !!! İnsana insan gözüyle bakın.
  • Yalan haber demiştim,burdaki bazı sivri zekalılar ''üzüldün galiba'' diye abuk subuk msj attı.Ölen her insan için üzülürüm.Bu savaşın biran evvel son bulması dileğiyle...

İsrail'den, Hamas'ın Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı'nı, "M75 füzeleri"yle vurduğu iddiasına cevap geldi.

İsrail'den CNN Türk'e yapılan açıklamada "Hamas'ın Ben Gurion Havalimanı'nı vurduğu iddiası gerçeği yansıtmıyor. Hamas'ın bu iddiası Türkiye ve İsrail arasındaki hava ulaşımına zarar verme girişimidir" denildi.

İSRAİL'DEN HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bravo,haklısın çok iyi hatırlıyorum aynen öyle demişlerdi. Çok bilmiş,kibirli,küstah,ön yargılı insan çok. Sadece Hamas değil,Ukrayna'daki,suriye'deki,libya'daki ve diğer tüm yerlerdeki savaş son bulsun. Din milliyetçiliğini bırakın artık !!! İnsana insan gözüyle bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan Haber ~ 10 yıl önce
Yalan haber demiştim,burdaki bazı sivri zekalılar ''üzüldün galiba'' diye abuk subuk msj attı.Ölen her insan için üzülürüm.Bu savaşın biran evvel son bulması dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000