24 Temmuz 2014, Perşembe 08:10:21

İSRAİL VATANDAŞLARI İÇİN UÇAK GÖNDERİYOR

İsrail, Tel Aviv’e uluslararası uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Türkiye’de kalan vatandaşlarını almak üzere bu gece 4 uçak göndereceğini açıkladı.
  • Mustafa Kemal Paşa koğuştan çıkarken kapı üstündeki ''Bir Türk On Düşmana Bedeldir.'' ibareli levhayı görünce bir subay çağırdı,sonra başını kaldırarak ona,''hayır, bence öyle değildir'' ''BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR'' demiş. Atatürk' ün bu millete ne kadar kıymetli olduğunu anlaması ve biribirine değer vermesi için söylediği bu sözün hakkını İsrailliler veriyor işte. Biz ne yapıyoruz? "Ne Mutlu Türk' üm" bile diyemeyen bir zihniyete tüm ülkeyi teslim ettik, o da "Taraf olmayan bertaraf olur, Hem laik, hem müslüman olunmaz, evdeki %50 yi zor tutuyoruz..." gibi söylemlerle insanları ayrıştırıyor. "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" düsturuna ne oldu? Irakta canlı canlı insanları derisini yüzen, boğazlayan, organlarını yiyen, yakaladığının kafasına kurşun sıkan katleden, yahudi DAVUD Tugayını bünyesine katan IŞID' a tırlarla silah, para taşıyan kimdi? Merak ediyoruz.
  • bence bursak fena olmaz 4'ünüde. jet üs'leri göreve.. :)
  • kadın ve bebek katili teröristler yaşamayı haketmiyorlar
  • iyi olmuş göndermeyin tanımayın bu dünyanın asalak lanetli alçak katil vicdansız ülkesini !

İsrail, Tel Aviv’e uluslararası uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Türkiye’de kalan vatandaşlarını almak üzere bu gece 4 uçak göndereceğini açıkladı.

İsrail hükümeti, dün Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı yakınlarına roket düştüğü iddiası sebebiyle, THY de dahil olmak üzere pek çok havayolu şirketinin uluslararası uçuşlarını iptal etmesi sonucu Türkiye’de kalan vatandaşlarını ülkelerine geri getirmek için çalışma başlatıldığını duyurdu.

İSRAİL VATANDAŞLARI İÇİN UÇAK GÖNDERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Dünyaya bedel ~ 10 yıl önce
Mustafa Kemal Paşa koğuştan çıkarken kapı üstündeki ''Bir Türk On Düşmana Bedeldir.'' ibareli levhayı görünce bir subay çağırdı,sonra başını kaldırarak ona,''hayır, bence öyle değildir'' ''BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR'' demiş. Atatürk' ün bu millete ne kadar kıymetli olduğunu anlaması ve biribirine değer vermesi için söylediği bu sözün hakkını İsrailliler veriyor işte. Biz ne yapıyoruz? "Ne Mutlu Türk' üm" bile diyemeyen bir zihniyete tüm ülkeyi teslim ettik, o da "Taraf olmayan bertaraf olur, Hem laik, hem müslüman olunmaz, evdeki %50 yi zor tutuyoruz..." gibi söylemlerle insanları ayrıştırıyor. "Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" düsturuna ne oldu? Irakta canlı canlı insanları derisini yüzen, boğazlayan, organlarını yiyen, yakaladığının kafasına kurşun sıkan katleden, yahudi DAVUD Tugayını bünyesine katan IŞID' a tırlarla silah, para taşıyan kimdi? Merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vursak ~ 10 yıl önce
bence bursak fena olmaz 4'ünüde. jet üs'leri göreve.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
su ~ 10 yıl önce
kadın ve bebek katili teröristler yaşamayı haketmiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suçlama ~ 10 yıl önce
suçalamalarınla bütün israil'i sorumlu tutamazsın, tıpkı ülkemizde ki katillerden dolayı tüm ülkeyi sorumlu tutamayacağımız gibi.
aynaya bakmak!! ~ 10 yıl önce
fakat biliyorsunuz 14 yaşında berkin elvan ekmek almaya giderken polis tarafından vurulmuştu istanbulda sizlerde ona terörist demiştiniz.önce aynaya bakmalısnız başkasına kadın ve bebek katili demeden
sivasi ~ 10 yıl önce
Ekmek alamaya giderken imajı süperdi... Bizde çocuklarımızı artık halay çekerek ve polise taş atarak ekmek almaya gönderelim... Zaten elvandan sonra ekmek almaya ekmeleltini gönderiyosunuz o da halay çeker yakında :)
Apo ~ 10 yıl önce
Her halde, "Böyle yaşamayı hak etmiyorlar, özel ada tahsis edilmeli, siyasi kimlik kazandırılmaya çalışılmalı, ölüm riski hisseymeyecek derecede korunmalı, halkın elinden sağlık hizmeti alınırken periyodik sağlık kontrollerinden geçirilmeli..." demek istediniz. Bizdekine sağlanan imkanlar malum.
EGEMEN ~ 10 yıl önce
iyi olmuş göndermeyin tanımayın bu dünyanın asalak lanetli alçak katil vicdansız ülkesini !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000