11 Mart 2016, Cuma 09:11:53

Isparta'daki uçak kazası davasında karar günü

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan duruşmada karar için 11 Mart'a ertelenen Isparta'daki uçak kazasının davasında karar açıklanıyor.
  • Yavuz cizmeciyi nasıl hapse koyacaksınız çok merak ediyorum
  • müdürü nasıl beraat eder. Bu nasıl değerlendirme.
  • Kusurları olmaz olur mu? Hem de nasıl suçlular? Umarım en ağır cezayı alırlar. Ciddiyetsiz, iş bilmez ve THY'den atıldıktan sonra sokakta iş arayan amatörlerle, yapılan iş ne yazık ki böyle sonuçlanıyor. Yahu düşünsenize...kalitesiz Kalite Müdürü işten anlamadığını kabul ediyor. Böyle saçma sapan iş olur mu?
  • İstanbulun göbeğinde taksi durağı işletir gibi havayolu işleten ve eğer kusuru varsa bunların bedeli ödetilmeli sanıklara

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan yargıtay duruşmasında karar için 11 Mart'a (Bugün) ertelenen davada karar verilecek.

Yaklaşık 9 yıldır süren davada nihai karar bugün verilecek. Mahkemeye ilişkin tüm gelişmeleri, Ankara'daki ekibimiz aracılığıyla sizlere aktaracağız.

 

Isparta'daki uçak kazası davasında karar günü

Yorumlar

Nasıl olacak ~ 8 yıl önce
Yavuz cizmeciyi nasıl hapse koyacaksınız çok merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 8 yıl önce
müdürü nasıl beraat eder. Bu nasıl değerlendirme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Kusurları olmaz olur mu? Hem de nasıl suçlular? Umarım en ağır cezayı alırlar. Ciddiyetsiz, iş bilmez ve THY'den atıldıktan sonra sokakta iş arayan amatörlerle, yapılan iş ne yazık ki böyle sonuçlanıyor. Yahu düşünsenize...kalitesiz Kalite Müdürü işten anlamadığını kabul ediyor. Böyle saçma sapan iş olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceza ~ 8 yıl önce
İstanbulun göbeğinde taksi durağı işletir gibi havayolu işleten ve eğer kusuru varsa bunların bedeli ödetilmeli sanıklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000