23 Şubat 2017, Perşembe 16:36:58

Isparta Havalimanı'na yeni salon

Son yıllarda özellikle dış hat charter seferlerinde artış yaşanan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda, yolculara daha konforlu hizmet sunmak amacıyla yeni yolcu salonları oluşturuldu.
  • 1372 m2 den 4290 m2 ye... Vay be hayırlı olsun. şimdi gelelim başlığa. Amasya Merzifon Havalimanı günlük ortalama 3 uçuşla 1180 m2. Yani Isparta Havalimanının eski halinden bile küçük. Üstelik yaygarası koparılan Samsun Havalimanı kapanmasında etkin rol oynayabilecek bir meydan. Daha da yanisi haftada 30 frekansa çıkabilecek konumda görülebilen bir meydan. Hadi ordan be.... Allah' tan Samsun havalimanı kapanmadı. Kapansa manşetlik haber olabilirmiş. Herkeste ayakta alkışlarmış. Vay be 1180 m2' lik terminalle herifler imkansızı başardı diye de madalya takarlardı çalışanlarına.Vatandaş olarak Memleketimin siyasilerinin komik halleri deyip gülmekten başka çaremiz yok anlaşılan. Haber güzel. Ona diyecek bir şey yok.Keşke bütün limanlarımız bu kadar güzel olabilse. Ama gerçekleri göz ardı edip imkansızı istemek komik olan.Airport Habere küçükte olsa görev düşüyor.Azıcık bir araştırma ile bu dediklerimi habere dökebilirler. Tr nin en küçük Havalimanının bulunduğu yerden sesleniyorum çünkü :D
  • Arkadaşlar merhaba. Ne güzel olmuş memleket için. Sonuçta yatırım. Bir şekilde değerlenecektir. Ancak benim kaldıramadığım ve zoruma giden kısım haftada 7 frekans olan bir meydana yapılan yatırım neden haftada 18 frekans olan MZH havalimanına yapılmıyor. Toplam 1180 m2 olan MZH terminali ile haftada 18 frekans uçuşa hizmet vermeyi planlıyor. Çok komik değil mi sizce de?? Habere baktım da 4 bin küsür m2 diyor terminal kullanım alanı için. 4290 m2 nerde 1180m2 nerde. Üstelik 3 katı fazla işleyen bir meydan için... Yazık diyorum başkada bir şey diyemiyorum. Sahipsiz Merzifon Havalimanı için yazık.... Airport habere buradan selam olsun.. Birazda bunları haber yapsınlar bence..
  • Ispartaya da giderim. Tgs alımm yapsınn artık !
  • bu ve bunun gibi birçok alan siyasi olarak yapıldı ve uzun yıllardır yüzlerce trilyon zarar yaptı.Günde bir uçak ve birkaç umre uçuşu için yüzlerce personel ve birsürü diğer giderlere bakarsanız zararın boyutu ortada.Öğrenciye kolaylık diye bakılmaz.Bölgesel havalimanı diye yapılan Zafer Havalimanı bile ne zararlar yazıyor.Devlet garantisi olmasa iştetici firma bir dakika duramaz.Garanti edilen yolcu sayısının karşılığını devlet ödüyor.
  • Burdur'da okuyan öğrenciler için teşekkür ederiz.
  • Yılda birkaç kez uçuş yapılıyor onda da bir elin parmak sayısı kadar yolcu taşınıyor fazlasıyla gereksiz bir meydan. Isparta yolcuları Antalyaya uçsun meydanları kapatılsın boşa masraf.
  • Eksikleri de giderilirse, Isparta Burdur bu havalimanını çok rahat çalıştırır. En önemli sorun Denizli Çardak'ın 80 km mesafede olmasıdır. Gerçek on numara proje Nazilli - Kuyucak civarına Bölgesel aydın-Denizli havaalanı yapılmasıdır, Bu Şekilde hem Aydın ve Denizlinin sorunu çözülür hemde Isparta havalimanı daha verimli hale gelir. Aklın yolu budur.

Son yıllarda özellikle dış hat charter seferlerinde artış yaşanan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda, yolculara daha konforlu hizmet sunmak amacıyla yeni yolcu salonları oluşturuldu.

İç ve dış hat uçuşlarda ortak kullanılan yolcu salonlarında yaşanan yoğunluk ve sıkışıklığı gidermek amacıyla geçtiğimiz yıl Havalimanı terminal binasına ilave olarak yeni yolcu salonları yapımına başlanmış, ayrıca mevcut salonlarda düzenlemeler öngörülmüştü.

1.371 M2'LİK YENİ YOLCU SALONU

Artan yolcu ve uçak trafiğine çözüm üretmek ve gelen-giden yolcu salonlarını ayırmak maksadıyla yapılan çalışmalar sonucunda, 2.919 m2 olan Mevcut Terminal Binasına ilave olarak 1.371 m2’lik yeni yolcu salonu yapıldı ve terminal binasının kullanım alanı 4.290 m2’ye ulaştı.

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda mevcut terminal binasına aks ilavesi yapılarak  oluşturulan yeni dış hatlar giden yolcu - iç hatlar gelen yolcu salonları ile yolcu salonlarında yeniden düzenleme yapıldı ve geçtiğimiz haftadan itibaren yolcuların hizmetine sunuldu.





Isparta Havalimanı'na yeni salon

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Manşetlik haber!! ~ 7 yıl önce
1372 m2 den 4290 m2 ye... Vay be hayırlı olsun. şimdi gelelim başlığa. Amasya Merzifon Havalimanı günlük ortalama 3 uçuşla 1180 m2. Yani Isparta Havalimanının eski halinden bile küçük. Üstelik yaygarası koparılan Samsun Havalimanı kapanmasında etkin rol oynayabilecek bir meydan. Daha da yanisi haftada 30 frekansa çıkabilecek konumda görülebilen bir meydan. Hadi ordan be.... Allah' tan Samsun havalimanı kapanmadı. Kapansa manşetlik haber olabilirmiş. Herkeste ayakta alkışlarmış. Vay be 1180 m2' lik terminalle herifler imkansızı başardı diye de madalya takarlardı çalışanlarına.Vatandaş olarak Memleketimin siyasilerinin komik halleri deyip gülmekten başka çaremiz yok anlaşılan. Haber güzel. Ona diyecek bir şey yok.Keşke bütün limanlarımız bu kadar güzel olabilse. Ama gerçekleri göz ardı edip imkansızı istemek komik olan.Airport Habere küçükte olsa görev düşüyor.Azıcık bir araştırma ile bu dediklerimi habere dökebilirler. Tr nin en küçük Havalimanının bulunduğu yerden sesleniyorum çünkü :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısaca Siyaset.. ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar merhaba. Ne güzel olmuş memleket için. Sonuçta yatırım. Bir şekilde değerlenecektir. Ancak benim kaldıramadığım ve zoruma giden kısım haftada 7 frekans olan bir meydana yapılan yatırım neden haftada 18 frekans olan MZH havalimanına yapılmıyor. Toplam 1180 m2 olan MZH terminali ile haftada 18 frekans uçuşa hizmet vermeyi planlıyor. Çok komik değil mi sizce de?? Habere baktım da 4 bin küsür m2 diyor terminal kullanım alanı için. 4290 m2 nerde 1180m2 nerde. Üstelik 3 katı fazla işleyen bir meydan için... Yazık diyorum başkada bir şey diyemiyorum. Sahipsiz Merzifon Havalimanı için yazık.... Airport habere buradan selam olsun.. Birazda bunları haber yapsınlar bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Ispartaya da giderim. Tgs alımm yapsınn artık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vahvah ~ 7 yıl önce
burada çelebi var kardeş tgs yok
zarar ~ 7 yıl önce
bu ve bunun gibi birçok alan siyasi olarak yapıldı ve uzun yıllardır yüzlerce trilyon zarar yaptı.Günde bir uçak ve birkaç umre uçuşu için yüzlerce personel ve birsürü diğer giderlere bakarsanız zararın boyutu ortada.Öğrenciye kolaylık diye bakılmaz.Bölgesel havalimanı diye yapılan Zafer Havalimanı bile ne zararlar yazıyor.Devlet garantisi olmasa iştetici firma bir dakika duramaz.Garanti edilen yolcu sayısının karşılığını devlet ödüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAKÜ Sivil Havacılık ~ 7 yıl önce
Burdur'da okuyan öğrenciler için teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT Ground ~ 7 yıl önce
Yılda birkaç kez uçuş yapılıyor onda da bir elin parmak sayısı kadar yolcu taşınıyor fazlasıyla gereksiz bir meydan. Isparta yolcuları Antalyaya uçsun meydanları kapatılsın boşa masraf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Haftada yedigun ucus yapiliyor nerrden biliyon nerelisin sen Bilmeden yorum yapiyor Bu havalimani afyon burdur isparta ya hizmet veriyor
.. ~ 7 yıl önce
Hergün sefer var ve uçaklar gayet dolu gidip geliyor. Antalya Isparta / Burdur arası mesafeden haberin yok galiba veya Isparta - Antalya yolunun ne kadar kötü ve tehlikeli bir yol olduğundan.
Zarar ziyan ~ 7 yıl önce
Verse nolur kardeşim hep zarar oluyor
Dahası ~ 7 yıl önce
Eksikleri de giderilirse, Isparta Burdur bu havalimanını çok rahat çalıştırır. En önemli sorun Denizli Çardak'ın 80 km mesafede olmasıdır. Gerçek on numara proje Nazilli - Kuyucak civarına Bölgesel aydın-Denizli havaalanı yapılmasıdır, Bu Şekilde hem Aydın ve Denizlinin sorunu çözülür hemde Isparta havalimanı daha verimli hale gelir. Aklın yolu budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Isparta havalimanı ile Denizli Çardak ın ne alakası var kardeş?
Mesut ~ 7 yıl önce
Doğru tespit.
asoy ~ 7 yıl önce
hergün birsürü yolcu taşınıyor o gereksiz dediğin meydana özellikle öğrenciler için çok iyi oluyor yurtdışında okadar gereksiz meydan varken ülkendeki bir alana laf etme bence !!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000