11 Ekim 2017, Çarşamba 15:27:47

İSPARK havalimanlarında 2 saat ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin havalimanları İSPARK otoparklarında başlattığı 1 saat ücretsiz otopark uygulaması yoğun ilgi gördü. İBB yolcuların gecikme sürelerini de dikkate alarak süreyi 2 saate çıkardı.
  • Bu yazıyı yazan hiç Atatürk havalimanına gelmedi herhalde. Yollar karşılayıcıların arabaları ile dolu. Ne yazık ki polis bile başa çıkamıyor. Kim isparka park ediyormuş çok merak ettim. Masa başında yazı yazmayın. Biraz hareket edin de yeri görün.
  • Otoparka para vermeyip Ahlde yan yolda bekleyen araçlar otoparkın 15katını 5-10tl lil parfümlere veriyorlar.
  • İyi de. Kurtköy gişelerinden Saw a giriş yinde emniyet şeridi ile beraber çift sıra park eden araçlarla dolu gerçekten kazaya davetiye çıkarılıyor denetim yetersiz ayrıca saw terminal önünde gelişi güzel araçlar park edip yaya geçidi üzerinde durarak yolcu almaktalar İstanbul'un aynası olan hava limanlarında görmeyi istemediğimiz durumlar yaşanıyor gerekli müdahalenin acilen yapılmadı gerekmekte diye düşünüyorum
  • Sene olmus 2017 ist gibi yerde meydanin icinde olmayan arabayi park ettikden sonra en az 20 dakikada terminale girelebilen yer icin yeni yapiliyor millet uzaya gitmeyi birakti artik yerlesiyor...
  • tek kelimeyle helal olsun. sayelerinde araç sıkıntısı yaşamadan uygun fiyatlı otopark tecrübemiz oldu. teşekkürler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin havalimanları İSPARK otoparklarında başlattığı 1 saat ücretsiz otopark uygulaması yoğun ilgi gördü. Artan talep ve vatandaşların isteği doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın talimatıyla yurtiçi ve yurtdışından gelen yolcuların gecikme süreleri de dikkate alınarak ücretsiz uygulama 2 saate çıkartıldı.

İSPARK, Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı’na yakın mesafede hizmete açtığı yaklaşık 3 bin 500 araç kapasiteli otoparklarında verdiği ücretsiz uygulama süresini uzatıldı. Sürücüler İSPARK havalimanı otoparklarını 2 saat ücretsiz kullanabilecek.

Her iki havalimanı girişinde yaşanan uzun kuyrukların ve emniyet şeridindeki yasak parklanmanın önüne geçmek için başlatılan 1 saat ücretsiz otopark uygulaması sürücüler tarafından yoğun ilgi gördü. Yurtiçi ve yurtdışından gelen yolcularını karşılamak için yol kenarında bekleyen sürücüler İSPARK otoparklarını kullanmaya başladı. Yaşanan yoğunluk ve gelen talepler üzerine ücretsiz kullanım süresi 2 saate çıkartıldı.

Otoban kenarında bekleyen araçların trafikte yol açtığı tehlikelerin önlenmesi ve güvenli bir parklanmanın yapılması sağlamak amacıyla başlatılan uygulama emniyet şeridindeki tehlikeli duraklama ve parklanmaları azalttı. 2 saate çıkartılan ücretsiz otopark uygulaması ile bekleme yapan araçların tamamen ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Ücretsiz servis ve VIP bekleme alanları

Yolcular için bekleme salonunun olduğu otoparkta giden ve gelen yolcular için 15 dakikada bir ring yapan ücretsiz servis araçları da bulunuyor. Ayrıca İstanbulkart ve kredi kartı ile otoparkta ödeme yapılabiliyor. Sürücülere otopark içerisinde bulunan ücretsiz internet vb. hizmetlerin de bulunduğu VIP bekleme salonu hizmet veriyor.

İSPARK havalimanlarında 2 saat ücretsiz olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Otopark ~ 7 yıl önce
Bu yazıyı yazan hiç Atatürk havalimanına gelmedi herhalde. Yollar karşılayıcıların arabaları ile dolu. Ne yazık ki polis bile başa çıkamıyor. Kim isparka park ediyormuş çok merak ettim. Masa başında yazı yazmayın. Biraz hareket edin de yeri görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyanıklar cok ~ 7 yıl önce
Otoparka para vermeyip Ahlde yan yolda bekleyen araçlar otoparkın 15katını 5-10tl lil parfümlere veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ~ 7 yıl önce
İyi de. Kurtköy gişelerinden Saw a giriş yinde emniyet şeridi ile beraber çift sıra park eden araçlarla dolu gerçekten kazaya davetiye çıkarılıyor denetim yetersiz ayrıca saw terminal önünde gelişi güzel araçlar park edip yaya geçidi üzerinde durarak yolcu almaktalar İstanbul'un aynası olan hava limanlarında görmeyi istemediğimiz durumlar yaşanıyor gerekli müdahalenin acilen yapılmadı gerekmekte diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herseyi bilen adam ~ 7 yıl önce
Sene olmus 2017 ist gibi yerde meydanin icinde olmayan arabayi park ettikden sonra en az 20 dakikada terminale girelebilen yer icin yeni yapiliyor millet uzaya gitmeyi birakti artik yerlesiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
tek kelimeyle helal olsun. sayelerinde araç sıkıntısı yaşamadan uygun fiyatlı otopark tecrübemiz oldu. teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000