23 Ekim 2008, Perşembe 07:33:03

İspanyol LTE uçuşlarını durdurdu

Yükselen maliyetlere dayanamayan İspanyol havayolu LTE faaliyetini durdurdu.
  • dostum(opsocc) hala kafalar basmıyor galiba,senin onur hava yolları dediğin şirket 120 milyon dolar civarında.adam 850 milyon dolara 10 tane boing 737-800 alıyor.5 ncisi gelecek.120 milyon şimdi ali sabancıyı düşündürür mü sence. onur da da antlaşma büyük ölçüde sağlandı ama şirketi cidde uçuşları hariç denince kaldı.ne de olsa onur un sadece cidde uçuşları ile ayakta kaldığı söyleniyor.şimdi sen olsan böyle bir şirketi alırmısın.yani ev alacaksın ama evi satan sana diyorki ev senin ama mutfak,salon bana ait..
  • Hayret Pegasus'tan kimse LTE'yi satın alma görüşmesine gitmemiş mi? Herhalde Cin Ali'nin aklında hala Onurair vardır ne de olsa ilk göz ağrısı.

Yükselen maliyetlere dayanamayan İspanyol havayolu LTE faaliyetini durdurdu. Şirket, özellikle İngiltere’den İspanya’da tatil beldeleri olan Malaga ve Tenerife gibi yerlere uçuyordu.

İspanyol LTE uçuşlarını durdurdu

Yorumlar

önce anlamalı ~ 15 yıl önce
dostum(opsocc) hala kafalar basmıyor galiba,senin onur hava yolları dediğin şirket 120 milyon dolar civarında.adam 850 milyon dolara 10 tane boing 737-800 alıyor.5 ncisi gelecek.120 milyon şimdi ali sabancıyı düşündürür mü sence. onur da da antlaşma büyük ölçüde sağlandı ama şirketi cidde uçuşları hariç denince kaldı.ne de olsa onur un sadece cidde uçuşları ile ayakta kaldığı söyleniyor.şimdi sen olsan böyle bir şirketi alırmısın.yani ev alacaksın ama evi satan sana diyorki ev senin ama mutfak,salon bana ait..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
Hayret Pegasus'tan kimse LTE'yi satın alma görüşmesine gitmemiş mi? Herhalde Cin Ali'nin aklında hala Onurair vardır ne de olsa ilk göz ağrısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000