27 Şubat 2011, Pazar 08:23:15

İspanya: NATO uçakları Libya'ya konuşlansın

İspanya Savunma Bakanı Carme Chacon, NATO'dan uçak ve gemilerini Libya kıyıları karşısında konuşlandırmasını isteyeceklerini söyledi.
  • ABD ve AVRUPA ya Irakdaki petrol yetmecek oldugundan simdide sirayi libyaya getirdiler bundan sonra iranda dir sira (bu ABD-AVRUPA cok insancildir insan haklarini savunur )
  • Kurulan sistem yok oluyor ve NATO (dolayisiyla bizide) alet edip insanlari bastirip kollarini daha siki kivirip petrollarini almaga devam etmek istiyorlar. Bu 3ncu dunya savasinin habercileridir......... gecmis olsun bunu ben son 2 yildir yaziyorum. Tarihimizdeki gibi tek yon bakmamiz lazim yoksa yok olunur.
  • CANIM BENİM... HAYIRDIR DAMARINIZAMI BASILIYOR LİBYADA... NE ÇIKARINIZ İNCİNDİ DE BU KADAR İLGİLENDİNİZ... YOKSA PETROL SIKINTINIZ FALAN MI OLDU... NE İNSANİ AVRUPAYMIŞSINIZ SİZ...
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de NATO olağanüstü toplantısına katılamayan Chacon, İspanya'nın NATO Daimi Büyükelçisi Carlos Miranda'nın gerekli talepleri ileteceğini ifade etti.

Basına yaptığı açıklamada Chacon, NATO'dan taleplerini, gemilerini Libya kıyıları karşısına getirip gözetimi yoğunlaştırması ve AWACS tipi erken uyarı uçaklarını bölgeye göndermesi olarak sıraladı.

Chacon, İspanya dışında diğer NATO ülkelerinden de benzer taleplerin geldiğini, amaçlarının Libya'da olup bitenleri daha iyi anlamak ve bu ülkeyi gözetim altında tutmak olduğunu kaydetti.

İspanya Savunma Bakanı, Libya'daki durumun "çok endişe verici" olduğunu da vurguladı.

Chacon, Madrid'de askeri bir mayın ve bomba imha merkezinde dün meydana gelen patlamada 5 İspanyol askerinin ölmesinden dolayı Budapeşte programını iptal etmişti.
İspanya: NATO uçakları Libya'ya konuşlansın

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ABD ve AVRUPA ya Irakdaki petrol yetmecek oldugundan simdide sirayi libyaya getirdiler bundan sonra iranda dir sira (bu ABD-AVRUPA cok insancildir insan haklarini savunur )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurulan sistem yok oluyor ve NATO (dolayisiyla bizide) alet edip insanlari bastirip kollarini daha siki kivirip petrollarini almaga devam etmek istiyorlar. Bu 3ncu dunya savasinin habercileridir......... gecmis olsun bunu ben son 2 yildir yaziyorum. Tarihimizdeki gibi tek yon bakmamiz lazim yoksa yok olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CANIM BENİM... HAYIRDIR DAMARINIZAMI BASILIYOR LİBYADA... NE ÇIKARINIZ İNCİNDİ DE BU KADAR İLGİLENDİNİZ... YOKSA PETROL SIKINTINIZ FALAN MI OLDU... NE İNSANİ AVRUPAYMIŞSINIZ SİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000