16 Nisan 2014, Çarşamba 09:53:59

İSMAİL DEMİR’İN HALEFİ KİM OLDU?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na atanan THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir, Türk Hava Yolları'ndaki görevinden resmen ayrıldı. Peki, Demir'in yerine kim atandı?
  • Yazilan yorumlari anlamak icin caba gerekiyor. Cumleleri uzattikca ofke ile karisik anlasilmaz bir hale sokuyorsunuz. Bunu soylemek belki haddim degil diye dusunebilirsiniz ancak anlasilmaz iseniz anlatamamissiniz demektir. Bu arada bu devleti hukumet, sirketi de basimizdaki yoneticiler yonetiyor. Ancak onlar tepeden inmedi unutmayin, %50 ile her ikimizden birimiz bunun boyle olmasini istedik. Yani biz atadik. Saygi ve sevgilerimle.
  • sanki vekaleten gelen çok temiz eh öteki kurtuldu niyemi çünki insanların vebali var üstünde kendileri götürüken kepceyle veriyorlardı çalışana çatal kaşıkla açıklasınlar aldıkları maaşı bilelim hani şu adaletten bahseden hs ahh beşe beş katsanda milletin iki eli yakanda olacak adama sormazlarmı sen atala diuene sen neden atlamıyorsun yani git diyorsunda sen niye bekliyorsun efendim ben dükkanı kapatacağım milletin malınada sahiü çıktılar helal olmaz helal
  • o kadar habom vebaliyle kurtuldum sanmayın...Allah biliyor herşeyi...
  • Yakındır

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir’in Savunma Sanayii Müsteşarlığı’na atanmasından sonra yerine getirilin isim belli oldu.

Türk Hava Yolları yönetimi THY Teknik A.Ş’de İsmail Demir’in yerine Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi’yi vekaleten atadı.

Bu arada THY, İsmail Demir’in ayrılmasına ilişkin KAP’a açıklama yaptı. Açıklamada, “ Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Sn. İsmail Demir Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na atanması sebebiyle, 14.04.2014 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır” denildi.

 

İSMAİL DEMİR’İN HALEFİ KİM OLDU?

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yazilan yorumlari anlamak icin caba gerekiyor. Cumleleri uzattikca ofke ile karisik anlasilmaz bir hale sokuyorsunuz. Bunu soylemek belki haddim degil diye dusunebilirsiniz ancak anlasilmaz iseniz anlatamamissiniz demektir. Bu arada bu devleti hukumet, sirketi de basimizdaki yoneticiler yonetiyor. Ancak onlar tepeden inmedi unutmayin, %50 ile her ikimizden birimiz bunun boyle olmasini istedik. Yani biz atadik. Saygi ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberci ~ 10 yıl önce
sanki vekaleten gelen çok temiz eh öteki kurtuldu niyemi çünki insanların vebali var üstünde kendileri götürüken kepceyle veriyorlardı çalışana çatal kaşıkla açıklasınlar aldıkları maaşı bilelim hani şu adaletten bahseden hs ahh beşe beş katsanda milletin iki eli yakanda olacak adama sormazlarmı sen atala diuene sen neden atlamıyorsun yani git diyorsunda sen niye bekliyorsun efendim ben dükkanı kapatacağım milletin malınada sahiü çıktılar helal olmaz helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vebal ~ 10 yıl önce
o kadar habom vebaliyle kurtuldum sanmayın...Allah biliyor herşeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 yıl önce
Yakındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000