27 Kasım 2014, Perşembe 09:47:07

İSKOÇ İŞADAMLARI THY İLE UÇACAK

Türk Hava Yolları Edinburgh Müdürlüğü ile İskoç Ticaret Odası arasında stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.
  • Tebrik ediyorum. Cok guzel ve kaliteli bir calisma olmus. Basarili olanlar desteklenip basarisiz olanlar hadlerini bildigi zaman dunya cok daha guzel olur. Calisanlari elestirmeyelim beyler . Sizde yapin sizede tesekkur edelim.
  • Yazik sana, gercekten uzuldum..Ulkenin son 12 yildaki kalkinmasini dunya goruyor, sen kucuk dunyanda iskalasan ne olur? Haklisin yapilanlar vergilerimizle yapiliyor ancak vergi 12 yildir mi toplaniyor? Oncesindeki iktidarlar ne yapti bu vergilerle? 12 yilda mutlaka hatalar, eksiklikler vardir ama niyete ve sonuca bakicaksin..Niyet hayr akibet hayr..Sana da tavsiyem hayata biraz tarafsiz ve pozitif bakman yoksa bu kin, ofke, kiskanclik ve gaz sikismasi seni yer bitirir..Muhabbetle..
  • Kabizlik fizyolojik olabilecegi gibi piskolojik bir sorun da olabilir. Piskolog tavsiye ederim.
  • sizin "hayaliniz" ÜLKEMIZIN VE TÜRK MILLETININ KABUSU olmustur !!!....o saydiklarinida bedavaya degil dünyanin en cok vergi türlerini ödeyerek kullaniyor insanlarimiz !!!
  • PADISAH'a! Arkadas nedir sizin bu padisah takintiniz?Herhalde siz Kral ve Kralice'ye derin saygi duyanlardansiniz? Yapilan herseyi elestirin, Padisah tan neyi kastettigini cok iyi biliyoruz ozaman Padisah in yaptigi yollari, metrobusu,marmarayi kullanmayin.hayat boyu kucuk dusunun, 400 iskocyali demissin nerden biliyosun bu 400 kisinin kac kisiyi temsil ettigini? Bu 400 kisi nedeniyle belki basinda habere buyuk yer verilmistir etki alani yuzbinler olmustur? Maliyetini biliyomusun gecenin? Belki 3 business bilete maliyet karsilaniyordur? Bu islerden hic anlamadiginiz o kadar belli ki..hic bir sey yapmiyorsunuz bari yapmaya calisanlari edebinizle izleyin..Ben dunyanin her herinde yapilan etkinliklerde Turkiye ve THY bayraklarini gordukce gurur duyuyorum, bizim bir hayalimiz var ve siz bunu hicbir zaman AN-LA-YA-MAZ-SI-NIZ!!!
  • görmeyenler ve duymayanlar birbirilerini agirlar !!!.....Koftiden bir gece düzenlenip bol derin yenip icilmistir !! Sanki bu 400 tane "cok önemli" sahsiyet her gün uzakdogu`ya gidip gelecek....onlarin 3 yillik bilet getirisi o gecenin masrafini bile kurtarmaz. Ama miniPADISAHCIKlar is basinda görünsün....birde palavradan baslik : "STRATEJIK ISBIRLIGI ".....yahu 260 tane ucagi oan sirket kala kala 400 tane iskocyaliya mi kaldi ???? Hodri meydan seneye aciklayin bakalim bu cok önemli STRATEJIK ISBIRLIGInizin getirisini....ama rakkamlar ile !!!!
  • En azindan Glasgow'a da ucuslar baslatilamaz mi? Iskocya'dan Sevgiler...
  • 2 Edinburgh 1 Glasgow bile etmiyor!
  • 65+ emeklilere su bile yok.
  • Bu guzel bir calisma olmus, Turkiye nin tanitimi ve buyumesine katki sunacak bir anlasmaya benziyor. ulkem ve Thy icin tas ustune tas koyanlardan Allah razi olsun. Thy yonetimine de tebrikler, gururumuzsunuz.

Türk Hava Yolları Edinburg Müdürlüğü ile İskoç Ticaret Odası arasında "kapsamlı stratejik işbirliği" anlaşması imzalandı. Bu anlaşmanın ilk adımı olarak her sene geleneksel olarak düzenlenen "İş Liderleri Yıllık Yemeğinin" ana sponsoru Türk Hava Yolları oldu. Yaklaşık 400 kişiden oluşan ve üst düzey İskoç işadamı, politikacı ve basın mensubunun katılımı ile gerçekleşen gecede, Edinburg Başkonsolosu Semih Lütfü Turgut'ta hazır bulundu.

İskoç Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nora Senior ve Lord Robert Smith'in yanı sıra Türk Hava Yolları Edinburg Müdürü Ahmet Serhat Sarı gecede katılımcılara yönelik birer konuşma yaptı.

Ahmet Serhat Sarı konuşmasında bu işbirliği sonucunda Türk Hava Yolları'nın dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olarak İskoçya'nın ticaret kapasitesinin diğer küresel pazarlarda büyümesinde büyük pay sahibi olacağını vurguladı. Sarı ayrıca birlikte çalışarak sadece iş bilgisi ve görüşü değil aynı zamanda kültürel geleneklerinde paylaşılarak ilişkilerin güçlendirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Sarı, "İskoç Ticaret Odası tarihinde ilk defa bir havayolu şirketi ile uluslararası çapta bir işbirliği yapıyor. THY yaptığı bu anlaşma neticesinde İskoç iş dünyasının bundan sonraki seyahatlerinde Turk Hava Yolları'nı tercih ederek, hem büyüyen Türkiye ekonomisine hızlı bir ulaşım sağlamasını hemde Asya, Uzakdoğu ve Afrika pazarlarına Istanbul üzerinden bağlanmasını hedefliyor" dedi.

İSKOÇ İŞADAMLARI THY İLE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrik ediyorum. Cok guzel ve kaliteli bir calisma olmus. Basarili olanlar desteklenip basarisiz olanlar hadlerini bildigi zaman dunya cok daha guzel olur. Calisanlari elestirmeyelim beyler . Sizde yapin sizede tesekkur edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazik sana, gercekten uzuldum..Ulkenin son 12 yildaki kalkinmasini dunya goruyor, sen kucuk dunyanda iskalasan ne olur? Haklisin yapilanlar vergilerimizle yapiliyor ancak vergi 12 yildir mi toplaniyor? Oncesindeki iktidarlar ne yapti bu vergilerle? 12 yilda mutlaka hatalar, eksiklikler vardir ama niyete ve sonuca bakicaksin..Niyet hayr akibet hayr..Sana da tavsiyem hayata biraz tarafsiz ve pozitif bakman yoksa bu kin, ofke, kiskanclik ve gaz sikismasi seni yer bitirir..Muhabbetle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kabizlik fizyolojik olabilecegi gibi piskolojik bir sorun da olabilir. Piskolog tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PADISAH 2 ~ 9 yıl önce
sizin "hayaliniz" ÜLKEMIZIN VE TÜRK MILLETININ KABUSU olmustur !!!....o saydiklarinida bedavaya degil dünyanin en cok vergi türlerini ödeyerek kullaniyor insanlarimiz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
PADISAH'a! Arkadas nedir sizin bu padisah takintiniz?Herhalde siz Kral ve Kralice'ye derin saygi duyanlardansiniz? Yapilan herseyi elestirin, Padisah tan neyi kastettigini cok iyi biliyoruz ozaman Padisah in yaptigi yollari, metrobusu,marmarayi kullanmayin.hayat boyu kucuk dusunun, 400 iskocyali demissin nerden biliyosun bu 400 kisinin kac kisiyi temsil ettigini? Bu 400 kisi nedeniyle belki basinda habere buyuk yer verilmistir etki alani yuzbinler olmustur? Maliyetini biliyomusun gecenin? Belki 3 business bilete maliyet karsilaniyordur? Bu islerden hic anlamadiginiz o kadar belli ki..hic bir sey yapmiyorsunuz bari yapmaya calisanlari edebinizle izleyin..Ben dunyanin her herinde yapilan etkinliklerde Turkiye ve THY bayraklarini gordukce gurur duyuyorum, bizim bir hayalimiz var ve siz bunu hicbir zaman AN-LA-YA-MAZ-SI-NIZ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PADISAH ~ 9 yıl önce
görmeyenler ve duymayanlar birbirilerini agirlar !!!.....Koftiden bir gece düzenlenip bol derin yenip icilmistir !! Sanki bu 400 tane "cok önemli" sahsiyet her gün uzakdogu`ya gidip gelecek....onlarin 3 yillik bilet getirisi o gecenin masrafini bile kurtarmaz. Ama miniPADISAHCIKlar is basinda görünsün....birde palavradan baslik : "STRATEJIK ISBIRLIGI ".....yahu 260 tane ucagi oan sirket kala kala 400 tane iskocyaliya mi kaldi ???? Hodri meydan seneye aciklayin bakalim bu cok önemli STRATEJIK ISBIRLIGInizin getirisini....ama rakkamlar ile !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glasgow & Aberdeen ~ 9 yıl önce
En azindan Glasgow'a da ucuslar baslatilamaz mi? Iskocya'dan Sevgiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rangers ~ 9 yıl önce
2 Edinburgh 1 Glasgow bile etmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
65+ emeklilere su bile yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu guzel bir calisma olmus, Turkiye nin tanitimi ve buyumesine katki sunacak bir anlasmaya benziyor. ulkem ve Thy icin tas ustune tas koyanlardan Allah razi olsun. Thy yonetimine de tebrikler, gururumuzsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000