13 Kasım 2013, Çarşamba 14:50:58

İSİM TARTIŞMASI BAŞLADI!

Rize’de yapılması yönünde kamuoyu çalışması nedeniyle henüz projesi dahi olmayan havalimanı için isim tartışması başladı.
  • "DİKTATÖR HAVAALANI " olsun.
  • Rize'den onlarca belki de yüzlerce şehit çıkmışken bu TAYYİP Erdoğan saçmalığı da nedir böyle. TAYYİP Erdoğan Rize için ne yapmıştır ki ? İstediğiniz ismi koyun. Emine Erdoğan , Bilal Erdoğan , TAYYİP Erdoğan ...... Nasılsa yakında bu isimlerin hepsi kaldırılıp atılarak, vatan için canını veren bir yiğidin ismi konulacaktır.
  • ipsiz recep güzel olur bence recep ivedik te olabilir
  • Turkiyenin güneydoğusunda neredeyse her ilde havalimani var buralarda yapilan Yatirim neden karadenizde karadenizlilere reva görülmez anlamiyorum. Samsun ile artvin arasi 566 km lik yerde su an sadece iki havalimani var. Buda demektir ki karadeniz insani bu memleketin refahindan gelişmesinden payini alamiyor. İsim konusu na gelince bugune kadar yapilamayan bu hizmeti vatandasina layik gören ve yapimina karar veren irade, isim konusundada en iyi kararida verecektir inşallah.
  • Rize'nin ünlü şarkıcısı Recebim olsun. Rize Recebim Airport.
  • bence yaşayan kimsenin ya da görevdeki yöneticilerin adı bir yere verilmemeli
  • zaten daha üstün.
  • bence wireless recep airport olsun
  • konu rize olunca birileri rahatsız oldu yine ığdır'da,ağrı'da olan rize'de neden olmasın neden rahatsız oluyorsunuz
  • Bence Recep İvedik olsun.

Rize’de yapılması yönünde kamuoyu çalışması nedeniyle henüz projesi dahi olmayan havalimanı için isim tartışması başladı. 

Havaalanına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesine karşı çıkan MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz'ın önerisi Milli Mücadele Kahramanı İpsiz Recep'in ismi oldu

Rize’de havaalanı yapılması yönünde bir süreden bu yana kamuoyu çalışması yürüten Kent Konseyi Havaalanı Çalışma Grubu rapor hazırladı. Rapora göre Rize’de havalimanının bugünkü şartlarda yapılması halinde yıllık ortalama 850-900 bin yolcu ve günde ortalama 15-20 uçuş kapasitesinin oluşacağı tespit edildi. Raporda Havaş’ın Rize’ye günde 17 otobüs seferi düzenlediği ve özel araçları ile birlikte Trabzon Havalimanı’nı kullanan günlük yolcu sayısının ortalama 2 bin 500 olduğu belirtildi. Havaalanı ile ilgili henüz resmi bir adım atılmazken isim tartışması başladı.

"HALKIMIZIN YÜREĞİNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN İSMİ VAR"

Rize Kent Konseyi Havaalanı Çalışma Grub Başkanı Metin Topçu, Rize Havaalanı’nın yapılması halinde projenin Türkiye’ni 53’üncü havaalanını olacağını belirterek Rize’nin plaka numarası olacak havaalanına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesinin kamuoyunda daha öne çıktığını söyledi. Topçu, "Havalimanın ismini halkımız yüreğine yazmıştır. O isim; ’Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı’dır" dedi.

"İPSİZ RECEP HAVAALANI OLSUN"

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ise, yapılması düşünülen Rize Havaalanı’na manevi hatırasını üst düzeye taşıyacak şekilde vatanı kurtaran Kuvayi Milliye Kahramanı, İstiklal Savaşı Gazisi, Rize’nin İstiklal Madalyalı evladı İpsiz Recep’ten başka birinin isminin verilemeyeceğini söyledi. Kazmaz, şöyle konuştu:

"Diğer yandan dünyanın uygar ve gelişmiş, demokrasi ile yönetilen hiçbir ülkesinde hayatta olan, politikaları tartışmalı, toplumun tamamına hitap etmeyen, halkının yarısından çok fazlası ile en hafif tabiri ile sorunlu siyasetçinin isminin bir havaalanına verilebilmesi de düşünülemez. Bu bakımdan Rize Havaalanına İpsiz Recep adının verilmesi şehit ve gazilerimize en büyük borcumuz olduğu tartışılmazdır." (Hürriyet)

İSİM TARTIŞMASI BAŞLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"DİKTATÖR HAVAALANI " olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rize'den onlarca belki de yüzlerce şehit çıkmışken bu TAYYİP Erdoğan saçmalığı da nedir böyle. TAYYİP Erdoğan Rize için ne yapmıştır ki ? İstediğiniz ismi koyun. Emine Erdoğan , Bilal Erdoğan , TAYYİP Erdoğan ...... Nasılsa yakında bu isimlerin hepsi kaldırılıp atılarak, vatan için canını veren bir yiğidin ismi konulacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rcp ~ 10 yıl önce
ipsiz recep güzel olur bence recep ivedik te olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyenin güneydoğusunda neredeyse her ilde havalimani var buralarda yapilan Yatirim neden karadenizde karadenizlilere reva görülmez anlamiyorum. Samsun ile artvin arasi 566 km lik yerde su an sadece iki havalimani var. Buda demektir ki karadeniz insani bu memleketin refahindan gelişmesinden payini alamiyor. İsim konusu na gelince bugune kadar yapilamayan bu hizmeti vatandasina layik gören ve yapimina karar veren irade, isim konusundada en iyi kararida verecektir inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recebum ~ 10 yıl önce
Rize'nin ünlü şarkıcısı Recebim olsun. Rize Recebim Airport.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 10 yıl önce
bence yaşayan kimsenin ya da görevdeki yöneticilerin adı bir yere verilmemeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
hamsi havaalanı ya da çay olabilir
isim ~ 10 yıl önce
zaten daha üstün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
bence wireless recep airport olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RİZELİ ~ 10 yıl önce
konu rize olunca birileri rahatsız oldu yine ığdır'da,ağrı'da olan rize'de neden olmasın neden rahatsız oluyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 10 yıl önce
Bence Recep İvedik olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000