05 Temmuz 2011, Salı 13:38:17

IŞIL ALBEN: KOKPİTE GİRDİM AMA...

Polonya’da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Basketbol Takımımızın yıldız oyuncularından Işıl Alben, medyada kendisinin uçak kullandığı yönündeki çıkan haberlere açıklık getirdi.
  • Pilot inkapasite durumunda kaptan ekibin üyelerinden yardım alır ki bu check list okuma ile ilgilidir,demek ki sende o kabiliyeti görmemiş !
  • Kokpitdeki el fenerinide gördünmü acil durumda kullanırsın
  • hindistan dönüşü bağırsaklarını bozan f-o'nun dubai'den kuveyt'e kadar kaptan'ın tek uçup da inişi teknisyenle yaptığını... hey heeeyy
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Basit bir şakanın bu kadar abartılıp ciddi bir boyuta taşınmasına anlam vermek mümkün değil. Özellikle medya önündeki insanlarda söylediklerine, yaptıkları şakalara dikkat etmeli. Sonradan böyle kıvırmalarını gerektirecek gereksiz şakalar yapmamalı.
  • Hiç bir pilot uçuş kumandasını hele iniş sırasında yolcuya asla vermez. Bu durum hem uçuş güvenliğini tehlikeye sokar hemde pilotlar hakkında soruşturma açılmasına yol açar.
  • walla ben de merak ediyorum kolu tutup tutmadığını..kaptan kolu tutturmuşsa ceza vermek şart..ama düz uçuşta tuturabilir,zira bir tehlike arzetmez..
  • Allah çene vermiş ağzı olan konuşuyor.Rezaletmiş bilmem neymiş çok bilenlerden ziyade çok bilmeyenler konuşuyor burada,kadın günümü bu ne anlamadım ki
  • Bir uçakta Kaptan "Kaptandır". Kaptan, "Kaptan" değilse sorun vardır. Kaptan, Türkiye'ye büyük prestij kazandırmış A Milli Kadın Basketbol Takımımızın yıldız oyuncusunu kırmayıp kokpite davet etmiş. Biraz sohbetten sonra kızımız yerine dönmüş. Aşağıda kazandırdığı madalyadan ayakları yerden kesilmiş halde iken yapılan goygoyu (şakalaşmayı) haber yapabilecek "sivrilerin" olabileceğini düşünmemiştir. Bu uçakta kaptan, "Kaptan"mış anlayacağınız.
  • Bu bayan da ne palavracı. İndirmişmiş. Kaptan sticki tutturup accık 2 defa çektirtmişmiş. Yahu uçak bu. Başka şeye benzemez.
Küçük yaşından itibaren uçak korkusu duyduğunu ve bu yüzden yurtiçi ve yurtdışı tüm uçuşlar sırasında ciddi stres ve korku yaşadığını dile getiren Milli oyuncu yaptığı açıklamada “Polonya’dan dönüş yolculuğu sırasında uçuş korkumu dile getirdim ve bunun üzerine kokpiti kısa süreli ziyaret etme şansını buldum. Kokpitte geçirdiğim birkaç dakika zarfında kaptanlar korkumu yenebilmem için bana kısa bir bilgilendirme yaptıktan ve gümüş madalya kazanmamız dolayısıyla beni kutladıktan sonra kendilerine teşekkür ederek oradan ayrıldım. Kokpitte bulunmama fırsat tanıyan değerli pilotlarımıza beni oldukça rahatlatan ve uçuş korkumu büyük ölçüde yenmemi sağlayan bilgileri paylaştıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Artık eskiye oranla çok daha rahat ve stressiz uçuşlar yapabileceğim için uçuş ekibine minnettarım.” şeklinde konuştu.
IŞIL ALBEN: KOKPİTE GİRDİM AMA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Pilot inkapasite durumunda kaptan ekibin üyelerinden yardım alır ki bu check list okuma ile ilgilidir,demek ki sende o kabiliyeti görmemiş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kokpitdeki el fenerinide gördünmü acil durumda kullanırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hindistan dönüşü bağırsaklarını bozan f-o'nun dubai'den kuveyt'e kadar kaptan'ın tek uçup da inişi teknisyenle yaptığını... hey heeeyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basit bir şakanın bu kadar abartılıp ciddi bir boyuta taşınmasına anlam vermek mümkün değil. Özellikle medya önündeki insanlarda söylediklerine, yaptıkları şakalara dikkat etmeli. Sonradan böyle kıvırmalarını gerektirecek gereksiz şakalar yapmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç bir pilot uçuş kumandasını hele iniş sırasında yolcuya asla vermez. Bu durum hem uçuş güvenliğini tehlikeye sokar hemde pilotlar hakkında soruşturma açılmasına yol açar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
walla ben de merak ediyorum kolu tutup tutmadığını..kaptan kolu tutturmuşsa ceza vermek şart..ama düz uçuşta tuturabilir,zira bir tehlike arzetmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah çene vermiş ağzı olan konuşuyor.Rezaletmiş bilmem neymiş çok bilenlerden ziyade çok bilmeyenler konuşuyor burada,kadın günümü bu ne anlamadım ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir uçakta Kaptan "Kaptandır". Kaptan, "Kaptan" değilse sorun vardır. Kaptan, Türkiye'ye büyük prestij kazandırmış A Milli Kadın Basketbol Takımımızın yıldız oyuncusunu kırmayıp kokpite davet etmiş. Biraz sohbetten sonra kızımız yerine dönmüş. Aşağıda kazandırdığı madalyadan ayakları yerden kesilmiş halde iken yapılan goygoyu (şakalaşmayı) haber yapabilecek "sivrilerin" olabileceğini düşünmemiştir. Bu uçakta kaptan, "Kaptan"mış anlayacağınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu bayan da ne palavracı. İndirmişmiş. Kaptan sticki tutturup accık 2 defa çektirtmişmiş. Yahu uçak bu. Başka şeye benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000