02 Eylül 2017, Cumartesi 17:59:03

IŞİD militanı uçağa binerken yakalandı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın takip ettiği IŞİD mensubu terörist, İstanbul'da uçağa binmeden hemen önce yakaladı. Örgüt kuryesi olduğu değerlendirilen Iraklı Waad Ayad'ın ayakkabı tabanında sakladığı 2 bellek bulundu. O belleklerden de İstanbul'un önemli noktalarının harita üzerindeki yerleri çıktı.
  • Olay sabiha gökçen havalimanında değil. Atatürk havalimanında gerçekleşmiştir.. şunda bile doğru habercilik yapamıyorsunuz
  • Çok şükür ne varsa İslamda var.
  • Ne hastalıklı bir millet olduk ya! Bir havacılık haberi olur millet astronot kesilir, siyasi bir haber millet tcmm uzmanı, böyle bir haber millet ağır ceza Reisi ! Bizim millette bilgiden çok fikir var. Ben bundan ne anlarım demek Yok . Salla gitsin
  • I'm so Excited! Gece gece yine uçak Kabin Ekibi tamamdır. .
  • Diri diri yakın işidli teröristleri hapishanede değil toprakta görmek istiyoruz iki canımız gitti 2 milyon işidliye bedeldir
  • Enteresan bir durum soz konusu , internet araciligiyla gblarca evragi birkac saniyede istedigimiz yere gonderebiliyor veya depolayabiliyoruz..
  • Allah belalarınıversin
  • Hapiste düzerler umarım bi güzel
  • Araplar derhal sinirdisi edilsin!! Savasinlar kendi vatan icin ya!!
  • Bunların 80 yıl atılması lazım. İdam olduğunda da anında İMHASI

Ulusal'da yer alan habere göre; Iraklı Waad Ayad, Sabiha Gökçe Havalimanı'ndan yurt dışına çıkacaktı. Ayad, Bağdat uçağına binmek üzereyken bilet kontrol noktasında polis tarafından gözaltına alındı.

Ayad’ın, ayakkabısının sağ tabanının altına özel bir bölme yaptırdığı ortaya çıktı. Özel bölme içerisinden şeffaf bantla sarılı 2 gigabaytlık harici bellek bulundu.

Iraklı Waad Ayad'ın üzerinden de 2 parça halinde Arapça yazılı not bulundu. Notta Türkiye’deki IŞİD'lilerin isimlerinin yazılı olduğu öne sürüldü.

IŞİD şüphelisinin ayakkabısının gizli bölmesinden çıkan 2 bellek incelendi. Belleklerden çok sayıda harita çıktı. Haritalar üzerinde de yer bilgilerinin bulunduğu tespit edildi. Bu yerlerin İstanbul'daki çeşitli polis merkezleri, kamu kuruluşları, alışveriş merkezleri, vakıflar ve camilerin adresleri olduğu belirtildi.

Waad Ayad çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da IŞİD şüphelisi hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.

IŞİD militanı uçağa binerken yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Sabiha değil Atatürk ~ 7 yıl önce
Olay sabiha gökçen havalimanında değil. Atatürk havalimanında gerçekleşmiştir.. şunda bile doğru habercilik yapamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 7 yıl önce
Çok şükür ne varsa İslamda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 7 yıl önce
İslam ile ne ilgisi var. İslam adına yapılmasını planlayanlar Amerika ve İngilizler, kendileri de inkar etmiyorlar. Ama bizdekiler kör olmuş. Sadece laf olsun diye Konuşuyor. Adın bile belli değil Rabbim bilir senin kimin adına Hizmet ettiğini. Anlaşılan şu ki vatan hainisin.
Levent kafayımı yedin ~ 7 yıl önce
Herkesi haim ilan etmem bu kadar kolaymı?Bu ülkede İnançsız insanlar olabilir ama unutma darbe yapmaya çalışan müslümanlarda var.
Cc ~ 7 yıl önce
Ne hastalıklı bir millet olduk ya! Bir havacılık haberi olur millet astronot kesilir, siyasi bir haber millet tcmm uzmanı, böyle bir haber millet ağır ceza Reisi ! Bizim millette bilgiden çok fikir var. Ben bundan ne anlarım demek Yok . Salla gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BBC ~ 7 yıl önce
I'm so Excited! Gece gece yine uçak Kabin Ekibi tamamdır. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkün başka dostu yoktur ~ 7 yıl önce
Diri diri yakın işidli teröristleri hapishanede değil toprakta görmek istiyoruz iki canımız gitti 2 milyon işidliye bedeldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enterhasan ~ 7 yıl önce
Enteresan bir durum soz konusu , internet araciligiyla gblarca evragi birkac saniyede istedigimiz yere gonderebiliyor veya depolayabiliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sssss ~ 7 yıl önce
Allah belalarınıversin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Hapiste düzerler umarım bi güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Araplar derhal sinirdisi edilsin!! Savasinlar kendi vatan icin ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 yıl nedir? ~ 7 yıl önce
Bunların 80 yıl atılması lazım. İdam olduğunda da anında İMHASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000