20 Temmuz 2014, Pazar 08:44:07

IŞİD, HAVALİMANINI ELE GEÇİRDİ!

Deir ez-Zor Havalimanı, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları tarafından kuşatıldı.
  • Silahları buradan gönderenler utansın.Niye susuyorlar sanıyorsunuz.İsrailde olmasa neyi kınayacaklardı ki.
  • Mennem
  • işidin asıl hedefi türkiyedir ama bunun için Suriyeyi tamamen kontrolü altına alması lazım şuan tek engel gerilladır kürtlerdir .onları bitirirseler asıl hedefleri olan Türkiyeye iki koldan dalacaklar ( Irak ve Suriyeden ) öyle bir hâlde zaten Türkiyedeki kürtler tamamen azmış olacak iç savaş ile birlikte Erdoğan kaçacak delik bulamayabilir benden uyarması rojava ve kobanedeki kürtler türkiyenin yararınadir . ama Türkiye işide destek vererek sonunu kendisi hazırlıyor
  • ISID neden terorist olarak ilan edilmiyor? Neden Israilden daha fazla insan oldurmelerine ragmen kimse sesini cikarmiyor? Muslumanlari gavurlar vurunca mi duygularimiz kabariyor.
  • karşı koyan varmı ki, ele geçirmek çok zor olmasa gerek

Suriye'deki kilit noktalardan biri olan Deir ez-Zor Havalimanı’na Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları tarafından kuşatıldı.


Irak’ın kuzey ve doğu sınırı boyunca önemli yerlere hâkim olan radikal selefi örgüt IŞİD’e rejim güçleri havalimanının çevresini bombalayarak karşılık verdi. Havalimanın kontrolünün IŞİD'e geçtiği belirtildi. IŞİD geçtiğimiz pazartesi günü Deir ez-Zor şehrinden Esed güçleriyle mücadele eden diğer muhalifleri çıkarmıştı.

IŞİD, HAVALİMANINI ELE GEÇİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Silahları buradan gönderenler utansın.Niye susuyorlar sanıyorsunuz.İsrailde olmasa neyi kınayacaklardı ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mennem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 10 yıl önce
işidin asıl hedefi türkiyedir ama bunun için Suriyeyi tamamen kontrolü altına alması lazım şuan tek engel gerilladır kürtlerdir .onları bitirirseler asıl hedefleri olan Türkiyeye iki koldan dalacaklar ( Irak ve Suriyeden ) öyle bir hâlde zaten Türkiyedeki kürtler tamamen azmış olacak iç savaş ile birlikte Erdoğan kaçacak delik bulamayabilir benden uyarması rojava ve kobanedeki kürtler türkiyenin yararınadir . ama Türkiye işide destek vererek sonunu kendisi hazırlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISID teroru ~ 10 yıl önce
ISID neden terorist olarak ilan edilmiyor? Neden Israilden daha fazla insan oldurmelerine ragmen kimse sesini cikarmiyor? Muslumanlari gavurlar vurunca mi duygularimiz kabariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpk ~ 10 yıl önce
hkktn dğru
aviator ~ 10 yıl önce
ISID Turkiye'nin teror listesindedir,3 ay once teror orgutu olarak listeya alinmistir.Ayrica ISID'in oldurdugu insan sayisi Israil'inkinden fazla degil.her ne hikmetse isgal ettikleri her yerde insanlar kayitsiz sartsiz teslim oluyor.Musul'daki 70 bin Irak askerinin sehri 2 bin kisilik teror grubuna birakip kactigi gibi.
33 ~ 10 yıl önce
karşı koyan varmı ki, ele geçirmek çok zor olmasa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000