11 Ekim 2014, Cumartesi 11:51:10

IŞİD, BAĞDAT HAVALİMANI'NI ELE GEÇİREBİLİR!

Terör örgütü IŞİD'in Bağdat'ın etrafındaki mahallelerindeki önemli noktaları ele geçirmek üzere olduğu ve Bağdat Havalimanı'nın kuşatılmasının an meselesi olduğu öne sürüldü.
  • Buyuksin abi diyip izlesinmis:)) yav sen ne akilli seysin ole:)),,isid te bize saldirinca baska ulkelerde buyuksu. Abi diyip izlesin demi....isid insallah istanbulada alacaz desigi video yu mersinde patlatilan bonbayi kavirilan 45 konsolosluk calisanlarini unutma..sen isid i galiba fazla hafife aliyon
  • Teröristle uğraşmanin nasil bir duygu olduğunu tadsin PKK PYD hadi bakalim dinsizin hakkından imansız gelir...
  • Ben Türkiye'deki yöneticilerin yerinde olsam ışid bize bulaşmadığı sürece "büyüksün abi" der olanları uzaktan seyrederim. Batılı devletler uğraşsın dursun. İnsani yardım konusunda elden gelen yapılıyor zaten, daha ne olsun?
  • Frekans arttırılsınmış...İnsanlar katledilsin, sen burda komiklik yapmaya çalış.
  • Frekans artirilsin:)

ABD yönetimindeki koalisyonun düzenlediği hava saldırıları sayesinde, IŞİD'in Suriye'deki kuşatmasının yavaş yavaş durdurulduğu söylenirken, IŞİD militanları Bağdat'ın etrafındaki mahallelerindeki önemli noktaları ele geçirmek üzere.

IŞİD BAĞDAT'A SIZMIŞ DURUMDA

Tüm dünya, terörist ordunun Suriye sınırındaki Kobani'nin işgalini izlerken, IŞİD militanları şehrin 500 mil güney doğusunda bulunan, Irak'ın başkenti Bağdat'ın 8 millik alanına sızmış durumdu.

ÜNLÜ HAPİSHANENİN BULUNDUĞU KENAR MAHALLEYE ULAŞTILAR

Söylentiye göre, IŞİD militanları Bağdat'ın kenar mahallesi olan Abu Ghraib'e sızdı. Abu Ghraib, Bağdat'ın Uluslararası Havalimanı'na yakın bir bölgede. Ayrıca kenar mahalle, ABD ordusu tarafından yönetilen ve adı kötüye çıkmış bir hapishanenin olmasıyla tanınıyor.

HAVAALANINA HER AN SALDIRABİLİRLER

IŞİD'in havalimanına yaklaşmasına oldukça kaygı verici bir durum olarak bakılıyor. Çünkü Irak Savunma Bakanlığı'na göre, IŞİD, omuzlarında taşıdıkları uçak savar ateşler ile kendilerine sadece 20 mil uzaklıktaki havalimanı pistindeki uçaklara ateş edebilir.

IŞİD gasp ettiği silahlar, tanklar, helikopterler ve savaş uçakları sayesinde Suriye'nin kuzeyinde ve Irak'ta geniş topraklara yayılıyor. Böyle giderse de, yaklaştıkları havalimanını her an ele geçirebilirler.

IŞİD, BAĞDAT HAVALİMANI'NI ELE GEÇİREBİLİR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buyuksin abi diyip izlesinmis:)) yav sen ne akilli seysin ole:)),,isid te bize saldirinca baska ulkelerde buyuksu. Abi diyip izlesin demi....isid insallah istanbulada alacaz desigi video yu mersinde patlatilan bonbayi kavirilan 45 konsolosluk calisanlarini unutma..sen isid i galiba fazla hafife aliyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Teröristle uğraşmanin nasil bir duygu olduğunu tadsin PKK PYD hadi bakalim dinsizin hakkından imansız gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfa ~ 9 yıl önce
Ben Türkiye'deki yöneticilerin yerinde olsam ışid bize bulaşmadığı sürece "büyüksün abi" der olanları uzaktan seyrederim. Batılı devletler uğraşsın dursun. İnsani yardım konusunda elden gelen yapılıyor zaten, daha ne olsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Frekans arttırılsınmış...İnsanlar katledilsin, sen burda komiklik yapmaya çalış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hemen ~ 9 yıl önce
Frekans artirilsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000