14 Şubat 2018, Çarşamba 13:55:19

ISG'den yolculara "14 Şubat" sürprizi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi olan İSG tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.
  • Neden bu kadar tepkili bakıyorsunuz ki herşeye.. eşinizle, sevdiğinizle çektirdiğiniz güzel bir fotoğraf bir de ekebilmeniz için tohum verdiler..benim yüzümü gülümsetti teyzelerimin fotoları..
  • Cok yapmacik.
  • Tipler. Aslini unutmus arada kalmis insanlar
  • Şu saçma gereksiz hristiyan adetlerinden ne zaman kurtulacağız? Batılıları taklit edeceksek bilim ve teknolojisini taklit edelim. Yozlaşmış yaşam ve geleneklerini değil...
  • Cok gereksiz ve ayni zamanda gereksiz haber
  • Bence 3.havalimanı açılınca saw metro da biterse yolcu sayısını iki ye katlar ikinci pist biran önce bitirilmesi lazım.

Türkiye’nin 2. büyük havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi olan İSG tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinlikte “Aşkınız Çiçek Açsın”  yazılı panonun önünde fotoğraf çektiren yolculara verilmek üzere özel tasarım bir çerçeve hazırlandı. Çerçevenin alt kısmında 14 Şubat mesajı ile birlikte tohum içeren kalp figür hediye edildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de anlamlı bir etkinliğe imza attı. Photoshoter etkinliğinde terminal içinde kurulan bir alanda, her yaştan yolcular “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektirdiler. Yolculara çektirdikleri fotoğraflarla birlikte kırmızı kalp şeklinde hazırlanmış kır çiçeği tohumları da hediye edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na sabah saatlerinde gelen misafirler, Sevgililer Günü nedeniyle yapılan bu romantik sürprize yoğun ilgi göstererek, havalimanı personeli ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na teşekkür ettiler.







ISG'den yolculara "14 Şubat" sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

hoş bir anı ~ 6 yıl önce
Neden bu kadar tepkili bakıyorsunuz ki herşeye.. eşinizle, sevdiğinizle çektirdiğiniz güzel bir fotoğraf bir de ekebilmeniz için tohum verdiler..benim yüzümü gülümsetti teyzelerimin fotoları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Cok yapmacik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozenti ~ 6 yıl önce
Tipler. Aslini unutmus arada kalmis insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış buluyorum ~ 6 yıl önce
Şu saçma gereksiz hristiyan adetlerinden ne zaman kurtulacağız? Batılıları taklit edeceksek bilim ve teknolojisini taklit edelim. Yozlaşmış yaşam ve geleneklerini değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Cok gereksiz ve ayni zamanda gereksiz haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkısh do&co ~ 6 yıl önce
Bence 3.havalimanı açılınca saw metro da biterse yolcu sayısını iki ye katlar ikinci pist biran önce bitirilmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000