01 Mart 2017, Çarşamba 14:15:58

İSG'den yeniden yapılanma açıklaması

ISG ile ilgili planlarını açıklayan Malaysia Airports, yönetim kadrosunda değişikliğe gidiyor
  • Genel havacilik terminalindeki sefin hakaretleri ve davranislari hakkinda haber yapilmasini bekliyoruz !!
  • Siz basına her ay şöyle büyüyoruz,bu kadar yolcu uçuruyoruz diye açıklamalar yaparken Çalışanlarınıza da yüzde 5 zammı reva görün o da yetmezmiş gibi yılda bir kez adamına göre dağıtılan zorla verdiğiniz primleri daha ilk toplantıda kaldırmakla tehdit edin.
  • Server Aydın'ın SAW üzerinde emeği çok büyük.Ve ayrıca sadece Sabiha Gökçen'i bilmesi,sorunlarıyla,artılarıyla,eksileriyle onada bir avantaj,yönetime de. Enerjisi ve tecrübesiyle bence bütün adayların bir adım önünde. Umarım profosyonelce ve objektif bir karar verilir.
  • CEO luk İrfan Beye yakışır. Hem tecrübeli hemde adam gibi adam. Ben çalıştığım süre boyunca hem iş bilgisi hemde tecrübesine şahit oldum. Server aydın gelirseki, bence katogoriye bile giremez, şu anki durumdan daha kötü olur.
  • Sabiha gökçeni 2 sene boyunca havada kalarak gitmedik avrupa ve dünyada fuarlarda tanıtan ve havalanının şuanki yolcu sayısına ulaşmasında büyük katkısı olan ve İSG den ayrılmak zorunda bırakılan Server Aydın İSG CEO olarak geri dönmesi gerekir isg ye yeni hedefler ve vizyon katacaktır.
  • 2. Pist 2018'de bitecekmiş. Bitmesi için bugünden önce başlaması gerekirdi. Öyle normal bir çalışma bile yok. Ulaşım kolaylaşacakmış. Bahsettiği metro ise hep planı var. Kesinleşmiş ihalesi bile daha yok. İç hatlar da bu hıza bağlı olarak gelir... Ayrıca meşhur sisi için cat3'den haber de yok. Adı da halk arasında İstanbul Rötar Havaalanı olur.
  • Havalimaninin esas sahibi "buraya da bizim bademlerden birini atayin" demis anlasilan.
  • Artık genel havacılığın torpilli şefide layığını bulur umarız :))
  • Aynı kararların üst yönetim ve gereksiz işgal edilen müdür kadrosu içinde olması ümidiyle...Makam -Mevki ; çalışan üzerinde baskı kurma ,bezdirme, inceden inceye mobbing ve çalışanın hakkından yememeyi gerektirir. Hak sahiplerine hakkını vermek ve adil bir yönetici tavrı sergilemek herkesin gösteremeyeceği bir erdemdir.Gel gör ki İSG de kim gemisini kurtarırsa kaptan...
  • ISG de artık kimse yerim garanti deyip durmasın. CEO yu bile paketlediler ki gerisi elbet gelecektir.Yeni gelen kişi kendi ekibini oluşturacaktır. Bakalım bundan sonrası neler gösterecek. Bizi izlemeye devam edin...

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın (ISG) sahibi Malaysia Airports Holdings Berhad (Malaysia Airports), havalimanının geleceğine ilişkin planlarını kamuoyuna duyurdu.

Son 10 yıl içerisinde dünya standartlarında bir havaalanı işletmesi olarak adını duyuran Malaysia Airports, yolcu sayısı olarak dünyanın en büyük havalimanı işletmecileri arasına girmeyi başardı. Firmanın önümüzdeki döneme yönelik hedefiyse, ‘havalimanı şehirleri yaratma’ konusunda global lider olmak.

Malaysia Airports Genel Müdürü Badlisham Ghazali, “Havalimanı şehirleri oluşturma alanında global lider olmak, bizi sadece bir havalimanı işletmecisi olmaktan çıkarıp, dünyadaki trendlerle paralel olarak bir üst seviyeye taşıyacak. Bununla birlikte grubumuzun bir parçası olan ISG, Türkiye’nin en gelişmiş dört şehrinin ortasındaki konumu ve sahip olduğu önemli potansiyelle uluslararası büyüme stratejimizde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Halihazırda yapmış olduğumuz ve yapacağımız yatırımlar sayesinde, ISG hem grubumuza hem de Türkiye ekonomisine ve ülkenin uluslararası itibarına katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.

Diğer yandan Malaysia Airports, geleceğe yönelik planları doğrultusunda ISG’nin yönetim kadrosunda değişikliğe gitme kararı aldı. Yeni bir büyüme ve gelişme aşamasına giren firma, daha global bir perspektif benimseyerek ISG için önemli fırsatlar yaratmaya odaklanacak. Firmanın faaliyet gösterdiği tüm alanları kapsayacak bu dönüşümün, ISG’nin başarısına ve uluslararası arenadaki rekabet gücüne katkı sağlaması hedefleniyor. Malaysia Airports, bu kapsamda ISG CEO’su Gökhan Buğday’ın 1 Mart 2017 itibariyle görevinden ayrıldığını ve yerini büyüme hedefi doğrultusunda görev yapacak yeni bir yönetime bırakacağını açıkladı. Konuyu değerlendiren Ghazali, “Buğday’a geçtiğimizi sekiz yılda ISG’nin büyümesine sağladığı katkı için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ghazali konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye ekonomisinin en önemli varlıklarından biri olan ISG ciddi bir potansiyel teşkil ediyor. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan stratejik konumu ile ISG, 2016 yılında yaklaşık 30 milyon yolcu ağırladı. Emirates, Etihad ve Nile Air gibi hava yollarının uçuşa başladığı, hem THY hem Pegasus’un yeni destinasyonlara sefer başlattığı havalimanı Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki kapsama alanını genişletti. Yine ISG’nin büyümesi kapsamında yurtdışından gelen yolcuların iç hatlara transferini kolaylaştıran adımlar atacağız. Ayrıca yoğunlaşan iç hatlar yolcu trafiğinin ihtiyaçlarını karşılamak için, ISG’nin kapasitesini artıracak yeni bir boarding salonu inşaatı planlamaktayız.”

Ghazali, sözlerini “ISG’ye ulaşımın kolaylaşması ve 2018 yılında tamamlanması beklenen ikinci pist nedeniyle havalimanı kapasitesinin ikiye katlanacağını öngörüyoruz. Uluslararası büyüme stratejimiz doğrultusunda, organik büyümesini sürdüren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na yaptığımız yatırımımızın meyvelerini toplamaya devam edeceğiz” diye noktaladı.

İSG'den yeniden yapılanma açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 7 yıl önce
Genel havacilik terminalindeki sefin hakaretleri ve davranislari hakkinda haber yapilmasini bekliyoruz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral çıplak ~ 7 yıl önce
Siz basına her ay şöyle büyüyoruz,bu kadar yolcu uçuruyoruz diye açıklamalar yaparken Çalışanlarınıza da yüzde 5 zammı reva görün o da yetmezmiş gibi yılda bir kez adamına göre dağıtılan zorla verdiğiniz primleri daha ilk toplantıda kaldırmakla tehdit edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Server ~ 7 yıl önce
Server Aydın'ın SAW üzerinde emeği çok büyük.Ve ayrıca sadece Sabiha Gökçen'i bilmesi,sorunlarıyla,artılarıyla,eksileriyle onada bir avantaj,yönetime de. Enerjisi ve tecrübesiyle bence bütün adayların bir adım önünde. Umarım profosyonelce ve objektif bir karar verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı hoca ~ 7 yıl önce
CEO luk İrfan Beye yakışır. Hem tecrübeli hemde adam gibi adam. Ben çalıştığım süre boyunca hem iş bilgisi hemde tecrübesine şahit oldum. Server aydın gelirseki, bence katogoriye bile giremez, şu anki durumdan daha kötü olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 7 yıl önce
Tamamen katılıyorum.Hem apronu, uçağı,terminal inşaatını hemde işletmesini gayet iyi biliyor. Serverin arkasında torpili olmasaydı bugünlerinede gelemezdi.
Geliyor ~ 7 yıl önce
Sabiha gökçeni 2 sene boyunca havada kalarak gitmedik avrupa ve dünyada fuarlarda tanıtan ve havalanının şuanki yolcu sayısına ulaşmasında büyük katkısı olan ve İSG den ayrılmak zorunda bırakılan Server Aydın İSG CEO olarak geri dönmesi gerekir isg ye yeni hedefler ve vizyon katacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam isabet ~ 7 yıl önce
Tam isabet olur. Server Bey genç çalışkan dinamik ruhlu neden olmasın yeniden yuvaya dönüş bugün Fatih Terim bile Galatasaray'a kaça gez gelip gitti.(-: Gelince ama tam yetki vermeleri gerekir.
Misafir ~ 7 yıl önce
Server bey gelirse gercekten iyi olur basarili da olur.Havalimaninin buyumesinde katkisi cok fazla oldu. Tecrubeside artti. Ama bu basarida Gokhan Bugday in gazabina ugrayip isten ayrilmak zorunda kalan Irfan beyi Kılıç beyi Asiyat hanimi da unutmamak lazim
Irfan gunduzu hakki ~ 7 yıl önce
Gercekten irfan bey vizyon ve kisilik olarak isg yi cok ust seviyelere tasir buna inancim tamdir
Hümeyra ~ 7 yıl önce
Hadi bakalım isg kime teslim olacak...
Yolcu ~ 7 yıl önce
2. Pist 2018'de bitecekmiş. Bitmesi için bugünden önce başlaması gerekirdi. Öyle normal bir çalışma bile yok. Ulaşım kolaylaşacakmış. Bahsettiği metro ise hep planı var. Kesinleşmiş ihalesi bile daha yok. İç hatlar da bu hıza bağlı olarak gelir... Ayrıca meşhur sisi için cat3'den haber de yok. Adı da halk arasında İstanbul Rötar Havaalanı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abbas ~ 7 yıl önce
Havalimanını uzun süredir kullanmıyor olmalısınız zira daha ihalesi bile yok dediğniz metro çalışmasını gözden kacırmış olmanız söz konusu bile olamaz. ayrıca cevre yolundaki gördügünüz tünellerde 2. pistin alt yapısı olarak yapılıyor kanal istanbul olarak adlandırılan projeden cıkıcak hafriyattan daha fazlası pist alt yapı dolgusu olarak kullanılacak herseyin zamanı işplanı ve sırası var 2018 de verilen tarihte yanıldığınızı göreceksiniz. iyi günler.
Yolcu ~ 7 yıl önce
İnşallah, sen haklı çıkarsan sevinirim. Ama kanal İstanbul'un dolgusuyla yarışacak bir hafriyat bu hızla çoook zor.
Şef ~ 7 yıl önce
Yolcu Sen atıp tutuyorsun birşeyde bilmiyorsun hava alanı metrosu başladı bile.
Badem ~ 7 yıl önce
Havalimaninin esas sahibi "buraya da bizim bademlerden birini atayin" demis anlasilan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel Havacılık ~ 7 yıl önce
Artık genel havacılığın torpilli şefide layığını bulur umarız :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Herkese gider yapan bir sef vardi dediginiz yerde hala duruyormu?
galip ~ 7 yıl önce
Herkes torpilli.bakalım isg de bundan sonra ay sonunda yatan maas kartların hangi atm sokacaklar bakalim
o ~ 7 yıl önce
ve daha niceleri.
Genel Havacılık ~ 7 yıl önce
Durmaz mı herkesi bezdirdi yer hizmetinden güvenliğine polisine hatta kendi personelini bile :))
Bukalemun çahmaa angelizce hocasi:))) ~ 7 yıl önce
Bu aralar korkudan yukarı çıkamaz olmuş.İspiyon bitti kel göründü. Mudurlukte hayal oldu :)şimdi korkma titre senin için düğmeye basılmış:))
Alperen ~ 7 yıl önce
Burnu büyük insanlar elbet gider
Sevgi ~ 7 yıl önce
Genel havacılık sorumlusu inşallah layığını bulsun ..işten anlamaz,ukala,insan ilişkilerı sıfır,eller cepte dolanan ,torpilinden dolayı herkesi tehdit eden,insanların ekmek parasıyla oynayan kompleksli biri,inşallah...
Ergl ~ 7 yıl önce
Çakma ingilizce hocası,sözlükten tercüme yapar,varoş
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Aynı kararların üst yönetim ve gereksiz işgal edilen müdür kadrosu içinde olması ümidiyle...Makam -Mevki ; çalışan üzerinde baskı kurma ,bezdirme, inceden inceye mobbing ve çalışanın hakkından yememeyi gerektirir. Hak sahiplerine hakkını vermek ve adil bir yönetici tavrı sergilemek herkesin gösteremeyeceği bir erdemdir.Gel gör ki İSG de kim gemisini kurtarırsa kaptan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin ~ 7 yıl önce
Simdi o kaptanlar dusunsun.
Rumuz ~ 7 yıl önce
ISG de artık kimse yerim garanti deyip durmasın. CEO yu bile paketlediler ki gerisi elbet gelecektir.Yeni gelen kişi kendi ekibini oluşturacaktır. Bakalım bundan sonrası neler gösterecek. Bizi izlemeye devam edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000