15 Nisan 2014, Salı 14:56:40

İSG'DEN PARİS UÇUŞLARINA BAŞLADI

Air France-KLM grubunun bir parçası olan Transavia Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam, Rotterdam ve Eindhoven’ın ardından Paris’e de uçmaya başladı.
  • Helal olsun transavia sirketine adamlarda birtane yabanci pilot yok.Bizimkiler baksinlarda biseyler ogrensinler ,en azindan ihtiyac duyuldunda sadece ve sadece Hollandali aliolar.Amma dogru ya biz MISAFIR PERVERIZ.topikle ilgisi yok ozur dilerim,fakat yazmamak icin kendimi tutamadim.
  • sabiha gökçenden zaten pegasus parise günde 2 uçuş thy de günde 1 uçuş gerçekleştiriyo.thy de uçuşlarını günde 2 ye çıkarrçak gibi uçuşlar iyi transavia da doldurur sabihadan paris uçuşlarını.
  • Transavia Airfrance'ın low coast kuruluşudur Anadolu jet gibi.Ayrıca KLM ve AF de ortak olduklarından bu seferleri yapabilir.
  • Şu şekilde sefer yapiliyor,Transavia France sirketi ile.Nasil ki Corendon Dutch ,Sunexpress German varsa bu da ayni uygulama.Umarim aydinlatici olmustur
  • Hollandali firma nasil istanbul paris ucisu yapabiliyor
  • BIRISI AÇIKLAYABİLİR Mİ. HANI ÜÇÜNCÜ ÜLKELERE DIREK YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPILAMIYORDU...
  • Hayirlisi olsun
  • Pegasus tan beterdir son seyehatimde bagaj hakkı -0- dı.Ancak parayla kaç kilo istersen satın alıyordun

Hollandalı havayolu şirketi Transavia, 2014 yılının ilk 3 ayında yolcu sayısını yüzde 39 artırarak, 4.8 milyon yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Paris’e de uçmaya başladı.

Paris uçuşları; Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar günleri olarak haftanın dört günü karşılıklı gerçekleştirilecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Paris arasındaki seferlerin biletleri, tek yön vergiler dahil 45 Euro’dan başlayan fiyatlarla, www.transavia.com adresinden alınabilecek.

Transavia havayolu, halen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan, Amsterdam, Rotterdam ve  Eindhoven’a yıl boyunca tarifeli seferler sunuyor.

Transavia havayolu şirketinin Paris’e başlattığı seferlerin tanıtımı amacıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir etkinlik düzenlendi. Havalimanı işletmecisi İSG’nin yanısıra Transavia havayolu şirketinin üst düzey yetkililerinin de katılımıyla düzenlenen etkinlik kapsamında; yolculara günün anısına Transavia logolu kurabiyeler ikram edilerek, canlı müzik ziyafeti sunuldu.

Ulaşım ağını her geçen gün arttıran Sabiha Gökçen Havalimanı, bugün itibariyle 95 dış hat, 35 iç hat destinasyon ile  dünyada toplam 130 noktaya ulaştı. Hizmet verilen toplam havayolu sayısı ise 50.

İSG'DEN PARİS UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gurbetci pilot ~ 10 yıl önce
Helal olsun transavia sirketine adamlarda birtane yabanci pilot yok.Bizimkiler baksinlarda biseyler ogrensinler ,en azindan ihtiyac duyuldunda sadece ve sadece Hollandali aliolar.Amma dogru ya biz MISAFIR PERVERIZ.topikle ilgisi yok ozur dilerim,fakat yazmamak icin kendimi tutamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw paris ~ 10 yıl önce
sabiha gökçenden zaten pegasus parise günde 2 uçuş thy de günde 1 uçuş gerçekleştiriyo.thy de uçuşlarını günde 2 ye çıkarrçak gibi uçuşlar iyi transavia da doldurur sabihadan paris uçuşlarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Transavia Airfrance'ın low coast kuruluşudur Anadolu jet gibi.Ayrıca KLM ve AF de ortak olduklarından bu seferleri yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu şekilde sefer yapiliyor,Transavia France sirketi ile.Nasil ki Corendon Dutch ,Sunexpress German varsa bu da ayni uygulama.Umarim aydinlatici olmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hollandali firma nasil istanbul paris ucisu yapabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BIRISI AÇIKLAYABİLİR Mİ. HANI ÜÇÜNCÜ ÜLKELERE DIREK YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPILAMIYORDU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutchlady ~ 10 yıl önce
Hayirlisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus tan beterdir son seyehatimde bagaj hakkı -0- dı.Ancak parayla kaç kilo istersen satın alıyordun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000