31 Mayıs 2012, Perşembe 08:39:35

ISG AIRPORT OTEL'E MÜKEMMELLİK GURURU

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i "2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirdi.

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i “2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirdi.

‘Dünyanın en güvenilir seyahat önerileri’ sloganı ile ziyaretçilerinin mükemmel bir tatil geçirmeleri için önemli bir referans noktası olan Tripadvisor seyahat portalında; mükemmellik sertifikasına layık bulduğu otellerin; değer, odalar, temizlik, hizmet ve lokasyon olmak üzere beş alanda tam not alması gerekiyor.

Mükemmellik sertifikası yalnızca ziyaretçiler tarafından yüksek oylar almış kuruluşlara hak ettikleri prestije katkıda bulunmak için veriliyor. Toplam konaklama mekanlarının yüzde 10’unun gerekli şartları yerine getirebildiği “Tripadvisor Mükemmellik  Sertifikası”na İSG Airport Hotel de müşterilerine sağladığı konfor ve özenli hizmet anlayışıyla layık görüldü.

ISG AIRPORT OTEL'E MÜKEMMELLİK GURURU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000