24 Ekim 2011, Pazartesi 14:55:30

İŞADAMLARINDAN 'ÖZEL UÇAK' DESTEĞİ...

Van'da deprem bölgesine yardımların bir an önce ulaştırılması için Kimse Yok Mu Derneği'nin girişimiyle gönüllü iş adamları özel uçaklarını seferber etti...
  • Batıya gelipte gerek lagal gerkese illegal işlerle köşe olmuş bir sürü doğulu insan bilirim. İnanılmaz hemşerici davranırlar, aynı zamanda memleketlerine bir çivi dahi çakmamış olmakla övünürler. Çağrın çok güzelde... -Volvo-
  • van daki depremzede kardeslerimize her yardim yapilsin!!!
  • burasi muhalefet sitesi kardesim olurmu öyle sey??adamlar alismis NO demeye...
  • İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Marmamaris, Mersin deki, KÖŞEYİ DÖNMÜŞ VANLILAR. NEREDESİNİZ ? HADİ, VAN a yardım edelim. VANlı kebapçılar, lahmacuncu, çiğ köteciler HADİİİ. Hep devletten beklemeyelim, hadi VAN a yardım edelim hadiiii. Tail commender.
  • eleştiri değil lütfen farklı yorumlamayın - Kimse yok mu ? - Olumlu cevabı YOK olması lazım buda biraz anlamsız , , Kimse Var mı ? dense idi Olumlu cevabı VAR olurdu.
Kimse Yok Mu Derneği'nce yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan kalkan iki özel uçak sayesinde 1.000 çadır, 1200 battaniye, 500 adet kışlık giysi, çocuk maması, gıda ve ilaç yardımı depremzedelere ulaştırıldı.
 
Kimse Yok Mu Derneği Kurumsal İletişim ve Marka Yönetim Koordinatörü Mevlüt Özkişi, yaptığı açıklamada, yardımların gün içerisinde de devam edeceğini belirterek, “En büyük sıkıntımız olan ulaşımı, iş adamlarımızın desteği sayesinde çözdük. Kimse Yok Mu için tahsis edilen 2 özel uçak, yardım malzemelerimizi ara vermeden ulaştırmaya devam ediyor. Bölgeye arama kurtarma ekiplerimizi de gönderiyoruz” ifadesini kullandı. (Hürriyet)
İŞADAMLARINDAN 'ÖZEL UÇAK' DESTEĞİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Batıya gelipte gerek lagal gerkese illegal işlerle köşe olmuş bir sürü doğulu insan bilirim. İnanılmaz hemşerici davranırlar, aynı zamanda memleketlerine bir çivi dahi çakmamış olmakla övünürler. Çağrın çok güzelde... -Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
van daki depremzede kardeslerimize her yardim yapilsin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burasi muhalefet sitesi kardesim olurmu öyle sey??adamlar alismis NO demeye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Marmamaris, Mersin deki, KÖŞEYİ DÖNMÜŞ VANLILAR. NEREDESİNİZ ? HADİ, VAN a yardım edelim. VANlı kebapçılar, lahmacuncu, çiğ köteciler HADİİİ. Hep devletten beklemeyelim, hadi VAN a yardım edelim hadiiii. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eleştiri değil lütfen farklı yorumlamayın - Kimse yok mu ? - Olumlu cevabı YOK olması lazım buda biraz anlamsız , , Kimse Var mı ? dense idi Olumlu cevabı VAR olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000