19 Nisan 2012, Perşembe 08:28:17

İŞADAMLARI ŞİKÂYETÇİ!

Bursa DOSABSİAD Başkanı Yedikardeş 'Bursa'nın ulaşım yollarında bir tıkanıklık var. Bursa'ya acilen havalimanı yapılmalı" dedi.
  • bu sanayicilere önerim ortaya atılan ve arap işadamlarınında bulundukları bursa havayolları fikrine katkı saglamaları
  • yunuselinın yeniden açılması büyükşehirin gündeminden kalktı(zaten orda havaalanı olmazdı)yenişehir havaalanı kentmeydanından belediye otobüsüyle 1saat sanayicilerin kargo ulaşımı için uzaksayılmaz bence yeni bir havalanı yerine demir yoluyla baglantı saglansa ve sawın yolcusunun azalmasın diye bursayı feda etmekten vazgecseler sorun kalmaz bursa havayolları dediler umarım gerçekleşir bursanın kendi havayolunu kurmaktan başka çaresi yok.doluluk oraında sorun yok örnek olarak http://www.airporthaber.com/sunexpress-e-milletvekili-tepkisi--21375h.html#
  • Yenişehirden Bursa ya ulaşmak neredeyse 1,5 saat.Bursanın içindeki Yunuseli nin en kısa zamanda düzenlenerek hizmete açılması çok iyi olur.
  • Once Yenisehir havalimanini kullanin.
  • Bursa'da kullanılmayan 2 tane havaalanı yok mu? Yanlış mı biliyorum. Yunuseli ve Yenişehir...
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Selim Yedikardeş, ''Bursa'nın ulaşım yollarında bir tıkanıklık var. Bursa'ya acilen havalimanı yapılmalı. Havalimanının olmayışı yatırımlarımızı başka bölgelere yapmamızı engelliyor'' dedi.
 
DOSABSİAD yönetimi, Tüm Etkin Sanayici ve İşadamları Derneği (TESİAD) yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
 
Ziyarete, TESİAD Bursa Şubesi Başkanı İlyas Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş, sanayi bölgelerinin şehrin içinde kaldığını, yeni oluşturulacak sanayi bölgelerinin şehir merkezinden uzakta olması gerektiğini belirtti.
 
Yedikardeş, ''DOSAB olarak biz de şehrin merkezinde kaldık. Buna rağmen çevreciliğimizi çok iyi yapıyoruz. DOSABSİAD olarak sanayi bölgemizin sosyal ve kültürel yönünü en üst seviyeye çıkarabilmek için çalışıyoruz'' dedi.
 
Bursa'nın ulaşım sorununa da değinen Yedikardeş, ''Bursa'nın ulaşım yollarında bir tıkanıklık var. Bursa'ya acilen havalimanı yapılmalı. Havalimanının olmayışı yatırımlarımızı başka bölgelere yapmamızı engelliyor'' diye konuştu.
 
Bozkurt da TESİAD'ın 1430 üye ve 30 binin üzerinde çalışanıyla Bursa merkezli bir dernek olduğunu söyledi.
 
İlyas Bozkurt, DOSAB'ın Bursa'nın tekstil merkezi olduğunu sözlerine ekledi.
İŞADAMLARI ŞİKÂYETÇİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu sanayicilere önerim ortaya atılan ve arap işadamlarınında bulundukları bursa havayolları fikrine katkı saglamaları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yunuselinın yeniden açılması büyükşehirin gündeminden kalktı(zaten orda havaalanı olmazdı)yenişehir havaalanı kentmeydanından belediye otobüsüyle 1saat sanayicilerin kargo ulaşımı için uzaksayılmaz bence yeni bir havalanı yerine demir yoluyla baglantı saglansa ve sawın yolcusunun azalmasın diye bursayı feda etmekten vazgecseler sorun kalmaz bursa havayolları dediler umarım gerçekleşir bursanın kendi havayolunu kurmaktan başka çaresi yok.doluluk oraında sorun yok örnek olarak http://www.airporthaber.com/sunexpress-e-milletvekili-tepkisi--21375h.html#

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yenişehirden Bursa ya ulaşmak neredeyse 1,5 saat.Bursanın içindeki Yunuseli nin en kısa zamanda düzenlenerek hizmete açılması çok iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Once Yenisehir havalimanini kullanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bursa'da kullanılmayan 2 tane havaalanı yok mu? Yanlış mı biliyorum. Yunuseli ve Yenişehir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000