27 Ekim 2012, Cumartesi 08:50:04

İŞ SEYAHATİNDE YÜKSEK PERFORMANS

Türkiye'de jetle seyahat 3 yılda yüzde 30 arttı. En çok Londra ve Moskova'ya uçan jet sahipleri dört kişiyle yolculuk yapıyor...
  • adamin teki cikiyor, 170 milyon dolar bastirip onuru aliyor, bir digeri sky i kafese almis, sky in kacari yok borclar kapida, teslim olmus...kimsede kardesim bu paralari nerden buluyorsunuz demiyor...calisanlar??? sizce onemlimi? bir gazete ilanina bakar. gidenin yerine yarim saat icinde konacak eleman mevcut... cebinde bavulla kara para tasiyanlar ortada itibar goruyor..tabiiki londraya en cok gelecekler. barclays bankasina 8 milyon paund yatir. aninda oturumu al...turk patronlar, sokakta 300 dolar vermeyecegin metres bozuntularini ozel ucak ile buraya yollayip alisveris yaptiriyorlar..isler tikirinda demekki.)
  • ee buyuyor da ne oluyor?? kendilerinden baska kime faydalari var?? bu jetleri kullananlar vermeleri gereken vergileri vermisler mi veya veriyorlar mi?? jet ile seyahatlerini vergiden dusuyorlar mi ?? dusuyorlar tabii ki..siradan vatandas,memur,isci dusemezken!!! yanlarinda calisanlara ne maas ve sosyal haklar verip de kullandiriyorlar acaba?? hala zenginler daha zengin fakirler daha fakir olmaya devam ediyorlar!!! hala 10 milyondan fazla insan asgari ucretle calisiyor!!! hala iscilerin,emekcilerin,memurlarin dogru durust hicbir haklari yok!!! hala haksizlik,adaletsizlik,torpil rezalet boyutunda!!!

Özel jet seyahatleri Türkiye'de hızla artıyor. Jet tercih edenlerin en çok gittiği şehir ise Londra. Araştırmalar Türkiye çıkışlı her üç özel jetten birinin Londra'ya uçtuğunu ortaya koydu. 2011'de 825 uçuş gerçekleştiren özel havayolu firması NetJets'in verilerine göre patronların jetle en çok uçtuğu ilk beş destinasyon sırasıyla Londra, Moskova, Atina, Paris ve Nice. Londra yüzde 35 ile ilk sırada yer alırken yüzde 21 ile Rusya ikinci ve yüzde 16 ile Atina üçüncü sırada. Hız ve lüks tutkunlarının jetleriyle en çok seyahat ettikleri diğer noktalar ise Paris ve Nice. Özel jet sahibi Türkler genellikle 4 kişiyle seyahat etmeyi tercih ediyor. Jet kullananların sayısında 2009'dan bu yana yüzde 30'lara varan bir artış oldu. Bu kriz döneminde havacılık sektörü için oldukça yüksek bir performans.

AVRUPA'YI GEÇER

NetJets Europe'un Türkiye'ye ve Türkiye'den toplam uçuşlarının yüzde 93'ünü uzun mesafeli uçuşlar oluşturuyor. Türkiye piyasasını değerlendiren NetJets Europe Satış Direktörü Marine Eugene, jet kullanımındaki büyüme oranının Avrupa'dan hızlı olacağına kesin gözüyle bakıyor. Eugene, "Türkiye, NetJets için gelişen ekonomisi ve iş havacılığıyla değerli bir pazar. 32 havaalanında hizmet veren NetJets, burada pazar payını büyütmek için özel bir ürün yarattı" dedi.


Özel jetle yolculuk çift haneli büyüyor

İş havacılığı trafiği Türkiyede 2011'de yüzde 21.3, 2012'nin ilk dört ayında ise yüzde 8.9'luk büyüme kaydetti. 2012'nin çift haneli büyüyeceği tahmin edilirken Avrupa'da bu alanda gerileme olması bekleniyor. (Sabah)

İŞ SEYAHATİNDE YÜKSEK PERFORMANS

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
adamin teki cikiyor, 170 milyon dolar bastirip onuru aliyor, bir digeri sky i kafese almis, sky in kacari yok borclar kapida, teslim olmus...kimsede kardesim bu paralari nerden buluyorsunuz demiyor...calisanlar??? sizce onemlimi? bir gazete ilanina bakar. gidenin yerine yarim saat icinde konacak eleman mevcut... cebinde bavulla kara para tasiyanlar ortada itibar goruyor..tabiiki londraya en cok gelecekler. barclays bankasina 8 milyon paund yatir. aninda oturumu al...turk patronlar, sokakta 300 dolar vermeyecegin metres bozuntularini ozel ucak ile buraya yollayip alisveris yaptiriyorlar..isler tikirinda demekki.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala.. ~ 11 yıl önce
ee buyuyor da ne oluyor?? kendilerinden baska kime faydalari var?? bu jetleri kullananlar vermeleri gereken vergileri vermisler mi veya veriyorlar mi?? jet ile seyahatlerini vergiden dusuyorlar mi ?? dusuyorlar tabii ki..siradan vatandas,memur,isci dusemezken!!! yanlarinda calisanlara ne maas ve sosyal haklar verip de kullandiriyorlar acaba?? hala zenginler daha zengin fakirler daha fakir olmaya devam ediyorlar!!! hala 10 milyondan fazla insan asgari ucretle calisiyor!!! hala iscilerin,emekcilerin,memurlarin dogru durust hicbir haklari yok!!! hala haksizlik,adaletsizlik,torpil rezalet boyutunda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000