25 Şubat 2017, Cumartesi 09:46:55

Irkçı yolcu uçaktan atıldı

ABD'de bir iç hat seferinde Pakistanlı bir çifte ırkçı söylemlerde bulunan yolcu uçaktan atıldı.
  • zamanında bunlarda buraya göç etmemişmiydi.
  • Yine mi United abi yaaa
  • nekadar kirici birsey
  • hastaliktir; (
  • siz ırkçı ecnebi amerikalı caniler siz elinizi onların ülkesinden çektiğiniz zaman onlarında sizin berbat günah dolu ülkenizde durmak için bir sebebi olmayacak

ABD'de bir iç hat seferinde Pakistanlı bir çifte ırkçı söylemlerde bulunan yolcu uçaktan atıldı.

United Airlines'ın Chicago - Houston seferinde kalkıştan hemen önce çekilen görüntülerde yolcuların ırkçı yolcunun uçaktan atılmasıyla beraber sevince boğulduğunu gösteriyor.

Olay geleneksel kıyafetler giyen Pakistanlı bir erkek ve kadının uçağa girmesiyle başlıyor.

Pakistanlı çift başüstü dolaba bagajını yerleştirirken bir erkek yolcu ''Çantandaki şey bomba değil değil mi?'' diye soruyor.

Görgü tanıklarından biri soruyu duymayan Pakistanlı çifte yolcunun tekrar aynı soruyu yönelttiğini belirtiyor.

Olay anına tanıklık eden yolculardan biri de kabin ekibini durum hakkında bilgilendiriyor.

Irkçı yolcu daha sonra Pakistanlı erkek yolcuya nereli olduğunu soruyor ve Pakistanlı erkek yolcu seni ilgilendirmez cevabını veriyor.

Bu yanıtı alan ırkçı yolcu ''Tüm yasadışı göçmenler, yabancılar ABD'yi terk etmeli'' diyerek bağırıyor.

Bunun üzerine kabin ekibi olaya müdahale ediyor ve ırkçı yolcuyu uçaktan atıyor. Bunun üzerine kadın partneri de uçağı terk ediyor.

Kabin ekibinin bu kararı tüm yolcuları sevindiriyor.

Yolculardan biri ''Defol! Irkçılar ABD'de hoş karşılanmaz! Burası Trump'ın Amerikası değil. Güle güle ırkçılar'' diyerek avazı çıktığı kadar bağırıyor.

Firmanın sözcüsünün yaptığı açıklamada yolcuların uygunsuz bagaj ve rahatsızlık verme sebebiyle uçuşa kabul edilmediğini, tüm yolculara güvenli bir uçuş ortamı sağlamak istediklerini belirtiyor. (Milliyet)

Irkçı yolcu uçaktan atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iyi olmus ~ 7 yıl önce
zamanında bunlarda buraya göç etmemişmiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne iyi olmus ~ 7 yıl önce
Aynısını o tatil için gittiğin avrupada sana yaparsalarda oyle mi diyeceksin
Yine mi United ~ 7 yıl önce
Yine mi United abi yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k ~ 7 yıl önce
nekadar kirici birsey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irkcilik ~ 7 yıl önce
hastaliktir; (

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı ~ 7 yıl önce
siz ırkçı ecnebi amerikalı caniler siz elinizi onların ülkesinden çektiğiniz zaman onlarında sizin berbat günah dolu ülkenizde durmak için bir sebebi olmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Berbat? Günah dolu? Kimse Abd ye gitsin diye adamları zorlamıyor adamlar kendi tercihleri doğrultusunda gidiyorlar. Ve Abd nin nesi berbat o konu hakkında hiçbir fikrim yok. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
Cahil ~ 7 yıl önce
Elinde mesaj attigin telefondan kullandigin bilgisayar a ,uctugun ucaktan ,seyrettigin tv ye kadar adamlar yapiyo onlarmi gunahkar,yoksa senin gibi bos herifler mi Pakistanli geleneksel kiyafeti ile dolasacaksa ABD ye gitmesin Pakistanda kalsin
Hacı ~ 7 yıl önce
Sen benim kullandığım telefonun ithal olduğunu nerden biliyon alırken yanımda miydin çok şükür yerli kullanmaya çalışıyorum ayriten de amerika'da neleri kötü hırsızlık cinayet gasp ülkemden 20 30 kat fazla zina ve fuhustan geçilmiyor caddeler yolda kalsan cebinde beş kuruş paran olmasa hiç kimse sana el uzatmaz bununla alakalı videolar var Türkiye'de yardımsever ameeikadakinden çok kısaca amerika'da paran yoksa hayvan yerine bile konmazsin oraya gittiğinde bile insan muamelesi görmüyor turksun diye ülkemi hiçbir şeye değişmem
Berbat Gunah !! ~ 7 yıl önce
Amerika, pis elini Ortadogu petrol bolgesine daldirdigindan beri bu cografyada savasa sebebi ile 4 milyon insan katledildi. ulkesini terk eden 20 milyon insan var. sadece 4 milyon bize geldi. Daha hala Amerikanin nesi berbat diye soruyormusunuz? Celladina asik mahkum olmayin.
Yerli ~ 7 yıl önce
Yerli diye aldigin cep telefonunun ne kadari TR de uretiliyor hic arastirdin mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000