14 Ağustos 2015, Cuma 08:50:41

Iraqi Airways'in lisansı askıya alındı

Irak'ın milli hava yolu şirketi olan "Iraqi Airways"ın, Hava Taşımacılık ve İşletme Belgesi'nin, İsveç'te askıya alındığı bildirildi.
  • BENDE IRAK AİRWAYSLE UÇTUM DEFALARCA DETAYL I BİLGİM YOK AMA UÇAKLARI FENA DEGİL HANİ ANCAK SORUM ŞU MADEM ASKIYA ALINDI BİİZİM TÜRKİYEDEN NEDEN UÇUŞLARI DEVAM EDİYOR BİZİMKİ CAN DEGİLMİ MAĞLUM TÜRKİYEDE İNSAN HAYATI UCUZ O FİRMADA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR KIZMASIN EKMEK PARASI MAGLUM AMA ONLAR MAŞŞ ALCAK DİYE BİZ NİYAZİ OLMIYALIMDA
  • 3 hafta oldu askiya alinali
  • Thy daha güzel

İsveç Ulaştırma Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Irak Hava Yolları'nın (Iraqi Airways) uçuş lisansının (Hava Taşımacılık ve İşletme Belgesi) güvenlik gerekçesiyle askıya alındığı kaydedildi.
     
İsveç Ulaştırma Kurulu Birim Müdürü Simon Posluk, Irak Hava Yolları'nın uzun süredir, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı'nın (EASA) standartlarındaki güvenlik şartlarını yerine getirmediğini ifade etti.
     
Güvenlik şartlarının yerine getirilmesiyle birlikte yeniden lisansın aktif hale getirilebileceğini söyleyen Posluk, yurt dışına Irak Hava Yolları ile çıkış yapmayı düşünen yolcuların başka alternatiflere yönelmesi yönünde uyarıda bulundu.

Iraqi Airways'in lisansı askıya alındı

Yorumlar

BİLİÇLİ YOLCU ~ 9 yıl önce
BENDE IRAK AİRWAYSLE UÇTUM DEFALARCA DETAYL I BİLGİM YOK AMA UÇAKLARI FENA DEGİL HANİ ANCAK SORUM ŞU MADEM ASKIYA ALINDI BİİZİM TÜRKİYEDEN NEDEN UÇUŞLARI DEVAM EDİYOR BİZİMKİ CAN DEGİLMİ MAĞLUM TÜRKİYEDE İNSAN HAYATI UCUZ O FİRMADA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR KIZMASIN EKMEK PARASI MAGLUM AMA ONLAR MAŞŞ ALCAK DİYE BİZ NİYAZİ OLMIYALIMDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ~ 9 yıl önce
3 hafta oldu askiya alinali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Thy daha güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000