31 Ocak 2012, Salı 09:12:25

İRANLI YOLCU ONUR AIR UÇAĞININ CAMINI KIRDI

Onur Air'ın İstanbul-Antalya seferini yapacak olan yolcu uçağında çıkan tartışmada İranlı bir yolcu uçağın camını kırdı.
  • iyice oku diyip madde madde yazan arkadaş öcenlikle bu iş senınbasına gelse hasta olsan ve ınmek için dirensen bu sekilde sana mualeme yapılıp saatlerce ucakta kalsan bu maddeler ile beraber senide ucaktan bile atarım boş konuşma.
  • gürsel alkan bu uçakta yolcuydum.misafir olarak yazan arkadaşları şiddetle kınıyorum sanırım onur airin o geçe alana gelemeyen korkak yöneticileri sanırım.o geçe o uçaktaydım hatta iranlı yolcunun yanıundayım dünya iyisi birinsan.bir kere onur air denen şirket uçağın giriş kapısında kalkışı iptal etmeyerek 8:30 dan 12:30 kadar bekletmiştir.üstelik uıçağın pilotu saat12:05 de gelmiştir.ve uçağın içerisinde 02:45 kadar yolculasr aç susuz ve hiç bir ikram olmadan bir bardak su dahi vermediler ve bekletildiler.uçağın ön kısmında 2 tane kadın bayıldı istedik insanlar aç ve susuz bırakıldı ambulans istedik bazı yolcular inmek istediler rahatsızlandılar.ambulans ve polisi kendimiz çağırdık.iranlı turist astım hastası uçaktan inmek istediama enge
  • Seferin yapilamayacagi gun gibi belli iken insanlari saatler boyu daracik alanda bekletemezsiniz.thy gibi buyuk firma olabilse idi "dolmusu" belki kaldiririm diye dusunmez seferleri bastan iptal ederdi. Bir diger konu ise sorun olacagini anlayan onurair nobetci istasyon mudurunun evine kacmasi.Soruna cozum uretebilecek yegane kisi,o gece gorevli olmasina ragmen evine kaciyor. Ama bir dakika her zaman bunu yapmiyorlar mi zaten? Ne zaman ucus ile ilgili sorun olsa bu kisiler kacar.
  • 1. bir kere ne olursa olsun ....sen kokpite girmek için saldıramaz ve taşkınlık yapamazsın.... 2..uçak içinde hiç bir sebep camını kırman için sana haklılık vermez yapamazsın.... 3.bence bu olay münferit bir olay değil..uçak kaçırmaya teşebbüse girmesi lazım...ilginç olan tamda doğalgaz konusunda iranla yapılan anlaşmanın tahkime gitme kararı aldığımız gün olması .... 4.yapılanlara bakılırsa uçuş ekibinin ne kadar korumasız ve çaresişz olduğu ortadadır...ne kanun ne kural nede güvenlik yeterli değildir....acil böyle vakalara karşı ağır yaptırımlar gelmesi gerekir....
  • yolcu check inde problem yaşar kabine saldırır,uçak gecikir kabine saldırır ikramı beğenmez yine kabine saldırır sinirlidir öfkesini kabin ekibine kusar....v.s bu örnekler yazmakla bitmez.yahu nekadar düşüncesiz bu insanlar! hava kötü be zihniyetsiz hangi firma uçagı yerde kalsın seferler aksasın yolcu çıldırsın ister. ingilizin taşralısı bile saatlerce beklio gecikmelrden dolayı ama gık ını cıkarmıyo çünkü bilioki bir sebebi var ben sağ salim gideyimde diye düşünüo.görgü medeniyet başka bişi! ayrıca bir su bile parayla thy de şöle thy de böyle die bıdı bıı yapanlar mümkünse parasına kıyıp mutlu mesut uçsunlar ekibide germesinler! utan ya 80 liraya bilet alıyosun!!! şurada havacılığın h sinden anlamayıp atanlarda gülüyorum!!
  • onur havayolları bunca rezilliğe bunca olaya rağmen bir "kara liste" yapmamakta ısrar ederse bu sonuçlar kaçınılmazdır.siz kiiim havayolu şirketi işletmek kiiiiim.bu ülkede gerçek bir "sivil havacılık genel müdürlüğü" olsa sizin değil uçak uçurmanıza,uçak uçuranları seyretmenize bile müsade etmez-etmemeli de.bu ne ciddiyetsizlik yahu .bu kaçıncı?tamam ucuzsunuz ama bu kadar da UCUZLAMAYIN-UCUZLATMAYIN bu işi.
  • biz turkler yalanı sevmeyız delikanlıyız ve binlerce USD havayolu masraf eden diyen arkadaşlara cevapım . delikanlı 150 kişi uçağın içindeydı sıkıntı çıkartan bir tek ben değildım . herkes artık çıldırmak uzereydı . basın yolcuların değilda guvenlık ve onur air personelın sözlerını gundeme getirmiş sadece. binlerce usd mı harciyorlar diyosun? kardeşım 3 saat okadar yolcu çocuk olmakla birlikte beklettıler insanları mağdur ettiler 1 SUYUN parasını almak peşindeydiler pnurun ekibi. havacılıkta böyle bir rezalet yok başka firmada.daha havalimanında 3 saat beklenti var ise bunları karşılanmaları gerekiyodu 3 saatda uçağın içinde. daracık koltuklarda otur otur onurda bir tek deli kanlı olsaydı bu rezaleti engellerdı.tessuf ederım yorumuna
  • DELİKANLI OL , DOĞRU OL , YALAN SÖYLEME...KORKUNDAN YALAN İFADE VERMİŞSİN...SENİN YAPTIĞINI 5 YAŞINDA KIZ ÇOÇUKLARI YAPMAZ...BİRDE UTANMADAN YORUM YAZMISSIN TERBİYESİZ ADAM...BU YAPTIGINI AMERİKADA YAPSAN ŞİMDİ HAPİSHANEYİ BOYLAMIŞTIN...KORKAK RASHİDİ...
  • uçmayın arkadaşalar gidin yollarda saatlerce sürünün uçmak kim siz kimsiniz.Yeter artık uçağa binen kendini bilir kişi ilan etti.Hastanelerde doktorlara saldırırsınız ,adliyede avukatlara ,uçaklarda kabin ekibine herşeyin bahanesi hazır maşallah.Sanki millet keyifinden o uçagı kaldırmamış yolların halini görüyorsunuz uyarılara rağmen yolda kalanlara bakın. uçakların geçikme yaşayacağı belli binseydin otobüse yolda kar çilesi çekseydin keşke.Bizim millet zaten yalnış peşinden gitmeye meraklı hemen gidin şahit olun o iranlı arkadaşa .Belki mahkemede o elinde tutuğun su şişesininde parasını alırsın nedense kendi tedbirimizi almak yerine herşeyi bedavaya karşıdan bekliyoruz .yazık size ..........
  • O kadar açıklayıcı olmuşsunda, bizler saf'mıyız ? Desene dayanamadım yumruk attım camı kırdım diye, o cam'lar naylon'dan yapılmıyor. Sağa sola suçlamalarda bulunacağına, önce sen adam gibi bi açıklama yap. Dürüst ol. Biz türkler delikanlıları severiz, gerçek dışı beyanları değil...!!! Camında çatlayası varmış, değil mi ?
Onur Air'in dün akşam İstanbul-Antalya seferini yapacak uçağında kavga çıktı. Atatürk Havalimanı'ndaki olumsuz hava koşulları sebebiyle uçağın kalkışı gecikince yolcularla uçuş ekibi arasında gerginlik yaşandı.

Kalkış öncesi buzlanmaya karşı de- iceing işlemi yaptırmak için sırada bekleyen Onur Air uçağında, biri İranlı bir grup yolcu kokpite girmek ve pilotla konuşmak istedi. Yolcuların  bu isteği kabin ekibi tarafından geri çevrildi. Bu sırada taşkınlık yapmaya başlayan yolcular, yolculara sunulmak için hazırlanan ikramları zor kullanarak kabin ekiplerinin elinden aldı.

 İranlı Shahin Rashidid İzajyekan isimli yolcu ve diğer bir kaç yolcu agresif davranışlarını sürdürünce uçağın kaptan pilotu kule ile irtibata geçerek uçakta sorunlu yolcu bulunduğu bilgisini verdi. Bu sırada İranlı İzajyekan, sinirlenerek uçağın camına yumruk attı. Uçağın camı kırılınca uçağın kaptan pilotu uçuşu gerçekleştirmedi.

Uçakta olay çıkaran yolcular polis tarafından gözaltına alınırken, uçak bakıma alındı. 

Onur Havayolları'nın OHY-026 sefer sayılı İstanbul-Antalya uçuşu da iptal edildi.

©Airporthaber

İRANLI YOLCU ONUR AIR UÇAĞININ CAMINI KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 12 yıl önce
iyice oku diyip madde madde yazan arkadaş öcenlikle bu iş senınbasına gelse hasta olsan ve ınmek için dirensen bu sekilde sana mualeme yapılıp saatlerce ucakta kalsan bu maddeler ile beraber senide ucaktan bile atarım boş konuşma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gürsel alkan bu uçakta yolcuydum.misafir olarak yazan arkadaşları şiddetle kınıyorum sanırım onur airin o geçe alana gelemeyen korkak yöneticileri sanırım.o geçe o uçaktaydım hatta iranlı yolcunun yanıundayım dünya iyisi birinsan.bir kere onur air denen şirket uçağın giriş kapısında kalkışı iptal etmeyerek 8:30 dan 12:30 kadar bekletmiştir.üstelik uıçağın pilotu saat12:05 de gelmiştir.ve uçağın içerisinde 02:45 kadar yolculasr aç susuz ve hiç bir ikram olmadan bir bardak su dahi vermediler ve bekletildiler.uçağın ön kısmında 2 tane kadın bayıldı istedik insanlar aç ve susuz bırakıldı ambulans istedik bazı yolcular inmek istediler rahatsızlandılar.ambulans ve polisi kendimiz çağırdık.iranlı turist astım hastası uçaktan inmek istediama enge

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seferin yapilamayacagi gun gibi belli iken insanlari saatler boyu daracik alanda bekletemezsiniz.thy gibi buyuk firma olabilse idi "dolmusu" belki kaldiririm diye dusunmez seferleri bastan iptal ederdi. Bir diger konu ise sorun olacagini anlayan onurair nobetci istasyon mudurunun evine kacmasi.Soruna cozum uretebilecek yegane kisi,o gece gorevli olmasina ragmen evine kaciyor. Ama bir dakika her zaman bunu yapmiyorlar mi zaten? Ne zaman ucus ile ilgili sorun olsa bu kisiler kacar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1. bir kere ne olursa olsun ....sen kokpite girmek için saldıramaz ve taşkınlık yapamazsın.... 2..uçak içinde hiç bir sebep camını kırman için sana haklılık vermez yapamazsın.... 3.bence bu olay münferit bir olay değil..uçak kaçırmaya teşebbüse girmesi lazım...ilginç olan tamda doğalgaz konusunda iranla yapılan anlaşmanın tahkime gitme kararı aldığımız gün olması .... 4.yapılanlara bakılırsa uçuş ekibinin ne kadar korumasız ve çaresişz olduğu ortadadır...ne kanun ne kural nede güvenlik yeterli değildir....acil böyle vakalara karşı ağır yaptırımlar gelmesi gerekir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcu check inde problem yaşar kabine saldırır,uçak gecikir kabine saldırır ikramı beğenmez yine kabine saldırır sinirlidir öfkesini kabin ekibine kusar....v.s bu örnekler yazmakla bitmez.yahu nekadar düşüncesiz bu insanlar! hava kötü be zihniyetsiz hangi firma uçagı yerde kalsın seferler aksasın yolcu çıldırsın ister. ingilizin taşralısı bile saatlerce beklio gecikmelrden dolayı ama gık ını cıkarmıyo çünkü bilioki bir sebebi var ben sağ salim gideyimde diye düşünüo.görgü medeniyet başka bişi! ayrıca bir su bile parayla thy de şöle thy de böyle die bıdı bıı yapanlar mümkünse parasına kıyıp mutlu mesut uçsunlar ekibide germesinler! utan ya 80 liraya bilet alıyosun!!! şurada havacılığın h sinden anlamayıp atanlarda gülüyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onur havayolları bunca rezilliğe bunca olaya rağmen bir "kara liste" yapmamakta ısrar ederse bu sonuçlar kaçınılmazdır.siz kiiim havayolu şirketi işletmek kiiiiim.bu ülkede gerçek bir "sivil havacılık genel müdürlüğü" olsa sizin değil uçak uçurmanıza,uçak uçuranları seyretmenize bile müsade etmez-etmemeli de.bu ne ciddiyetsizlik yahu .bu kaçıncı?tamam ucuzsunuz ama bu kadar da UCUZLAMAYIN-UCUZLATMAYIN bu işi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz turkler yalanı sevmeyız delikanlıyız ve binlerce USD havayolu masraf eden diyen arkadaşlara cevapım . delikanlı 150 kişi uçağın içindeydı sıkıntı çıkartan bir tek ben değildım . herkes artık çıldırmak uzereydı . basın yolcuların değilda guvenlık ve onur air personelın sözlerını gundeme getirmiş sadece. binlerce usd mı harciyorlar diyosun? kardeşım 3 saat okadar yolcu çocuk olmakla birlikte beklettıler insanları mağdur ettiler 1 SUYUN parasını almak peşindeydiler pnurun ekibi. havacılıkta böyle bir rezalet yok başka firmada.daha havalimanında 3 saat beklenti var ise bunları karşılanmaları gerekiyodu 3 saatda uçağın içinde. daracık koltuklarda otur otur onurda bir tek deli kanlı olsaydı bu rezaleti engellerdı.tessuf ederım yorumuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DELİKANLI OL , DOĞRU OL , YALAN SÖYLEME...KORKUNDAN YALAN İFADE VERMİŞSİN...SENİN YAPTIĞINI 5 YAŞINDA KIZ ÇOÇUKLARI YAPMAZ...BİRDE UTANMADAN YORUM YAZMISSIN TERBİYESİZ ADAM...BU YAPTIGINI AMERİKADA YAPSAN ŞİMDİ HAPİSHANEYİ BOYLAMIŞTIN...KORKAK RASHİDİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçmayın arkadaşalar gidin yollarda saatlerce sürünün uçmak kim siz kimsiniz.Yeter artık uçağa binen kendini bilir kişi ilan etti.Hastanelerde doktorlara saldırırsınız ,adliyede avukatlara ,uçaklarda kabin ekibine herşeyin bahanesi hazır maşallah.Sanki millet keyifinden o uçagı kaldırmamış yolların halini görüyorsunuz uyarılara rağmen yolda kalanlara bakın. uçakların geçikme yaşayacağı belli binseydin otobüse yolda kar çilesi çekseydin keşke.Bizim millet zaten yalnış peşinden gitmeye meraklı hemen gidin şahit olun o iranlı arkadaşa .Belki mahkemede o elinde tutuğun su şişesininde parasını alırsın nedense kendi tedbirimizi almak yerine herşeyi bedavaya karşıdan bekliyoruz .yazık size ..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O kadar açıklayıcı olmuşsunda, bizler saf'mıyız ? Desene dayanamadım yumruk attım camı kırdım diye, o cam'lar naylon'dan yapılmıyor. Sağa sola suçlamalarda bulunacağına, önce sen adam gibi bi açıklama yap. Dürüst ol. Biz türkler delikanlıları severiz, gerçek dışı beyanları değil...!!! Camında çatlayası varmış, değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000