19 Eylül 2009, Cumartesi 07:47:35

İranlı turist çok açıldı... Direkt uçuşlar durduruldu!

İran'dan Türkiye'ye turist gönderen operatörler, İran-Antalya direk uçuş seferlerinin olmamasının kendilerini çok etkilediğini ve İranlı turistlerin mayolu fotoğraflarının yayınlanması yüzünden ülkede baskı olduğunu ifade ettiler.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Türk basını diye bize diretilen hakikaten basın mı turizm i baltalar ya mayolu resimlere iranlı der yada bomba patlar o bombayı bir manşetlere sürükler hem teröristin reklamını yapar hemde o sene turizmi baltalar ingilterede oluyor ispanyada yada başka ülkelerde hiç bu kadar ayyuka çıkmıyor nedense haberler yada içerdeki olayları o kadar abartırlar ki avrupa birliğine herşeyi gammazlamak görevleri gibi ama hiç araştırmazlar isveç te ingilterede fransada basın ne kadar özgür diye ? bu basın özgürlüğümü birilerin maşalığımı acaba
  • İranlı turistleri mayolu iken fotoğraflayan ve bunu da haber yapan sözde gazeteciler daha önce de tüm doğu bloğu ülkelerinden kadınları da "Nataşa" diye afişe etmişlerdi. Bu tip haberlerle topluma ne verilmek isteniyor? Yoksa amaç sadece turizme zarar vermek mi?
  • yaw bu iran milleti ve ülkenin yöneticileri ne geri kalmis insanlar !millet tatil yapmak istio mayo ile deniz e girmek yasak bu ne ya herkes istedigi gibi olsun serbest olsun bir insan in dogal hakkidir bu!!!
  • İranlıö Türk, İngiliz, İsveçli yada başka bir ülke, nereden gelirse gelsin turistlerin ilk amacı deniz ve güneş. Bu durumda turist bayanların kara Çarşaf ile denize girmesi ya da güneşlenmesi beklenemez. Eğer ülkemize turist gelmesini istiyorsak turistleri hiç bir şekilde taciz etmemeliyiz. İnsan bindiği dalı keser mi?
  • HADİ BEKLİYORUZ GÖRÜNTÜLERİ AİRPORTHABER AİRPORT TV,DE GÖSTERİLİCEKMİ PEKİ BU GÖRÜNTÜLER ?

Belek Gloria Golf Hotel'de gazetecilerle bir araya gelen İranlı turizmciler, alışveriş için İstanbul'u tatil için Antalya'yı tercih ettiğini belirtti. Antalya'ya direk uçuşların konulmamasının nedenleri arasında Antalya'ya gelen İranlıların mayolu resimlerinin yayınlanmasının da etkisi olduğunu belirten Cezire Behest Acenta yetkilisi Meryem Şokuhi, şöyle konuştu: "Bu fotoğraflar sadece hükümeti değil İranlıları da rahatsız ediyor. Kim ister tatile gittiği bir ülkede mayolu resimlerinin çekilip

gazetelerde yayınlanmasını. Bundan Türkiye'nin imajı zarar görüyor. Eğer bu tür yayınlar yapılmazsa Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde yüz artacaktır. İran'da Antalya'ya tatile gelen İranlı turistlerin mayolu resimlerini çekip yayınlanarak eleştirilmesi herkes tarafından yadırganıyor. Bundan herkes rahatsız. İranlılar tam anlamıyla acı çekerek Antalya'ya geliyor."

Bilban Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Bilban da İranlı kadınların bikinili, tangalı fotoğraflarının çekilip frikik aranmasının ve gazetelerde bunların yayınlanmasının rahatsızlık yarattığını söyledi. Bilban, direk uçak seferlerinin kaldırılmasında, İranlıların açık görüntülerinin verilmesinin etkisi olabileceğini belirterek "Ülke olarak neredeyse tatil yapma diyecekler" ifadesini kullandı.

Bilban Tourism Genel Müdürü Arzu Bilban Aslan ise, İranlıların alışveriş ve eğlenceye çok düşkün bir millet olduğunu belirterek, tatile gelen turistlerin geldikten hemen sonra gece kulüplerinin adresini sorduklarını açıkladı.

İranlı turist çok açıldı... Direkt uçuşlar durduruldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk basını diye bize diretilen hakikaten basın mı turizm i baltalar ya mayolu resimlere iranlı der yada bomba patlar o bombayı bir manşetlere sürükler hem teröristin reklamını yapar hemde o sene turizmi baltalar ingilterede oluyor ispanyada yada başka ülkelerde hiç bu kadar ayyuka çıkmıyor nedense haberler yada içerdeki olayları o kadar abartırlar ki avrupa birliğine herşeyi gammazlamak görevleri gibi ama hiç araştırmazlar isveç te ingilterede fransada basın ne kadar özgür diye ? bu basın özgürlüğümü birilerin maşalığımı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İranlı turistleri mayolu iken fotoğraflayan ve bunu da haber yapan sözde gazeteciler daha önce de tüm doğu bloğu ülkelerinden kadınları da "Nataşa" diye afişe etmişlerdi. Bu tip haberlerle topluma ne verilmek isteniyor? Yoksa amaç sadece turizme zarar vermek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaw bu iran milleti ve ülkenin yöneticileri ne geri kalmis insanlar !millet tatil yapmak istio mayo ile deniz e girmek yasak bu ne ya herkes istedigi gibi olsun serbest olsun bir insan in dogal hakkidir bu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İranlıö Türk, İngiliz, İsveçli yada başka bir ülke, nereden gelirse gelsin turistlerin ilk amacı deniz ve güneş. Bu durumda turist bayanların kara Çarşaf ile denize girmesi ya da güneşlenmesi beklenemez. Eğer ülkemize turist gelmesini istiyorsak turistleri hiç bir şekilde taciz etmemeliyiz. İnsan bindiği dalı keser mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HADİ BEKLİYORUZ GÖRÜNTÜLERİ AİRPORTHABER AİRPORT TV,DE GÖSTERİLİCEKMİ PEKİ BU GÖRÜNTÜLER ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000