28 Temmuz 2016, Perşembe 09:46:17

İran'dan Türkiye açıklaması

İran Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye yönelik tur operatörlerine konulan yasağın ancak Türkiye'deki şartların normalleşmesinden sonra kaldırılacağını belirtti.
  • Güvenlikten bahsedene bakın İran.. bunlara varya koyacaksın vizeyi zaten hiç bir Avrupa ülkesine gidemiyorlar tek tatil yerleri neredeyse türkiye siz kimsiniz diyeceksin. Onlar gelmek isteyecek müsade isteyecekler önce
  • Hocam burada durum normale donmeyecek. O yuzden gelmeyin. Sizin çarşaflı bayanlarinizi görmekten rahatsiz oluyoruz
  • İran bile bize artık posta koyuyor. yazık şu ülkeye.
  • Siz geldikçe şartlar normalleşmiyo zaten
  • Rus hatunlar icin aglarim ama Iranlilar icin tiklamam bile
  • Tüm havalimanı personeli ağlıyor şuan çok üzüldük :)
  • Aman çok üzüldük!!
  • Ay göçüm

İran'dan Türkiye'ye seyahat yasağına ilişkin açıklama geldi.

İran Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye tur düzenlemesine ilişkin tur operatörlerine konulan yasağın ancak Türkiye'deki şartların normalleşmesinden sonra kaldırılacağını belirtti.

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin, dün büyükelçilik binasında düzenlediği basın toplantısında, Tahran yönetiminden tur operatörlerine getirilen yasağı bir an önce kaldırmasını talep etmişti.

Türkiye'nin çağrısını değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasimi, Türkiye'de güvenliğin tam sağlanması ve şartların normalleşmesinin ardından yasağın kaldırılacağını ifade etti.

Türkiye'deki darbe girişimi sonrası Tahran yönetimi, vatandaşlarının can sağlığını gerekçe göstererek Türkiye'ye tur satışlarını yasakladı. (ntv)

İran'dan Türkiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Türk ! ~ 8 yıl önce
Güvenlikten bahsedene bakın İran.. bunlara varya koyacaksın vizeyi zaten hiç bir Avrupa ülkesine gidemiyorlar tek tatil yerleri neredeyse türkiye siz kimsiniz diyeceksin. Onlar gelmek isteyecek müsade isteyecekler önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Hocam burada durum normale donmeyecek. O yuzden gelmeyin. Sizin çarşaflı bayanlarinizi görmekten rahatsiz oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
posta ~ 8 yıl önce
İran bile bize artık posta koyuyor. yazık şu ülkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Postacıya ~ 8 yıl önce
İran bile mi? O beğenmediğin persler kendi arabasını yapıp uzaya roket gönderiyor. Aynı topraklar üzerindeki geçmişi en az bizimki kadar eski.Şanlı tarihimizde yıllarca yedi düvele hükmetmişiz. Ama bu zihniyet bizi bu duruma düşüren asıl neden.
Ztk ~ 8 yıl önce
Önceki arkadaşin Iranlilar bile gelmekten korkuyorsa demek istedi zaten bütün ülkeler kendilerinden vize istiyor, tek adam akıllı gelebildikleri yer Türkiye, ama krize kaosa alışkın iranlilar, onlar bile bu kadar karışıklığa gelmek istemiyorlar demek istemişti.. Bu coğrafyada iranlilar Türklerden çok önce medeniyet kurmuşlar, atinaya kadar topraklarını ilerletmks bir kültürdür ama nedense herkes 150 200 senelik memleket Almanya'ya, isvicreye gitmek istiyor, kimse 4.000 senelik irana mısıra gidip yaşamak istemiyor :)
Gelmeyin ~ 8 yıl önce
Siz geldikçe şartlar normalleşmiyo zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 8 yıl önce
Rus hatunlar icin aglarim ama Iranlilar icin tiklamam bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 8 yıl önce
Sapık zihniyet
Ahl ~ 8 yıl önce
Tüm havalimanı personeli ağlıyor şuan çok üzüldük :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ztk ~ 8 yıl önce
Ne kadar mantıksız ve lüzumsuz bir yorum, her gelen yolcunun verdiği para ile maaşlarının odendiginden habersiz bir yorum
Ali ~ 8 yıl önce
Aman çok üzüldük!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skyliner ~ 8 yıl önce
Ay göçüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000