19 Ocak 2019, Cumartesi 15:51:55

"Yolcu uçaklarının yarısı çürümüş!"

İran Meclisi Kalkınma Komisyonu Üyesi Mecid Keyanpur, İran'daki yolcu uçaklarının yüzde 50'sinin çürümüş olduğunu belirtti.
  • İran ın elindeki A340 uçaklari Lufthansa nın filodan çıkardığı uçaklar
  • Bizde de insanların içi çürümüş kokuşmuş. Çok mu farklı ?
  • Fırsat ayağımıza geldi. Yerli uçağımız var ya:::)))) yapıp İran'a da satalım. Para kazanalım.
  • Bu dünyada patronun kim olduğu belli değil mi?
  • Merak etmesinler, abd yine kaldırır ambargoyu, satacaklarini satar sonra tekrar koyar. Siz de alırsınız 50-60 uçak, idare edersiniz bir dahaki izine kadar.
  • Müslüman ülkelerin acınacak halinin en güzel örneklerinden. Siyasi güç ve para için yıllarca insanlarını cahil bıraktıran,doğru ve gerçek eğitimi uygulamayan haliyle teknoloji,bilim,icat yapmaktan uzak kalan,gericilik ve bağnazlığı marifet sayan, yandaşçılık,partizancı zihniyet müslümanları işte böyle gayri müslümlerin icatlarına muhtaç hale gelir. İşin kötüsü hala akıllanmıyoruz,akıllanacağa da benzemiyoruz.
  • Rusya tamam da ukrayna son yıllarda yolcu uçağı üretmedi galiba kargo uçaklarıyla uçacaklar..
  • 340-600 ü babamdan mı satın aldınız.
  • En büyük petrol ihrac eden ülkesiniz paralari etraftaki ülkeleri karistiracaginiza sizde paralari ucak yapmakta kullansayidiniz bu halde olmazdiniz körfezi cevresini kan gölüne cevirdiniz beter olun aynisi diger müslüman ülkeler icinde gecerli
  • ABD yaptırımın Airbus ile ne alakası var acaba?

İran Meclisi Kalkınma Komisyonu Üyesi Mecid Keyanpur, İran'daki yolcu uçaklarının yüzde 50'sinin çürümüş olduğunu belirtti.

Keyanpur, İran'da hizmet veren yolcu uçakları hakkında yayımlanan istatistiklere atıf yaparak, "Ülkedeki yolcu uçaklarının yarısı çürümüş, uçak filosunu yenilemek zaruri bir hal almıştır." dedi.

Boeing ve Airbus şirketlerinden ABD yaptırımları dolayısıyla uçak satın alamayacaklarını hatırlatan Keyanpur, Rusya ve Ukrayna'dan uçak ithal edebileceklerini söyledi.

İSNA'nın haberine göre, Keyanpur, Rusya'dan uçak ithal etmek istediklerini ancak Rus uçak firmalarının bazıları ABD'li şirketlerle ortak olduğunu bu sebeple Rus şirketlerinin de yaptırımlardan dolayı İran'a uçak satışı yapamayacağını vurguladı.

ABD Hazine Bakanlığı, İran yaptırımlarının ikinci paketi kapsamında ambargo uygulanacak 700'ü aşkın kişi, kurum, uçak ve geminin isimlerini yayımlamıştı.

Hazine Bakanlığının sitesinde yayımlanan listede, 300'den fazla İran vatandaşı, enerji taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren 100'den fazla kurum ve 200'ün üstünde gemi, 50'si İranlı bankalar olmak üzere 70 finans kuruluşu, İran Havayolları ve 67 uçağı da yer almıştı.

"Yolcu uçaklarının yarısı çürümüş!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Musti ~ 5 yıl önce
İran ın elindeki A340 uçaklari Lufthansa nın filodan çıkardığı uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz ~ 5 yıl önce
Bizde de insanların içi çürümüş kokuşmuş. Çok mu farklı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyurun. ~ 5 yıl önce
Fırsat ayağımıza geldi. Yerli uçağımız var ya:::)))) yapıp İran'a da satalım. Para kazanalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aykırı Yorumcu ~ 5 yıl önce
Bu dünyada patronun kim olduğu belli değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 5 yıl önce
Merak etmesinler, abd yine kaldırır ambargoyu, satacaklarini satar sonra tekrar koyar. Siz de alırsınız 50-60 uçak, idare edersiniz bir dahaki izine kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Müslüman ülkelerin acınacak halinin en güzel örneklerinden. Siyasi güç ve para için yıllarca insanlarını cahil bıraktıran,doğru ve gerçek eğitimi uygulamayan haliyle teknoloji,bilim,icat yapmaktan uzak kalan,gericilik ve bağnazlığı marifet sayan, yandaşçılık,partizancı zihniyet müslümanları işte böyle gayri müslümlerin icatlarına muhtaç hale gelir. İşin kötüsü hala akıllanmıyoruz,akıllanacağa da benzemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazık ~ 5 yıl önce
Bay Yazık, bana söyleyecek söz bırakmamışsın.
Ukrayna? ~ 5 yıl önce
Rusya tamam da ukrayna son yıllarda yolcu uçağı üretmedi galiba kargo uçaklarıyla uçacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babam ~ 5 yıl önce
340-600 ü babamdan mı satın aldınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rostshild ~ 5 yıl önce
Ailesinin çiftliği İran a Pentagon ambargoyu koymuş
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
En büyük petrol ihrac eden ülkesiniz paralari etraftaki ülkeleri karistiracaginiza sizde paralari ucak yapmakta kullansayidiniz bu halde olmazdiniz körfezi cevresini kan gölüne cevirdiniz beter olun aynisi diger müslüman ülkeler icinde gecerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIB ~ 5 yıl önce
ABD yaptırımın Airbus ile ne alakası var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 5 yıl önce
Nato
XWB ~ 5 yıl önce
Çünkü Airbus'a ABD'den parça geliyor.
ABC ~ 5 yıl önce
Airbus ABD’de de üretim yapıyor ve oradan parça satın alıyor. Ayrıca ABD’deki havayollarına uçak satıyor. Bu sebeplerden dolayı etkiliyor Airbus’ı.
Champ ~ 5 yıl önce
Sen onlarla iş yaparsan ben senle yapmam diyor basitçe.
.. ~ 5 yıl önce
abd de üretilen parçalar, abd lisansları. %100 yerli ve milli atak ı neden satamıyoruz mesela? motor asli unsur olmadığı için %100 millilik kuralını bozmuyor ama işte motor da takılı olduğu için satamıyoruz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000