13 Aralık 2011, Salı 07:55:00

İRAN O UÇAĞI SERİ ÜRETECEK

İran Hükümeti, geçtiğimiz günlerde düşürdükleri Amerika'ya ait insansız uçağın şifrelerini neredeyse çözdüklerini yakın zamanda üretime geçeceklerini ifade etti.
  • Bence Iran'i etrafindaki Arap ülkeleri ile karıştırmayın; adamlar molla falan ama teknolojide çok ileriler. Bilgi sahibi olmadan küçümsemeyin; düşürülen uçağın da tasarım olarak daha "fırından sıcak çıktığını" unutmayın...
  • bizde inandik Iran. Sen o darkafalilik uretim falan yapamazsin. Dunyanin petrolu sende ne uretilbildin bugune kadar. Sen git halkin yarisinin kafasini ort geri kalan yarisinida hadim et olur mu?
  • iran'da abarttı iyice ,yok şifresini çözmüş yok seri üretim yapacakmış, bisiklet mi üretiyorsun insansız hava aracı bu en son teknolojiyi kullanman lazım, hem radarlara yakalanmayacak hemde çok hızlı olacak, yapabilecek kapasite de olsaydın yapardın zaten şimdiye dek, anca komşularını tehdit et.
  • bahanesi olabilir.
Devlet televizyonunun haberine göre, İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Perviz Sururi, uçağın "şifrelerini çözme işini tamamlamak üzere olduklarını, bundan sonraki aşamanın uçağın üretimine geçmek olacağını, yakın bir gelecekte seri üretime geçecek duruma geleceklerini" belirtti.

Perviz Sururi, "bu şifreler çözüldüğü zaman Amerikan casusluk teknikleriyle ilgili önemli bilgiler elde edeceklerini, bunun ne zaman gerçekleşeceğini söyleyemeyeceğini, ancak iyi yolda olduklarını" kaydetti.

Sururi, Tahran'ın, bu uçağın taklidini üretmek için Rusya veya Çin'in yardımına ihtiyacı olmadığını, bu ülkelerin, uçağın incelenmesi ve üretimine dahil olmayacaklarını söyledi.

İran'ın seçkin askeri gücü Devrim Muhafızları'nın Başkan Yardımcısı Orgeneral Hüseyin Selami, uçağın ABD'ye iade edilmeyeceğini belirtmişti.

İran devlet televizyonu, bir süre önce ülkenin doğusunda elektronik harp sistemleriyle indirilen RQ-170 tipi insansız ABD casus uçağının görüntülerini yayımlamıştı.
İRAN O UÇAĞI SERİ ÜRETECEK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bence Iran'i etrafindaki Arap ülkeleri ile karıştırmayın; adamlar molla falan ama teknolojide çok ileriler. Bilgi sahibi olmadan küçümsemeyin; düşürülen uçağın da tasarım olarak daha "fırından sıcak çıktığını" unutmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizde inandik Iran. Sen o darkafalilik uretim falan yapamazsin. Dunyanin petrolu sende ne uretilbildin bugune kadar. Sen git halkin yarisinin kafasini ort geri kalan yarisinida hadim et olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iran'da abarttı iyice ,yok şifresini çözmüş yok seri üretim yapacakmış, bisiklet mi üretiyorsun insansız hava aracı bu en son teknolojiyi kullanman lazım, hem radarlara yakalanmayacak hemde çok hızlı olacak, yapabilecek kapasite de olsaydın yapardın zaten şimdiye dek, anca komşularını tehdit et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bahanesi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000