18 Haziran 2016, Cumartesi 09:50:59

İran Air artık Avrupa'ya uçabilecek

Avrupa Konseyi'nin İran Havayolları'nı uçuş güvenliği kara listesinden çıkardığı bildirildi.
  • İranda 250 uçak varmış 230'u ömrünü tamamlamış yani iran 230 tane alsa bile filosundaki eski uçaklar çıkacak bize bir zararı olmıycak
  • Bunun yanısıra birde Boeing ile 100 adet uçak alımı için de anlaştı İran .bunlar 737 777. 787 olacak artık iyice ağırlığını koymaya başladı hayırlı olsun
  • bekleyin, elbise sakal turban havayollari geliyo....
  • Mezhepci politikamız yüzünden İran gibi büyük bir pazarı karşımıza aldık ... Bu piyasa ortamında Türkiye Suudilerin üzerine oynuyor , Avrupa ise İran'a ambargoları kaldırıp bu büyük pazardan nasıl pay alıcağını çok iyi biliyor ... Ama olsun be bizim Uzun adamımız, Reisimiz var . O bir dünya lideri . Gerisi yalan ....:)
  • İran ve İranlı denince iki adım geri durun. Ülke de insanları da çok tehlikeli. Avrupa İran'ı bize karşı koz olarak kullanacak. İranlilarla iş yapacaksanız sakın sözlü iş yapmayın. Saglam kontrat yapın. Yoksa zarar goreceginiz kesin.
  • Iran inanılmaz derecede iştah kabartan bir pazar. Takip etmeye devam edin, dünya ekonomisi nasıl Iran'a oynuyor.
  • İranlılarda para mı kaldı ki Avrupaya uçsunlar ambargo fakirlik getirdi irana. Ya avrupa irana gidip ne yapacak. Düşük frekanslı uçuşlar olur büyük ihtimalle.
  • Buna en çok thy üzülür..
  • İki yüzlü avrupa adamların uçakları aynı nasıl para kokusu alınca kaldırıyorsunuz.avrupa bir gün parçalandığınıda göreceğiz

Avrupa Konseyi'nin İran Havayolları'nı uçuş güvenliği kara listesinden çıkardığı bildirildi.

İran resmi haber ajansı İRNA'nın bildirdiğine göre, AB Ulaştırma Komiseri Violeta Bulc yayınladığı açıklamada İran Air'in AB'nin kara listesinden çıkarıldığını bildirdi.

Balk'ın açıklamada, "Nisan ayındaki Tahran ziyaretim sonrası başarılı bir inceleme yapılmıştır ve İran Air'in bir çok uçağının Avrupa semalarında uçuşunun önünde bir engel kalmamıştır." dediği belirtildi.

ABD ve Avrupa tarafından uygulanan ambargolardan dolayı İran yıllarca uçak ve parçalarını alamamıştı. İran'ın 100'den fazla Airbus alımı için anlaşma imzaladığı bildiriliyor.

İran Air artık Avrupa'ya uçabilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iran ~ 8 yıl önce
İranda 250 uçak varmış 230'u ömrünü tamamlamış yani iran 230 tane alsa bile filosundaki eski uçaklar çıkacak bize bir zararı olmıycak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Bunun yanısıra birde Boeing ile 100 adet uçak alımı için de anlaştı İran .bunlar 737 777. 787 olacak artık iyice ağırlığını koymaya başladı hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y. ~ 8 yıl önce
bekleyin, elbise sakal turban havayollari geliyo....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOKMAK ~ 8 yıl önce
Mezhepci politikamız yüzünden İran gibi büyük bir pazarı karşımıza aldık ... Bu piyasa ortamında Türkiye Suudilerin üzerine oynuyor , Avrupa ise İran'a ambargoları kaldırıp bu büyük pazardan nasıl pay alıcağını çok iyi biliyor ... Ama olsun be bizim Uzun adamımız, Reisimiz var . O bir dünya lideri . Gerisi yalan ....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat İranlı var ~ 8 yıl önce
İran ve İranlı denince iki adım geri durun. Ülke de insanları da çok tehlikeli. Avrupa İran'ı bize karşı koz olarak kullanacak. İranlilarla iş yapacaksanız sakın sözlü iş yapmayın. Saglam kontrat yapın. Yoksa zarar goreceginiz kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 8 yıl önce
Iran inanılmaz derecede iştah kabartan bir pazar. Takip etmeye devam edin, dünya ekonomisi nasıl Iran'a oynuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iran ~ 8 yıl önce
İranlılarda para mı kaldı ki Avrupaya uçsunlar ambargo fakirlik getirdi irana. Ya avrupa irana gidip ne yapacak. Düşük frekanslı uçuşlar olur büyük ihtimalle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 8 yıl önce
Buna en çok thy üzülür..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayfun ~ 8 yıl önce
Sende kına yakarsın
Bmx ~ 8 yıl önce
İki yüzlü avrupa adamların uçakları aynı nasıl para kokusu alınca kaldırıyorsunuz.avrupa bir gün parçalandığınıda göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Inşallah
Pinokyo ~ 8 yıl önce
Oturum verseler kosa kosa gidersin ama
~ 8 yıl önce
Avrupa parcalanınca hemen Türkiye parlayacak veya Türkiye'nin işine mi gelecek zannediyorsunuz? Dünyada her şey paraya göre yol alır bunu sağır sultan bile duydu artık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000