16 Aralık 2012, Pazar 11:00:20

IRAK'A CHARTER KISITLAMASI KALKTI

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Havacılık Müzakereleri Konferansı'nda (ICAN2012), Türkiye ile Irak arasında Nevruz ve Aşure günlerinde Bağdat ve Necef'e gerçekleştirilecek charter (tarifesiz) uçuşlarda kısıtlama kaldırıldı.
  • SAGA kendini kurtarır bu durumda süper

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO)  Havacılık Müzakereleri Konferansı (ICAN2012) 7-12 Aralık'ta Suudi Arabistan'da gerçekleştirildi.

62 ülkenin sivil havacılık yetkililerinin yanı sıra uluslararası havacılık temsilcilerinin katıldığı konferansa, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi başkanlığındaki heyet katıldı. Katılımcı ülkeler arasında ikili havacılık müzakerelerinin yapıldığı konferansta, Türk tarafı 24 ülke ile müzakere gerçekleştirirken, 12 ülkeyle anlaşma imzaladı.

Türkiye'den Irak'a gerçekleştirilecek uçuşlarla ilgili anlaşma, görüşmeler sonrasında dikkat çeken işbirliği olarak kayıtlara geçti. İki ülke sivil havacılık yetkililerinin gerçekleştirdiği müzakerelerin ardından imzalanan toplantı tutanağıyla, Nevruz ve Aşure günlerinde kısıtlama olmaksızın Bağdat ve Necef'e charter seferler yapılabileceği konusunda anlaşma sağlandı. (Zaman)

IRAK'A CHARTER KISITLAMASI KALKTI

Yorumlar

;) ~ 11 yıl önce
SAGA kendini kurtarır bu durumda süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000