23 Şubat 2017, Perşembe 10:19:04

Irak Musul Havalimanı'nı vuruyor!

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un batı yakasını IŞİD'den temizlemek için Pazar günü başlatılan yeni operasyonda çok önemli bir adım atıldı. Devlet televizyonu, Ordu birliklerinin hayati konumdaki Musul Uluslararası Havalimanı'na taarruz başlattığını duyurdu.
  • musul nerede? suriye konusu ne alaka?
  • Sagligi iyi olan suriyeli erkekler savasin. Vatan icin savasinlar. Turkiye yasayip yan yat olmaz!!! Turkler sehit oluyo suriyeliler relaks hayatini yasiyor.

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un batı yakasını IŞİD'den temizlemek için Pazar günü başlatılan yeni operasyonda çok önemli bir adım atıldı.

Devlet televizyonu, Ordu birliklerinin hayati konumdaki Musul Uluslararası Havalimanı'na taarruz başlattığını duyurdu. Operasyonun kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Musul'da 17 Ekim'den bu yana çatışma bölgesinden kaçan sivillerin sayısı ise 220 bini aştı. Yaklaşık 750 bin sivilin IŞİD'in elinde rehin olduğu tahmin edilen kentten, Birleşmiş Milletler (BM) 400 bin kadar sivilin kaçmasını bekliyor.

Terör örgütü insansız hava araçlarına (drone) yüklediği roketlerle kaçan sivilleri hedef alıyor. Dün düzenlenen saldırılarda beş sivil öldü, üç sivil yaralandı. Saldırılar IŞİD'den temizlenen kentin doğusundaki Raşidiye mahallesinde gerçekleşti.

Irak Musul Havalimanı'nı vuruyor!

Yorumlar

musul ~ 7 yıl önce
musul nerede? suriye konusu ne alaka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 7 yıl önce
Sagligi iyi olan suriyeli erkekler savasin. Vatan icin savasinlar. Turkiye yasayip yan yat olmaz!!! Turkler sehit oluyo suriyeliler relaks hayatini yasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bensurıya ~ 7 yıl önce
sen ne diyor ben suriyaa ben savastan kacmak ben trım trım altıma yapmak namus ve serefle savasmamak senın ulke ıcın alsan ne olur benı oradanda kacarım trım trım attırırım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000