02 Ekim 2014, Perşembe 08:38:25

IRAK HAVA KUVVETLERİNDE SKANDAL!

Irak Hava Kuvvetleri kendi askerlerine atacağı besin, su, ve diğer ihtiyaç malzemelerinin olduğu yardım paketlerini yanlışlıkla IŞİD militanlarına attı.
  • Bi sus yaa bi suuuuuss ....
  • Her şeyi anlarım ama bu hata gerçekten kabul edilemez adam düşmanına yardım etmiş resmen.
  • Firansiz hava kuvetleride 2 savas ucagini pilot lariyla beraber Isid e verdi.Ben soyluyorum bu bir nato operasyonu , ana amac buyuk israili kurmak ........
  • Dandik Irak ordusundan ne beklenir zaten....silahini, uniformasini, techizatini birakip kacan sozde askerlerden baska ne beklenir? Kendi memleketlerini koruyamayacak kadar beceriksizler.
  • Turkiyede pkk vardi simdi susturuldu ve umarim baris olucak ZORDA OLSA..bu irakta isid cikti ırak hic mi askeri gucunu tamamiyle kullanmiyor yada bu olaylar onlarin hesabina mi geliyor irakta o kadar abd us ingiliz askerleri var hic mi biri yardim etmiyo senelerdir oralarda yabanci ulkeler isgalinda oldugunu biliyoruz ve pek fazla haberlerdede gormuyoruz . Somali gibi tamamiyle cöl olan bir yerde bile kac devletin askeri ussu soma meydanlarinda geziyor kiii somali elmas madenleriyle meshur olan bir yer orasida suudiarabistan turkiyeden daha dinci musluman olan bir yer isid neden o topraklardaki hristiyan askerlerine baski yapmiyo . Aslinda sorulacak cok sey var . Yoksa bu olanlar senelerdir rezerve edilmis depolanmis kerkukteki petroller icin mi ?
  • Kim yutar bu numarayi

NBC'nin haberine göre Irak Parlamento üyesi Hakim ez-Zamili, ''Bazı pilotlar yardım malzemelerini Irak ordusuna atmak yerine IŞİD militanlarının kontrolünde olan yerlere attı. Bu pilotlar tecrübesiz Iraklı komutanların yaptığı plan ile malzemeleri yanlış yere gönderdi.'' şeklinde konuştu.

Yaşanan bu durum hakkında Irak Savunma Bakanı da açıklamalarda bulundu. Bakan, pilotların genç ve yeni olduğunu söyleyerek olayı doğruladı. Olayın 19 Eylülde yaşandığı öğrenilirken Huffington Post ise konuyu Pentagona sorarak bilgi almak istedi ancak Pentagon konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı.

IRAK HAVA KUVVETLERİNDE SKANDAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bambus ~ 10 yıl önce
Bi sus yaa bi suuuuuss ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Her şeyi anlarım ama bu hata gerçekten kabul edilemez adam düşmanına yardım etmiş resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Firansiz hava kuvetleride 2 savas ucagini pilot lariyla beraber Isid e verdi.Ben soyluyorum bu bir nato operasyonu , ana amac buyuk israili kurmak ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 10 yıl önce
Dandik Irak ordusundan ne beklenir zaten....silahini, uniformasini, techizatini birakip kacan sozde askerlerden baska ne beklenir? Kendi memleketlerini koruyamayacak kadar beceriksizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyede pkk vardi simdi susturuldu ve umarim baris olucak ZORDA OLSA..bu irakta isid cikti ırak hic mi askeri gucunu tamamiyle kullanmiyor yada bu olaylar onlarin hesabina mi geliyor irakta o kadar abd us ingiliz askerleri var hic mi biri yardim etmiyo senelerdir oralarda yabanci ulkeler isgalinda oldugunu biliyoruz ve pek fazla haberlerdede gormuyoruz . Somali gibi tamamiyle cöl olan bir yerde bile kac devletin askeri ussu soma meydanlarinda geziyor kiii somali elmas madenleriyle meshur olan bir yer orasida suudiarabistan turkiyeden daha dinci musluman olan bir yer isid neden o topraklardaki hristiyan askerlerine baski yapmiyo . Aslinda sorulacak cok sey var . Yoksa bu olanlar senelerdir rezerve edilmis depolanmis kerkukteki petroller icin mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim yutar bu numarayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000