12 Kasım 2009, Perşembe 07:27:54

İnternetten ikinci el uçak satışı...

İnternet üzerinde pahalı oyuncakların satılabilmesi için kurulan platform zenginlerin gözdesi oldu...
  • e-Bay.com'da zaten yıllardan beri uçak vb. şeyler satılıyor. Hatta bir defasında bi Mig-29 uçağının bile satıldığına şahit olmuştum. --Volvo--

Nette pek çok açık artırma sitesi var ama bu büyük eksiği (!) gidermek kimsenin aklına gelmemişti...

İnternette eski DVD koleksiyonunuzu satmak veya iyi durumda 2. el bir diz üstü bilgisayar almak isteyenler için özel siteler var. Fakat 24 metrelik yatından sıkılanlar veya yeni bir özel uçak daha almak isteyenler için pek bir imkan yoktu. Neyse ki bu "önemli eksiklik" giderildi ve artık zenginlerin de internet üzerinden "eskilerini" satabilecekleri ve 2. el lüks şeyler alabilecekleri bir site açıldı.

BillionaireXchange adıyla açılan sitede lüks mücevherlerden, antikalara, uçak ve yatlardan evlere kadar her şeyi alıp satmak mümkün. Bu proje için "iş yapmaz" diye düşünenleriniz varsa yanıldıkları daha 10 aylık test sürecinde ispatlandı. Test süreci boyunca site üzerinde 180 milyon dolarlık lüks eşya el değiştirdi. Site sahipleri bu test sürecinde bile yaklaşık 8,5 milyon dolarlık bir gelir elde ettiklerini açıkladılar.

BillionaireXchange.com adresinden ziyaret edilebilecek sitenin üyelik kaydı bağlantısına tıklamadan önce bankada en az 2 milyon dolarınız olduğundan emin olmanız gerekiyor çünkü bu varlığı ispatlayamayan kişiler üyeliğe kabul edilmiyorlar.

(Hurriyet)

İnternetten ikinci el uçak satışı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
e-Bay.com'da zaten yıllardan beri uçak vb. şeyler satılıyor. Hatta bir defasında bi Mig-29 uçağının bile satıldığına şahit olmuştum. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000