21 Nisan 2011, Perşembe 08:19:10

İNTERNETTEN EN ÇOK UÇAK BİLETİ SATILDI

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) e-ticaret verilerine göre, Mart sonu itibariyle yerli ve yabancı kredi kartları ile sitelerden yapılan harcamalar % 45 artarak 4 milyar 843 milyon 500 bin TL'ye ulaştı. Havayolları yine e-ticaretin en çok yapıldığı sektörler arasında yer aldı.
  • İNSANLARI MADUR ETMEYİN BU MASKARALIĞA BİR SON VERİN SİZLERE SORARIN TÜRK HAVAYOLLARI HUKUK İŞLERİNDE KAÇTANE İNTERNETTEN REZERVASYON VE BİLETLEME YAPANLARIN ŞİKAYET DİLEKÇESİ BE DAVASI OLDOĞUNU BİLİYORMUSUNUZ? HİÇ EĞİTİM GÖRMEDEN İNTERNETTEN REZERVASYON YAPIP BİLETLEMEK OLDUKÇA MAHARET GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÜCRET TİPİNİ VE ÖZEL ÜCRETLERİ BİLMEDEN BİLET REZERVASONU BE AKABİNDE BİLETLEME YAPMAK OLDUKCA CESARET İSTER BEN TÜRK HAVAYOLLARINDA ÇALIŞMA SÜREM İÇİNDE ALDIĞIN BEŞ TANE İATA SERTİFİKALARINDAN İKİSİ REZERVASYON VE BİLET SATIŞ SERTİFİKALARI OLDU REZERVASYON SETİDİKASI İÇİN ONBEŞ GÜN YOĞUN KURS VE DAHA SONRA YİRMİ GÜN BİLET SATIŞ KURSU ALDIM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

2011 yılının ilk üç ayında e-ticaret üzerinden kredi kartları ile yapılan havayolu harcamaları, işlem başına ortalama 247 TL oldu.

BKM 2011 yılı ilk üç aylık e-ticaret verilerine bakıldığında yapılan işlem başına harcama 172 TL oldu

BKM verilerine göre, 2011 yılı ilk 3 ayında kredi kartları ile e-ticaret sitelerinden yapılan harcamalara bakıldığında ise hizmet sektörünün başı çektiği gözlendi.

Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 96 oranında artan hizmet sektörü cirosu 790 Milyon TL'ye ulaştı. İşlem adedinde ise yüzde 63 oranında artış gerçekleşti.

En çok harcama yapılan alanlardan biri de elektronik eşya ve bilgisayarlar oldu. Cep telefonundan, diz üstü bilgisayarlara, DVD oynatıcıdan, oyun konsollarına kadar farklı elektronik cihazlara yapılan harcamalara bakıldığında ise işlem başına 190 TL harcama olduğu gözlendi. Bilgisayar donanımı, bilgisayar, cep telefonu, elektronik eşya, 2.el ürünler, spor ekipmanları, ve oto aksesuarları erkekler tarafından, kozmetik ürünleri ve tekstil ise kadınlar tarafından en çok tercih edilen ürünler oldu.

İNTERNETTEN EN ÇOK UÇAK BİLETİ SATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İNSANLARI MADUR ETMEYİN BU MASKARALIĞA BİR SON VERİN SİZLERE SORARIN TÜRK HAVAYOLLARI HUKUK İŞLERİNDE KAÇTANE İNTERNETTEN REZERVASYON VE BİLETLEME YAPANLARIN ŞİKAYET DİLEKÇESİ BE DAVASI OLDOĞUNU BİLİYORMUSUNUZ? HİÇ EĞİTİM GÖRMEDEN İNTERNETTEN REZERVASYON YAPIP BİLETLEMEK OLDUKÇA MAHARET GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÜCRET TİPİNİ VE ÖZEL ÜCRETLERİ BİLMEDEN BİLET REZERVASONU BE AKABİNDE BİLETLEME YAPMAK OLDUKCA CESARET İSTER BEN TÜRK HAVAYOLLARINDA ÇALIŞMA SÜREM İÇİNDE ALDIĞIN BEŞ TANE İATA SERTİFİKALARINDAN İKİSİ REZERVASYON VE BİLET SATIŞ SERTİFİKALARI OLDU REZERVASYON SETİDİKASI İÇİN ONBEŞ GÜN YOĞUN KURS VE DAHA SONRA YİRMİ GÜN BİLET SATIŞ KURSU ALDIM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000