10 Eylül 2008, Çarşamba 11:55:04

İnter Havayolları'na şok inceleme!

Inter Hava Yolları şirketi hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından soruşturma yürütüldüğü bildirildi...
  • 6senedir Ömer Torosluoglunun verdigi maas`nan yasadin, simdi kriz var diye ve ömer bey isine son verdigi icin böyle yazilari yazmaktan utanmalisin! Bu zor günlerde elbet gecicektir.....
  • ayakları yere basmayanların,dunyayı toz pembe gorenlerın calısabılecegı,basıt hemde cok basıt bır şirket...
  • şıracı mali işler müdürünü konuştursanıza o herrşeyi biliyor
  • eğer bu konutyla çok ilgiliysen dedikodu mahallesinde mi gerçekler alemindemi dolaştığımı merak ediyorsan site yöneticilerine rica et sana bu haberi yapan kimse her türlü resmi belgeyi yayınlasınlar hem 6 yıldır çalışıyorsan sana daha fazla söyleyecek bir şeyim yok yolun açık olsun ama hayatta gerçekleri görmek bu kadarda zor değil ispatlamasıda yukarıdaki haberi bir daha oku bence...
  • yok rumuzlu kardeş sizin sigortalar tam yatmıyor galiba.Bence sen calısma dairesine git.SSK dan da sor önce.BEN interde calısan olarak tam yattığını söylüyorum en azından bildiklerimin.
  • ATOS ben 6 senedir maaş ve ssk tam yatıyor sorun yok derken bi çalışan olarak ; yatmasaydı şayet bana ne faydası var çıkar bende yazardım buraya yatırmıyor diye. Sana dedikodu mahallesinde başarılar diliyorum. Saygılar.
  • interde aldığı maaş üzerinden siortası yatan biri varsa çıksın söylesin
  • Sayın ZS ÖT sırf SGK sahtekarlığı yapmıyor. Ayrıca teminat senetleri üzerinde tahrifat yaparak senet sahtekarlığı da yapıyor. Anlaşılan sen kendisini pek iyi tanımıyorsun. Kendisi ayrılan işçisinin son maaşına el koyup cebine atmasıyla tanınır. Tavsiyem bir daha kendisiyle çalışma.
  • Uzun Yillar Ömer bey de calistim. Kimsenin alacagi kalmamistir ÖT nin sirketlerinden. Eminim alacakli kisilerde baska sebeplerden dolayi alacakli kalmislardir. Ayriyetten INX Türkiyede faaliyet gösteren özel havayollarinin arasinda en iyi yönetilenidir. gösterin bana kurulusunda sifir ucaklarla operasyonuna baslayan ikinci bir havayolu? Bugün TC deki tüm havayolu sirketleri denetlense heralde en az sorunu olan ve en az sorun cikartan havayollarinin basinda INX gelir.
  • Sanki bu daha başlangıc gibi. Sirketin yıllarca gümrük kaçakçılığı yaptıgına ilişkin şikayetin su anda incelendigi konusuluyor...

Pilot ve kaptan pilotların sigorta primlerinin en üst göstergeden ödenmesi gerekirken düşük göstergeden ödenip prim kaçağına yol açılarak devletin zarara uğratıldığı iddiasıyla Inter Hava Yolları şirketi hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından soruşturma yürütüldüğü bildirildi.

Merkezi Antalya'da bulunan ve yurt dışından yolcu taşıyan Inter Hava Yolları'nda görevli bazı pilot ve kaptan pilotlar, sigorta primlerinin en üst göstergeden ödenmesi gerekirken bir ay üst göstergeden, iki ay tabandan ödeme yapıldığı, böylece sigorta prim kaçağına neden olup devletin zarara uğratıldığı iddiasıyla SGK'ya şikayet dilekçesi verdi.

Pilotların SGK'ya yaptıkları başvuruda, Inter Hava Yolları'nın pilotlar için 2008 yılı sigorta primlerini 3 bin 954 YTL üzerinden yatırması gerektiği ancak bunun yerine getirilmediği öne sürülerek, inceleme ve soruşturma yapılması istendi.

SGK iş grup müfettişlerince yapılan incelemede, şikayetçi pilotların haklı olduğu tespit edilerek, durumun düzeltilmesi istendi. Bunun üzerine, Inter Hava Yolları şirketi, şikayete neden olan sorunu düzeltip SGK'ya bildirdi.

İnceleme sonucunda müfettişler tarafından hazırlanacak rapor doğrultusunda hava yolu şirketine para cezası verileceği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

İnter Havayolları'na şok inceleme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Rumuz ~ 15 yıl önce
6senedir Ömer Torosluoglunun verdigi maas`nan yasadin, simdi kriz var diye ve ömer bey isine son verdigi icin böyle yazilari yazmaktan utanmalisin! Bu zor günlerde elbet gecicektir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 15 yıl önce
ayakları yere basmayanların,dunyayı toz pembe gorenlerın calısabılecegı,basıt hemde cok basıt bır şirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abo ~ 16 yıl önce
şıracı mali işler müdürünü konuştursanıza o herrşeyi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atos ~ 16 yıl önce
eğer bu konutyla çok ilgiliysen dedikodu mahallesinde mi gerçekler alemindemi dolaştığımı merak ediyorsan site yöneticilerine rica et sana bu haberi yapan kimse her türlü resmi belgeyi yayınlasınlar hem 6 yıldır çalışıyorsan sana daha fazla söyleyecek bir şeyim yok yolun açık olsun ama hayatta gerçekleri görmek bu kadarda zor değil ispatlamasıda yukarıdaki haberi bir daha oku bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mail ~ 16 yıl önce
yok rumuzlu kardeş sizin sigortalar tam yatmıyor galiba.Bence sen calısma dairesine git.SSK dan da sor önce.BEN interde calısan olarak tam yattığını söylüyorum en azından bildiklerimin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mail ~ 16 yıl önce
ATOS ben 6 senedir maaş ve ssk tam yatıyor sorun yok derken bi çalışan olarak ; yatmasaydı şayet bana ne faydası var çıkar bende yazardım buraya yatırmıyor diye. Sana dedikodu mahallesinde başarılar diliyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 16 yıl önce
interde aldığı maaş üzerinden siortası yatan biri varsa çıksın söylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sayın ZS ÖT sırf SGK sahtekarlığı yapmıyor. Ayrıca teminat senetleri üzerinde tahrifat yaparak senet sahtekarlığı da yapıyor. Anlaşılan sen kendisini pek iyi tanımıyorsun. Kendisi ayrılan işçisinin son maaşına el koyup cebine atmasıyla tanınır. Tavsiyem bir daha kendisiyle çalışma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZS ~ 16 yıl önce
Uzun Yillar Ömer bey de calistim. Kimsenin alacagi kalmamistir ÖT nin sirketlerinden. Eminim alacakli kisilerde baska sebeplerden dolayi alacakli kalmislardir. Ayriyetten INX Türkiyede faaliyet gösteren özel havayollarinin arasinda en iyi yönetilenidir. gösterin bana kurulusunda sifir ucaklarla operasyonuna baslayan ikinci bir havayolu? Bugün TC deki tüm havayolu sirketleri denetlense heralde en az sorunu olan ve en az sorun cikartan havayollarinin basinda INX gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sanki bu daha başlangıc gibi. Sirketin yıllarca gümrük kaçakçılığı yaptıgına ilişkin şikayetin su anda incelendigi konusuluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000