27 Ekim 2008, Pazartesi 07:41:10

İnsansız uçak ölüm saçtı!

Pakistan'da ABD'ye ait insansız uçaktan düzenlendiği sanılan ve bir Taliban komutanının evini hedef alan füze saldırısında en az 20 kişinin öldüğü bildirildi.
  • Allah topunun be...... versin...Heronları alıp İsrailliyi zengi netsinler,Amerikanın ittirmeye çalıştığı hurda gemileri,uçakları alıp marifet yapmış gibi utanmadan yüzleri kızarmadan dolaşsınlar...Sonrada o hurdaların idamesi için Amerikaya milyolarca dolar milli serveti hediye etsinler.Amerikanın çöpe atmak yerine bize layık gördüğü ve yedek parçalarını bize satarak milyarlar kazandığı hurda F-4 Phantom uçaklarını israilli firmaya modernize ettirsinler onlarada milyarlar kazandırsınlar.Sonrada karakol taşımaya para bulamazlar!Yakında Aselsan'ı da satarlar bunlara kaymaklı olur marifetleri.
  • DÜnyada askeri alanda ben varım diyen tüm ülkelerin insansız hava araçları var. Çoğu silahlı ve vuruş gücüne sahip. Biz halen heron alalım diye yırtınıyoruz. Elin dandik belçkası bile vızır vızır uçuruyor kendi uçaklarını. Yerli üretim silahlı gücü olan insansız hava araçlarını üretmeli ve özellikle pkk'ya karşı kullanmalıyız. Ama nerde bizde o kapasitede ve vatanseverlikte yetkili. amerikanın döküntü gemilerini almaktan kıl payı kurtulduk.

Pakistanlı istihbarat yetkilileri, Güney Veziristan'daki Shakai'de iki eve iki füze fırlatıldığını ve saldırıda 20 militanın öldürüldüğünü kaydetti. Saldırıya uğrayan evin yerel Taliban komutanı Maulvi Nazir'e ait olduğu öne sürüldü.

Güvenlik kaynakları, saldırının Taliban ve El Kaide militanlarının yuvası olarak bilinen Vana kentinin 20 kilometre kuzeydoğusunda düzenlendiğini, saldırıda 7 kişinin öldüğünü bildirmişti.

ABD ve Pakistan, Usame Bin Ladin ile El Kaide'nin iki numaralı ismi Aymal el Zevahri'nin bu bölgede saklandığını iddia ediyor. Pentagon, saldırı hakkında bilgileri olmadığını açıkladı.

ABD ordusu ve CIA'ye ait insansız uçakların Güney Veziristan'da Ağustos ayından beri onlarca füze saldırısı yaptığı biliniyor. Ancak Washington, iddiaları kesin bir dille reddediyor.

 

İnsansız uçak ölüm saçtı!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Allah topunun be...... versin...Heronları alıp İsrailliyi zengi netsinler,Amerikanın ittirmeye çalıştığı hurda gemileri,uçakları alıp marifet yapmış gibi utanmadan yüzleri kızarmadan dolaşsınlar...Sonrada o hurdaların idamesi için Amerikaya milyolarca dolar milli serveti hediye etsinler.Amerikanın çöpe atmak yerine bize layık gördüğü ve yedek parçalarını bize satarak milyarlar kazandığı hurda F-4 Phantom uçaklarını israilli firmaya modernize ettirsinler onlarada milyarlar kazandırsınlar.Sonrada karakol taşımaya para bulamazlar!Yakında Aselsan'ı da satarlar bunlara kaymaklı olur marifetleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 16 yıl önce
DÜnyada askeri alanda ben varım diyen tüm ülkelerin insansız hava araçları var. Çoğu silahlı ve vuruş gücüne sahip. Biz halen heron alalım diye yırtınıyoruz. Elin dandik belçkası bile vızır vızır uçuruyor kendi uçaklarını. Yerli üretim silahlı gücü olan insansız hava araçlarını üretmeli ve özellikle pkk'ya karşı kullanmalıyız. Ama nerde bizde o kapasitede ve vatanseverlikte yetkili. amerikanın döküntü gemilerini almaktan kıl payı kurtulduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000