09 Şubat 2011, Çarşamba 16:14:24

İNSANLIK ÖLDÜ MÜ?

Delhi-Londra seferini yapan British Airways uçağında rahatsızlanan yolcu vizesi olmadığı için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki havaalanında uçaktan indirilemedi, uçak zorunlu olarak rotasını İstanbul Atatürk Havalimanı’na çevirdi.
  • sevgili dostlar bu azeri gazetecinin dediklerine inanmayın. ben 5 yıl baküde yaşadım azerilerin bize vicdansızlıklarını anlatsam dehşete düşersiniz sadece şunu diyeyim ki biz sınır kapısından geçerken bir gece soğuktan donmak üzereydik kapıları kapatmışlardı ve içerdeki görevliler durmadan çıkıp şu uyarıyı yapıyorlardı gidin başka yerde ölün bir de leşinizle mi uğraşacağız...bu habere hiç şaşırmadım
  • Hörmetli tükr kardeşlerim!Ben Azerbaycandan bir Media mensubu. Haberi aldığımda, Bakü Hava Limanının yetkilileri ile elaka kurdum ve olayın inceliklerini öyrendim. Olayın aslı bu- Evet, Dehli-Londra Uşağı Baküye iniş etmiş. Rahatsız olan yolcu, 5 aylık hamile kadin, Afqanistan vatandaşı, Sami kapur olmuş. Dehal hava Limanına Acil yardım çağrılmış, Sami Kapur Baküde, Sabunçu kasabasında hastaneye kaldırılmış, uçaksa yolıuna devam etmişdir. Kadına bütün tibbi yardımlar edilmiş ve 9 şubat saat 19 radelerinde Bakü -Londra uçağı ile yola salınmışdır. Rica ederim, işin aslını bilmeden kara yakmak hem de kardeş ülkeye, size yakışmaz.
  • pekii bu ucak madem baku'den kalkti ve neden rotayi istanbula cevirdi ? istanbula gelene kadar bir suru havaalani yokmuydu Turkiye'de ? Ozzy (uk)
  • THY de bir ucusta yolcu fenalasıyor, doktor anonsu yapılıyor, bir doktor cıkıp yolcuya mudahale ediyor vs yolcu kendine geliyor. Doktor ise müdahale ettiği için Muayene ücreti istiyor. yani insanlık var mı yok mu
  • Belki Azeri yetkililer için sorunlu bir yolcu. Belki de güvenli bir olay değil ve vizeyi bahane ediyorlar? Hemen yargılamaya hazırız özellikle internet yorumlarında...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Azerbaycan devleti ne yapmak derdin o hasta kişi ne olacak hastaneden kaçıp senin ülkende kaçak mı çalışacak veya sana iltica talebinde mi bulunacak..Türkiyeden 50 sene geride olan bir ülke petrol ve doğal gaz gelirlerini halkın refahı için kullanacağın yerde sen kendi çıkarların doğrultusunda kullanıyorsun ne yapacak bu yolcu hasta numarası yapıp senin geri kalmış ülkeden iltica talebi mi yapacak kim yaşar senin ülkeden .. sen bp, shell ve exxon mobil şirketilerinin ceo ları önünde emredersiniz dersin..
  • insanlık ayıbı ancak yapılması gereken bir hareket tutum. Tarih unutulmamalı..
  • Zihin Fukara olunca, Fikir ukala olurmus. Bilmeden sallama. Hasta ne vatandasi. Her ulke kagitla mi aliyor vizeyi. Belki Hint vatandasi da kagitla alamiyor, illa ki konsolosluk vizesi gerekiyor.
  • evet fazlasıyla türklüğünü belli ettin bu yorumla

British Airways’e ait Yeni Delhi-Londra seferini yapan uçak yerel saatle 03.30’da havalandı. Uçak Azerbaycan hava sahası üzerindeyken bir yolcu rahatsızlandı. Uçağın kaptan pilotu Bakü Havaalanı kulesi ile irtibata geçerek acil iniş için izin istedi.
 
Uçak Bakü Havaalanı’na sorunsuz inişini gerçekleştirdi. Ancak bu sırada Azerbaycan polisi hasta yolcunun uçaktan indirilmesini engelledi. Azeri yetkililer, hasta yolcunun vizesi olmaması nedeniyle uçaktan indirilemeyeceğini kaydetti. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu rotayı Türkiye’ye çevirdi. Uçak, dün gece saat 02.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na indi.

Hasta yolcu uçaktan indirilerek tedavi altına alınırken, bu sırada uçak 2 saat 40 dakika Atatürk Havalimanı’nda bekletildi. Bu arada uçakta bulunan yolculara yemek verilmediği, mesaisi dolan ekibin ise değiştirildiği bildirildi. 

Uçak sabaha karşı 05.30 sıralarında Londra’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.
İNSANLIK ÖLDÜ MÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili dostlar bu azeri gazetecinin dediklerine inanmayın. ben 5 yıl baküde yaşadım azerilerin bize vicdansızlıklarını anlatsam dehşete düşersiniz sadece şunu diyeyim ki biz sınır kapısından geçerken bir gece soğuktan donmak üzereydik kapıları kapatmışlardı ve içerdeki görevliler durmadan çıkıp şu uyarıyı yapıyorlardı gidin başka yerde ölün bir de leşinizle mi uğraşacağız...bu habere hiç şaşırmadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hörmetli tükr kardeşlerim!Ben Azerbaycandan bir Media mensubu. Haberi aldığımda, Bakü Hava Limanının yetkilileri ile elaka kurdum ve olayın inceliklerini öyrendim. Olayın aslı bu- Evet, Dehli-Londra Uşağı Baküye iniş etmiş. Rahatsız olan yolcu, 5 aylık hamile kadin, Afqanistan vatandaşı, Sami kapur olmuş. Dehal hava Limanına Acil yardım çağrılmış, Sami Kapur Baküde, Sabunçu kasabasında hastaneye kaldırılmış, uçaksa yolıuna devam etmişdir. Kadına bütün tibbi yardımlar edilmiş ve 9 şubat saat 19 radelerinde Bakü -Londra uçağı ile yola salınmışdır. Rica ederim, işin aslını bilmeden kara yakmak hem de kardeş ülkeye, size yakışmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pekii bu ucak madem baku'den kalkti ve neden rotayi istanbula cevirdi ? istanbula gelene kadar bir suru havaalani yokmuydu Turkiye'de ? Ozzy (uk)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY de bir ucusta yolcu fenalasıyor, doktor anonsu yapılıyor, bir doktor cıkıp yolcuya mudahale ediyor vs yolcu kendine geliyor. Doktor ise müdahale ettiği için Muayene ücreti istiyor. yani insanlık var mı yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Belki Azeri yetkililer için sorunlu bir yolcu. Belki de güvenli bir olay değil ve vizeyi bahane ediyorlar? Hemen yargılamaya hazırız özellikle internet yorumlarında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Azerbaycan devleti ne yapmak derdin o hasta kişi ne olacak hastaneden kaçıp senin ülkende kaçak mı çalışacak veya sana iltica talebinde mi bulunacak..Türkiyeden 50 sene geride olan bir ülke petrol ve doğal gaz gelirlerini halkın refahı için kullanacağın yerde sen kendi çıkarların doğrultusunda kullanıyorsun ne yapacak bu yolcu hasta numarası yapıp senin geri kalmış ülkeden iltica talebi mi yapacak kim yaşar senin ülkeden .. sen bp, shell ve exxon mobil şirketilerinin ceo ları önünde emredersiniz dersin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insanlık ayıbı ancak yapılması gereken bir hareket tutum. Tarih unutulmamalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zihin Fukara olunca, Fikir ukala olurmus. Bilmeden sallama. Hasta ne vatandasi. Her ulke kagitla mi aliyor vizeyi. Belki Hint vatandasi da kagitla alamiyor, illa ki konsolosluk vizesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet fazlasıyla türklüğünü belli ettin bu yorumla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000