18 Nisan 2012, Çarşamba 17:00:14

İNSANİ YARDIM TAŞIMACILIĞI TARTIŞILDI

Afganistan Hava Kargo ve Lojistik Konferansı 17–18 Nisan 2012 tarihlerinde Sheraton Ataköy Otel’de gerçekleştirildi. Konferans kapsamında, myCARGO (ACT Havayolları) CEO’su Yavuz Çizmeci, “İnsani Yardım Taşımacılığı” konusunda bir sunum yaptı...
  • zıyanın olduğu yerde maydonoz bıle yetışmez üç kaptan ve yuzlerce hostesın hakkını yedıler ben bır hayırsever olarak bu durumu kınıyorum nerde bu devlet nerde bu mıllet nerde bu atlas yönetımı yazık şirketı batırackalar
  • Peynirli sandviçlerini pek beğendim ayrıca diğer ikramları şahane. İkramlardan şaşmayan hava yolu şirketlerini tercih ediyorum her zaman .Diğer hava yolu şirketleri orta ve uzun seferlerde yakında tuvalet hizmetlerinden de para alırlar.Küçük 5 büyük 10 euro misali..
  • 330 ıcın ucacak yenı yer her zaman bulur atlasjet. basarıların devamı dılıyorum
  • Ayni bir once kuruttugu sirket gibi . YZA
  • yazık.neye el attılarsa kurudu.birisi bu şirkete pek uğurlu gelmedi.
17–18 Nisan 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen ve dünyanın birçok ülkesinden; Afganistan Ulaştırma Bakan Yardımcısı, Dünya Gıda Programı, İslami Yardım Programı, İnsani Yardım Lojistik Birliği, Birleşmiş Milletler Yardım Teşkilatı ve NATO Stratejik Uçuş Koordinasyon Merkezi, sivil havacılık otoritelerinin katıldığı Hava Kargo ve Lojistik Konferansı İstanbul Ataköy Sheraton Otel’de yapıldı. Her yıl düzenlenen konferansta bu yıl, “İnsanı Yardım Taşımacılığı” da tartışıldı. 
 
myCARGO (ACT Havayolları) CEO’su Yavuz Çizmeci’nin “insani yardım taşımacılığı” konusunda yaptığı sunumda: “İnsani yardım taşımacılığı, yoksul bölgeler olan Afrika ve Orta Amerika başta olmak üzere, savaştan mağdur olan Afganistan ve diğer ülkelerde etkin kullanılıyor. Zelzele, sel felaketleri, salgın hastalık ve mülteci kampları insani yardımın acilen ve dakik olarak gerçekleştirilmesini gerektiren ani ve beklenmedik olaylar. Sektör yaklaşık 200 milyon dolarlık bir bütçeye sahip.

Sektörün gelişimi için hükümetler ve uluslar arası kuruluşlar mümkünse lokal ve bölgesel havayollarını  tercih etmeli. myCARGO (ACT Havayolları) olarak biz elimizdeki mevcut zengin uçak filomuz ile bu göreve talibiz. Uluslararası bütün standartlara sahip şirketimiz, bu görevi gerçekleştirebilecek güce sahip. myCARGO (ACT Havayolları), 2006 yılından günümüze kadar sadece Afganistan’a 2285 uçuş gerçekleştirdi. Bu rakam bu alanda bölgedeki etkinliğimizi gösteriyor.” dedi. myCARGO, filosunda bulunan bölgenin en büyük kargo uçağı Boeing 747–400 ile birlikte toplam 8 uçakla Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biri konumunda.
 
İki gün süren ve yeni yatırım fırsatlarının tartışıldığı konferansın ilk gününde “Havaalanları ve Altyapı Çalışmaları, NATO Tarafından Belirlenen Havayolu Koordinasyonu ve Pazar Trendleri” konularında katılımcılar sunumlarını yaptı. Konferans’ın ikinci gününde ise, “Ticari Kargo Pazarı ile İnsanı Yardım Taşımacılığı” tartışıldı.  
İNSANİ YARDIM TAŞIMACILIĞI TARTIŞILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
zıyanın olduğu yerde maydonoz bıle yetışmez üç kaptan ve yuzlerce hostesın hakkını yedıler ben bır hayırsever olarak bu durumu kınıyorum nerde bu devlet nerde bu mıllet nerde bu atlas yönetımı yazık şirketı batırackalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peynirli sandviçlerini pek beğendim ayrıca diğer ikramları şahane. İkramlardan şaşmayan hava yolu şirketlerini tercih ediyorum her zaman .Diğer hava yolu şirketleri orta ve uzun seferlerde yakında tuvalet hizmetlerinden de para alırlar.Küçük 5 büyük 10 euro misali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
330 ıcın ucacak yenı yer her zaman bulur atlasjet. basarıların devamı dılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ayni bir once kuruttugu sirket gibi . YZA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazık.neye el attılarsa kurudu.birisi bu şirkete pek uğurlu gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000