29 Aralık 2012, Cumartesi 08:36:04

"İNŞALLAH UÇUŞLAR SEKTEYE UĞRAMAZ"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindeki heyeti Zonguldak-Trabzon uçuşlarının tanıtımı için makamında kabul etti.
  • bu bir reklamdir, haber degil.
  • bora jet ın başlatmış oldugu ıst zong trb rıng seferlerı, ozellıkle zonguldak ve yoresınde yaşayan vatandaşlarımızın ıst yolu ıle dunyaya acılımı acısından yararlı olacaktır. ancak bu ucuş bacagını ıst.trabzon . ıst. olarak duşundugumuzde ucagın zong a ınıp kalması ve meydanda kaybedılen zaman , ucagın turboprop olması gıbı nedenlerden dolayı seyahat surecının uzun olması, yolcuların dıger hv yollarını tercıh etmelerıne sebebıyet verecegı ıcın BORAJET IN ıst trb ıst bacaklarındakı bılet ucretlerınde rekabete uygun vede yolcuların bu ucagı tercıh etmelerıne ımkan verecek şekılde bır ucret polıtıkasının uygulanması gerekmektedır. aksı takdırde bora jet trabzon pastasından bekledıgını bulamıyacaktır kanaatındeyım..

Zonguldak-Trabzon arasında gerçekleştirilen uçuş hattını tanıtmak için Trabzon'a gelen heyeti kabul eden Vali Kızılcık, Trabzon'dan Zonguldak'a giden çok insanın bulunduğuna dikkat çekerek, "Zonguldak'ta bir buçuk yıl önce de uçuşlar başlamıştı. Sonradan biraz sekteye uğradı. İnşallah bundan sonra Trabzon-Zonguldak arasındaki bu hat yoğun bir şekilde kullanılır. Zaten buradan oraya gidip orada yaşamını devam ettiren birçok insanımız var. Bu tür şehirler arası uçuş hatlarının kurulması bir anlamda büyükşehirlerdeki yoğunluğu hafifleteceği gibi insanlarımızın çok rahat seyahat edebilmelerini sağlayacaktır" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar da uçuşların başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: "Zonguldak'tan uçak seferlerini desteklemek, tanıtma, kamuoyunu bilgilendirmek ve reklamını yapmak için buraya geldik. Zonguldak'tan saat 11.00'de havalandık buraya indik. 40 kişilik bir ekiple geldik. Çok güzel bir seyahat oldu. Hattın aktif olması ile birçok vatandaşımız cenazeye, düğüne gelmeye başladı. Şimdi Ankara'ya döneceğiz. Buraya gelince sizleri de görmek istedik"

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Zonguldak Milletvekili Ulupınar'a telkariden yapılmış fincan takımı hediye ederken, Ulupınar da, Vali Kızılcık'a Devrek bastonu takdim etti.

"İNŞALLAH UÇUŞLAR SEKTEYE UĞRAMAZ"

Yorumlar

reklam ~ 11 yıl önce
bu bir reklamdir, haber degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdinc durmazer ~ 11 yıl önce
bora jet ın başlatmış oldugu ıst zong trb rıng seferlerı, ozellıkle zonguldak ve yoresınde yaşayan vatandaşlarımızın ıst yolu ıle dunyaya acılımı acısından yararlı olacaktır. ancak bu ucuş bacagını ıst.trabzon . ıst. olarak duşundugumuzde ucagın zong a ınıp kalması ve meydanda kaybedılen zaman , ucagın turboprop olması gıbı nedenlerden dolayı seyahat surecının uzun olması, yolcuların dıger hv yollarını tercıh etmelerıne sebebıyet verecegı ıcın BORAJET IN ıst trb ıst bacaklarındakı bılet ucretlerınde rekabete uygun vede yolcuların bu ucagı tercıh etmelerıne ımkan verecek şekılde bır ucret polıtıkasının uygulanması gerekmektedır. aksı takdırde bora jet trabzon pastasından bekledıgını bulamıyacaktır kanaatındeyım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
İstanbul-trabzon uçuşu için diğer şirketlerde yer bulamayan ancak mecbur olan kişi boranın uçuşuyla zon konaklı trabzon uçuşunu alır.burada düşük ücret faktör olamaz.alternatifsizliğin çaresi olabilir.Burada asıl görev zon'da mukim trabzonluda!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000