19 Haziran 2012, Salı 09:27:27

"İNŞAATIN 5'TE 1'İ TAMAMLANDI"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun-Ordu Havalimanı inşaatının yüzde 20’sinin tamamlandığını söyledi.
  • '''KORUYUCU MENDİREK'' Rumuzlu Arkadaş Sen bu haberleri nerden aldın,nasıl derledin topladın anlamak mümkün degil.2014 de tüm dolgular ,terminal binası ve apron inşaat ları tamamlanacak.Nerden çıkardıız nasıl anladınız '' APRON VE TERMİNAL BİNASI İÇİN YAKIN ZAMANDA İHALE YAPILACAK. '' ne ihalesi arkdaşım ya..:))
  • Japonyayı saymazsak 2 mi demek istedi acaba ?
  • ağır kafayla yazınca tabi :D
  • "havaalanımız dünyada ikinci uluslararası ada havaalanı olacaktır. " Yok ya! Biraz iyi arastiralim Vali bey!
  • HABERDE EKSİKLİK VAR. KORUYUCU MENDİREK YAPIMININ 5 TE 1İ TAMAMLANDI. BU AY İÇİNDE PİSTİN YAPILACAĞI YERİN DOLGUSUNA BAŞLANACAK.AYNI ANDA KORUYUCU MENDİREK YAPIMIDA DEVAM EDECEK.2014 SONUNDADA PİST DAHİL MEYDAN YAPIMI BİTECEK. APRON VE TERMİNAL BİNASI İÇİN YAKIN ZAMANDA İHALE YAPILACAK.
  • 1 milyon TONUNCU??? :D

Şahin, konuyla yaptığı açıklamada “Giresun ve Ordu illerinin ortak arzusu olan havaalanı için çalışmalar hızla devam etmektedir. Dolgu alanı için dökülecek olan 5 milyon ton taşın, bir milyon tonu denize dökülmüş ve yüzde 20’si tamamlanmış durumdadır. 2 bin dönümlük ada hakline gelecek havaalanımız dünyada ikinci uluslararası ada havaalanı olacaktır. Hedefimiz 2014 yılında havaalanını bitirmektir. Havaalanının tamamlanmasıyla Giresun özellikle turizmde hak ettiği payı alacağına inanıyoruz. Dolayısıyla ilimizin her alanda ivme kazanacak olmasını havaalanına umut bağlıyoruz” dedi.

"İNŞAATIN 5'TE 1'İ TAMAMLANDI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yorum Gönderen Arkadaşa ~ 12 yıl önce
'''KORUYUCU MENDİREK'' Rumuzlu Arkadaş Sen bu haberleri nerden aldın,nasıl derledin topladın anlamak mümkün degil.2014 de tüm dolgular ,terminal binası ve apron inşaat ları tamamlanacak.Nerden çıkardıız nasıl anladınız '' APRON VE TERMİNAL BİNASI İÇİN YAKIN ZAMANDA İHALE YAPILACAK. '' ne ihalesi arkdaşım ya..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 mi ? ~ 12 yıl önce
Japonyayı saymazsak 2 mi demek istedi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa bir milyon ~ 12 yıl önce
ağır kafayla yazınca tabi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer ~ 12 yıl önce
"havaalanımız dünyada ikinci uluslararası ada havaalanı olacaktır. " Yok ya! Biraz iyi arastiralim Vali bey!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KORUYUCU MENDİREK ~ 12 yıl önce
HABERDE EKSİKLİK VAR. KORUYUCU MENDİREK YAPIMININ 5 TE 1İ TAMAMLANDI. BU AY İÇİNDE PİSTİN YAPILACAĞI YERİN DOLGUSUNA BAŞLANACAK.AYNI ANDA KORUYUCU MENDİREK YAPIMIDA DEVAM EDECEK.2014 SONUNDADA PİST DAHİL MEYDAN YAPIMI BİTECEK. APRON VE TERMİNAL BİNASI İÇİN YAKIN ZAMANDA İHALE YAPILACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 12 yıl önce
1 milyon TONUNCU??? :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000