19 Mart 2013, Salı 08:02:05

İNİŞ YAPARKEN BAYRAK DİREĞİNE ÇARPTI!

Gaziosmanpaşa Stadyumu'na yamaç paraşütüyle inen 34 yaşındaki İsmail Araz, iniş sırasında talihsiz bir olay yaşadı.

Tokat'ta 18 Mart Çanakkale anma günü etkinlikleri kapsamında, Gıj Gıj Dağı'ndan Gaziosmanpaşa Stadyumu'na yamaç paraşütüyle inen 34 yaşındaki İsmail Araz, iniş sırasında arkadaşına yol verdiği sırada maraton tribününde bulunan bayrak direğine çarparak düştü.

6 KİŞİ UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yılı etkinlikleri kapsamında Tokat Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ile birlikte Tokatlı pilotlar grubu ortak çalışma düzenledi. Çalışma kapsamında 6 kişi Gıj Gıj Dağı'na çıkarak buradan peş peşe yamaç paraşütüyle uçuş gerçekleştirdi. Havada Türk bayrağı açan paraşütçülerden stada ilk iniş yapanlar büyük alkış topladı.

BEN DİREĞİ GÖRMEDİM

Havada diğer arkadaşları ile birlikte yan yana iniş yapan İsmail Araz arkadaşına havada yol verdiği sırada paraşütü maraton direğinde bulunan bayrak direğine takıldı. Paraşütün direğe takılması ardından reklam billboardlarına düşen paraşütçü kendi imkanları ile birlikte bulunduğu yerden çıktı. 2 yıldan bu yana  paraşütle uçuş gerçekleştirdiğini söyleyen Araz, "İki arkadaş aynı zamanda iniyorduk. 'Birbirimize yol verelim' derken ben direği görmedim. Direğin yanından geçtim, kanadın köşesi direğe takılmış. Herhangi bir şeyim yok" dedi.

UFAK BİR TALİHSİZLİK OLDU

Tokat AKUT ekip lideri İlhan Çağlar Aldemir şehitleri anma dolayısıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Bayrağımızı en yukarıdan göklerden havalandırmak için uçuş düzenledik. Ufak bir talihsizlik oldu ama kimseye bir şey olmadı" diye konuştu. (Akşam)

İNİŞ YAPARKEN BAYRAK DİREĞİNE ÇARPTI!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000