16 Mart 2016, Çarşamba 14:34:11

İniş yapan uçağın iki lastiği de patladı

Hindistanlı havayolu şirketi Air India'nın Nagpur-Bombay seferini gerçekleştiren uçağının iniş sırasında iki lastiği patladı.
  • Kaplama kullanicak tabi . Dunyada butun sirketler kullaniyo gayet normal zaten bu lastikler uretilirken tekrar kaplanabilecek sekilde uretiliyor
  • Petlas marka degil, ondan patlamistir. Kesin kaplama lastik kullaniyorlar
  • nasil hisetigini tahmin edebiliyorum. benimde gecen bisikletimin tekeri patlamisti hemde ise giderken, tekerin havasi inmisti. babam sagolsun simdi iyi!
  • Büyük ihtimal yere 150-200 km ile inmiş ki patlaması gayet normal böyle bir hızda ya da diğer ihtimal teknisyenler tekerleğin havasını çok bastı bu da olabilir ama kuvvetle muhtemel hızlı iniş yüzünden oldu. Ekstra eğitim verilmesi gerekiyor bütün pilotlara, mal taşımıyorlar sonuçta can taşıyorlar. Biraz daha dikkatli olun pilot arkadaşlar.
  • ucak eger yetersiz pistlere de inis gerceklestirecekse ozel siparisle cift tekerli yapiyorlar..bu da onlardan.
  • Öncelikle buyuk bir faciadan dönülmüş geçmiş olsun diger bir nokta ise A320 nin ana iniş takımlarının çift olması Air india nın pist koşullarını gözönünde bulundurması ile airbus a özel siparişi sonucu olan bir hadise
  • Öncelikle buyuk bir faciadan dönülmüş geçmiş olsun diger bir nokta ise A320 nin ana iniş takımlarının çift olması Air india nın pist kosullarını gözönüne alarak airbus a özel siparişi sonucu oluşan bir hadise
  • Kadir Abi 320 değildir o dedi. İçerikte hata olduğunu düşünüyor. Yılların tecrübesi, anladı tabi hemen...

Air India'nın AI630 sefer sayısı ile gerçekleştirdiği Nagpur-Bombay seferini yapan uçağının iniş sırasında iki tekeri de patladı.

İçerisinde 161 yolcusu ve 7 mürettebatı bulunan, Bombay seferini yapan VT-ESL kuyruk numaralı Airbus A320-200 tipi uçağı Chhatrapati Shivaji Havalimanı'na inişe geçti.

Piste teker koyduktan sonra sol arka ana iniş takımlarındaki iki lastik de patladı. Pistte kalan uçağın içerisindeki yolcular tahliye botları ile uçaktan indirildi.

Tahliye işlemi sırasında 2 yolcunun hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

AirportHaber



İniş yapan uçağın iki lastiği de patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Lastik ~ 8 yıl önce
Kaplama kullanicak tabi . Dunyada butun sirketler kullaniyo gayet normal zaten bu lastikler uretilirken tekrar kaplanabilecek sekilde uretiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lastikler ~ 8 yıl önce
Petlas marka degil, ondan patlamistir. Kesin kaplama lastik kullaniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 8 yıl önce
nasil hisetigini tahmin edebiliyorum. benimde gecen bisikletimin tekeri patlamisti hemde ise giderken, tekerin havasi inmisti. babam sagolsun simdi iyi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübesizlik ~ 8 yıl önce
Büyük ihtimal yere 150-200 km ile inmiş ki patlaması gayet normal böyle bir hızda ya da diğer ihtimal teknisyenler tekerleğin havasını çok bastı bu da olabilir ama kuvvetle muhtemel hızlı iniş yüzünden oldu. Ekstra eğitim verilmesi gerekiyor bütün pilotlara, mal taşımıyorlar sonuçta can taşıyorlar. Biraz daha dikkatli olun pilot arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 8 yıl önce
Dua et ki gülüyorum, yazamıyorum. :))))
limoj ~ 8 yıl önce
istersen 250 km/s ile inerim lastik patlamıcaak aga...
teşekkürler ~ 8 yıl önce
engin bilgilerle dolu tavsiyen için teşekkür ederiz. teknisyen arkadaşları bilgilendiririm çok hava basmasınlar. e artık biz de inişlerimizi daha yavaş yapmaya çalışırız, 150km! çok tehlikeli gerçekten de.
Bravo ~ 8 yıl önce
Yorumun cok zihin acici , bilgilendirici, aydinlatici, hoykkkk
-- ~ 8 yıl önce
ucak eger yetersiz pistlere de inis gerceklestirecekse ozel siparisle cift tekerli yapiyorlar..bu da onlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNiK ~ 8 yıl önce
Öncelikle buyuk bir faciadan dönülmüş geçmiş olsun diger bir nokta ise A320 nin ana iniş takımlarının çift olması Air india nın pist koşullarını gözönünde bulundurması ile airbus a özel siparişi sonucu olan bir hadise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CY ~ 8 yıl önce
Öncelikle buyuk bir faciadan dönülmüş geçmiş olsun diger bir nokta ise A320 nin ana iniş takımlarının çift olması Air india nın pist kosullarını gözönüne alarak airbus a özel siparişi sonucu oluşan bir hadise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS. ~ 8 yıl önce
Kadir Abi 320 değildir o dedi. İçerikte hata olduğunu düşünüyor. Yılların tecrübesi, anladı tabi hemen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000