03 Kasım 2010, Çarşamba 08:52:39

İNİŞ TAKIMLARINDA UÇTU HAYATTA KALDI

Yurttan kaçan Rus çocuk bir bakkalı soyduktan sonra saklandığı uçak havalanınca dondurucu soğukta 300 kilometre uçtu.
  • bunlar yurttan iki arkadas kacmislar ve bakkali soyduktan sonra biri yakalanmis ve digerinin ucak inis takimlarinin oraya saklandigini ihbar etmis, bu ihbar sonucu ucagin kaptanina bildirilmis ve kaptan en yakin meydana zorunlu inis yapmis( antonov´la yoksa kolay kolay 300km mesafeye ucmazlar). Böylelikle bu meydanda polisler tarafindan cocuk doktor kontrolünden sonra, yurda teslim edilmistir. Haber yapacaksaniz dogru dürüst olsun!
  • Ekleme yapiyorum... Uçak An-24 olup, fotoğraftaki gibi AN-124 değilmiş. Saklanan genş 17 yaşındaymış ve -30 derece soğuğa 6500 metre irtifada 50 dakika maruz kalmış. Vücudunda soğuktan dolayı yanıklar mevcutmuş. Bilginize..
  • Gercekten bu sitenin seviyesine yakismayan; komik ama gereksiz yorumlar...
  • bir insanın ömrü bitmedikçe vakti dolmadıkça ölmez .....
  • Eee cocuk aliskindir tabi eksi 50 lere falan sibiryali olunca.. allah bilir yasadigi yer de 2000-3000 rakimlidir, irtifayi da boyle halletmistir, parkurda kisa olunca maksimum irtifada kalis suresi kisadir. Baska turlu hayatta kalinabilecegini zannetmiyorum..
  • ruslar soğuğa alışkındır ondan bişe olmamıştır :)
Rusya'nın Sibirya bölgesinde 14 yaşındaki bir çocuk arkadaşıyla yetiştirme yurdundan kaçıp bir bakkalı soydu. Polisten kaçarkan havaalanında bir uçağın iniş takımına saklanan çocuk uçak hareket edince inemedi ve 50 dakika boyunca -50 derecelik soğukta 300 kilometre boyunca uçtu. Rus polisi, Irkutsk kentinden havalanan Antonov model uçağın indiği havaalanında uçuş ekibinin ihbarıyla çocuğu buldu. Soğuktan donmak üzere bulunan ve oksijen azlığı çeken çocuğun üzerinde yalnızca bir tişört ve ince bir ceket olduğu belirtildi. Tedavi için hastaneye götürülen çocuğun hayati bir tehlikesinin olmaması mucize olarak nitelendiriliyor.
İNİŞ TAKIMLARINDA UÇTU HAYATTA KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar yurttan iki arkadas kacmislar ve bakkali soyduktan sonra biri yakalanmis ve digerinin ucak inis takimlarinin oraya saklandigini ihbar etmis, bu ihbar sonucu ucagin kaptanina bildirilmis ve kaptan en yakin meydana zorunlu inis yapmis( antonov´la yoksa kolay kolay 300km mesafeye ucmazlar). Böylelikle bu meydanda polisler tarafindan cocuk doktor kontrolünden sonra, yurda teslim edilmistir. Haber yapacaksaniz dogru dürüst olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ekleme yapiyorum... Uçak An-24 olup, fotoğraftaki gibi AN-124 değilmiş. Saklanan genş 17 yaşındaymış ve -30 derece soğuğa 6500 metre irtifada 50 dakika maruz kalmış. Vücudunda soğuktan dolayı yanıklar mevcutmuş. Bilginize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekten bu sitenin seviyesine yakismayan; komik ama gereksiz yorumlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir insanın ömrü bitmedikçe vakti dolmadıkça ölmez .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eee cocuk aliskindir tabi eksi 50 lere falan sibiryali olunca.. allah bilir yasadigi yer de 2000-3000 rakimlidir, irtifayi da boyle halletmistir, parkurda kisa olunca maksimum irtifada kalis suresi kisadir. Baska turlu hayatta kalinabilecegini zannetmiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ruslar soğuğa alışkındır ondan bişe olmamıştır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000