10 Nisan 2014, Perşembe 08:18:53

İNİŞ TAKIMLARI AÇILMAYINCA GÖVDE ÜZERİNE İNDİ

Mısır Hava Kuvvetleri'ne ait DHC-5 Buffalo türü uçak inişe geçtiği arka iniş takımları açılmadı. Pilot zorda olsa uçağı piste indirmeyi başardı.
  • Neden youtube , twitter ve benzerleri için vergi versinler, yasalara uysunlar denilince bazıları rahatsız oluyor anlamıyorum. Bunlar sonuçta kar amaçlı kapitalist şirketler. Tabii ki de vergi verecekler ve milyon dolar götürdükleri ülkelerin yasalarına uyacaklar. Twitter kendi ülkesini saymıyorum bile, nasıl ingiltere, almanya ve fransada hükümetlerin kararlarına tıpış tıpış uyuyorsa Türkiyede de uyacak. Ben sizin ülkenizi adamdan saymıyorum, muhatap kabul etmiyorum diyorsa defolup gidebilir. Tabii böyle şeyler hayatı boyunca batı ülkelerine göre kendini ve ülkesini aşağı gören eziklere ters gelebilir.
  • youtube acilmiyorsa chrome icin zenmate yukleyin. Siz de cb ve bb yardimcisinin yasak tanimazlik kervanina katilmis olursunuz.
  • Tüm dünyanın bildiğini, gördüğünü bizim bilmemize, görmemize gerek yok nasılsa. Biz görmesek de olur. Lütfen yok, "yargı kararına uysunlar" yok, "vergi versinler o zaman" gibi nedenlerle sazanlar hemen atlamasın. Önce kendileri "Yargı kararlarına" uysunlar, önce kendileri "yaptıkları danışmanlıkların" vergisini versinler. O zaman başkalarına da söz söylemeye hakları olur.
  • Youtube tan dolayı video açılmıyor.

Mısırda DHC-5 Buffalo türü uçak inişe geçtiği sırada arka iniş takımları açılmayınca havaalanında hareketli saatler yaşandı. Uçak inişe geçtiği sırada ön iniş takımları açıldı ama arka iniş takımları açılmayınca pilot ön iniş takımları ile iniş yapmak zorunda kaldı.

Pilot başarılı bir iniş yaparak uçağı piste indirdi. O anları havaalanında bunun bir kişi saniye saniye görüntüledi. O anları izleyenler ize alkışlar ve ıslıklar eşliğinde pilotu destekledi.

İNİŞ TAKIMLARI AÇILMAYINCA GÖVDE ÜZERİNE İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

DB6 ~ 10 yıl önce
Neden youtube , twitter ve benzerleri için vergi versinler, yasalara uysunlar denilince bazıları rahatsız oluyor anlamıyorum. Bunlar sonuçta kar amaçlı kapitalist şirketler. Tabii ki de vergi verecekler ve milyon dolar götürdükleri ülkelerin yasalarına uyacaklar. Twitter kendi ülkesini saymıyorum bile, nasıl ingiltere, almanya ve fransada hükümetlerin kararlarına tıpış tıpış uyuyorsa Türkiyede de uyacak. Ben sizin ülkenizi adamdan saymıyorum, muhatap kabul etmiyorum diyorsa defolup gidebilir. Tabii böyle şeyler hayatı boyunca batı ülkelerine göre kendini ve ülkesini aşağı gören eziklere ters gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zenike ~ 10 yıl önce
youtube acilmiyorsa chrome icin zenmate yukleyin. Siz de cb ve bb yardimcisinin yasak tanimazlik kervanina katilmis olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Tüm dünyanın bildiğini, gördüğünü bizim bilmemize, görmemize gerek yok nasılsa. Biz görmesek de olur. Lütfen yok, "yargı kararına uysunlar" yok, "vergi versinler o zaman" gibi nedenlerle sazanlar hemen atlamasın. Önce kendileri "Yargı kararlarına" uysunlar, önce kendileri "yaptıkları danışmanlıkların" vergisini versinler. O zaman başkalarına da söz söylemeye hakları olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Youtube tan dolayı video açılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@@@ ~ 10 yıl önce
chrome tarayıcıda zen mate yaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000