03 Ocak 2009, Cumartesi 10:01:06

İngiltere'de uçak düştü!

İngiltere'de, içinde üç kişinin bulunduğu tahmin edilen küçük bir uçağın yüksek gerilim hattına çarparak düştüğü bildirildi.
  • çok komik:))
  • HAY AĞZINA SAĞLIK DERLER YA..DOSTUM AYNEN HAKLISIN.BEN AIRPORT HABERİ DİĞER GAZETECİLİK HABERLERİNDEN FARKLI BİR YORUM GETİRİR DİYE BEKLİYORDUM AMA HİÇBİR FARKIN OLMADIĞINI GÖRDÜM.ŞİMDİ BU HABERİ HAZIRLAYAN ARKADAŞ BURAYA BU RESMİ KOYMAKLA İŞLEMİ HALLETTİĞİNİ SANIYOR GALİBA.BEN OKUYUCU OLARAK ŞÖYLE DEĞERLENDİRİYORUM.HABERİ TIKLIYORUM,EYVAH(RESME BAKARAK)4 MOTORLU BİR UÇAK YA 747 YA DA 340 DÜŞTÜ KANISINA VARIYORUM.HABERİN DEVAMINDADA KÜÇÜK BİR UÇAK OLDUĞUNU OKUYUNCA İÇİMİZDEN GEÇENİ BİR BİLSE...
  • bu nasıl haber ya 747 yi koyup uçak düştü demişler daha dikkatli olun lütfen

Polis, iki kişinin öldüğünü belirtti, ancak uçakta bir yolcunun daha bulunduğunun tahmin edildiğini ve onun da büyük olasılıkla hayatını kaybettiğini kaydetti. Staffordshire bölgesindeki Little Haywood köyü yakınlarında meydana gelen kazanın ardından yüksek gerilim hattının bulunduğu bölgedeki tren yolunun kapandığı ifade edildi.

Enkaz kaldırma çalışmalarının sabah saatlerinde başlaması bekleniyor. Bu çalışmalardan sonra uçaktaki yolcu sayısı kesinleşecek.

İngiltere'de uçak düştü!

Yorumlar

aragon ~ 15 yıl önce
çok komik:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKUYUCU ~ 15 yıl önce
HAY AĞZINA SAĞLIK DERLER YA..DOSTUM AYNEN HAKLISIN.BEN AIRPORT HABERİ DİĞER GAZETECİLİK HABERLERİNDEN FARKLI BİR YORUM GETİRİR DİYE BEKLİYORDUM AMA HİÇBİR FARKIN OLMADIĞINI GÖRDÜM.ŞİMDİ BU HABERİ HAZIRLAYAN ARKADAŞ BURAYA BU RESMİ KOYMAKLA İŞLEMİ HALLETTİĞİNİ SANIYOR GALİBA.BEN OKUYUCU OLARAK ŞÖYLE DEĞERLENDİRİYORUM.HABERİ TIKLIYORUM,EYVAH(RESME BAKARAK)4 MOTORLU BİR UÇAK YA 747 YA DA 340 DÜŞTÜ KANISINA VARIYORUM.HABERİN DEVAMINDADA KÜÇÜK BİR UÇAK OLDUĞUNU OKUYUNCA İÇİMİZDEN GEÇENİ BİR BİLSE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 15 yıl önce
bu nasıl haber ya 747 yi koyup uçak düştü demişler daha dikkatli olun lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000