26 Haziran 2012, Salı 08:12:22

İNGİLTERE SAVAŞA GİRMEMİZİ Mİ BEKLİYOR?

İngiliz Daily Star gazetesi, İngiliz savaş uçaklarının Türkiye'ye destek için hazır beklentildiğini iddia etti.
  • osmanlı rus savaşındada ingilizler bize destek vermişti osmanlı az kalsın çöküyodu,,,,ingilterenin çokta abartılacak bir askeri gücü yok girilecekse türkiyede girer....
  • bu ingilizin oyunu hic gerek yok savasa girmeye ingiliz hic bir zaman kimseyi düsünmez her zaman kendini düsünür
  • Abd İngiltere Fransa adına Suriye ile savaş hayır, ortadogu ya yeni şekil verme eşbaşkanının ugraşlarını takdirle karşılıyorum fakat önce ogullarını askere yazdırsın,bakınız ingiltere prensi afganistanda askerlik yaptı biz afganistana gitmesine gerek duymuyoruz suriye sınırına göndersin yeter vatan evlatlarını bu kadar kolay harcamasın.
  • ingiltere fransa abd gelin bakalım sözde yardımınıza(!)

Türkiye'nin, F-4 uçağının Suriye tarafından düşürülmesi ardından bir "intikam" baskını gerçekleştirmesi olasılığı karşısında İngiliz savaş uçaklarının Türkiye'ye destek için hazır beklentildiği öne sürüldü.

İngiltere'de yayımlanan Daily Star, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "gereken her şeyin yapılacağı" açıklamasına dikkat çekerek "Türkiye'nin savaş uçaklarından birinin düşürülmesi ardından intikam sözü vermesinden sonra İngiliz savaş uçakları, Suriye'ye bir saldırı düzenlemek için hazır bekliyor" diye yazdı.

Haberde böylece, Türkiye tarafından Suriye'ye karşı bir operasyon gerçekleştirilmesi halinde İngiliz savaş uçaklarının NATO müttefikini destek amacıyla Suriye'ye yönelik bir hava baskınında yer alabilecekleri vurgulandı.

Türkiye ve Suriye'nin bir zamanlar "müttefik" olduklarını, ancak Türkiye'nin artık Suriye'nin "zalim rejimini" en çok eleştirenlerden biri haline geldiğine dikkat çeken gazete şu yorumu da yaptı:

"Eğer Türkiye kuvvete başvurarak misilleme yapmaya karar verirse İngiltere ve ABD dahil, başka NATO güçleri, onları desteklemesi ve Suriye'ye saldırıya katılması yönünde baskı altına girer."

İNGİLTERE SAVAŞA GİRMEMİZİ Mİ BEKLİYOR?

Yorumlar

Osmanlı rus sa... ~ 12 yıl önce
osmanlı rus savaşındada ingilizler bize destek vermişti osmanlı az kalsın çöküyodu,,,,ingilterenin çokta abartılacak bir askeri gücü yok girilecekse türkiyede girer....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyun ~ 12 yıl önce
bu ingilizin oyunu hic gerek yok savasa girmeye ingiliz hic bir zaman kimseyi düsünmez her zaman kendini düsünür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gaz verme yarışına girdiler ~ 12 yıl önce
Abd İngiltere Fransa adına Suriye ile savaş hayır, ortadogu ya yeni şekil verme eşbaşkanının ugraşlarını takdirle karşılıyorum fakat önce ogullarını askere yazdırsın,bakınız ingiltere prensi afganistanda askerlik yaptı biz afganistana gitmesine gerek duymuyoruz suriye sınırına göndersin yeter vatan evlatlarını bu kadar kolay harcamasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aç gözlüler iş başında ~ 12 yıl önce
ingiltere fransa abd gelin bakalım sözde yardımınıza(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000