24 Mayıs 2012, Perşembe 08:56:21

İNGİLTERE İLE PERSONEL DEĞİŞİMİ YAPILACAK

İngiltere Sivil Havacılık Genel Müdürü Jonathan MOOR, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
  • asagidaki yoruma katiliyorum. Acaba neden geldiler?Bizden fikir almaya ihtiyaclari yok. Hos bizimkiler bol miktarda fikir vermislerdir ama. Adamlarin istedigi birsey var ki kalkip buralara kadar gelmisler. Meydan mi istiyorlar? Yoksa gelin sizi biz egitelim para kazanalim mi diyorlar? Yoksa birsey mi satacaklar?
  • Yakında bu işi ingilizlere devrederlerse şaşırmayın
  • Onlar için fikir alışından ziyade verişi olmuştur. Personel değişimi ise vay buraya gelen İngiliz in haline dedirtir. Sürgün amacı olsa gerek.
  • İngiliz Genel Müdür durup dururken Türkiyeye gelmez kesin önmeli bir taleple gelmiştir. Bu talep neyse açıklansa da bilsek nelerin olup bittiğini. Yok fikir alış veişi yok personel değişimi bunlar palavra.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin İngiliz meslektaşı ile yaptığı görüşmede, Türk Sivil Havacılığı ile İngiliz Sivil Havacılığı arasındaki ilişkilerin yanı sıra Avrupa Sivil Havacılık Konferansı (ECAC) ve Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (Eurocontrol) konuları ele alındı.

İngiliz Genel Müdür Jonathan Moor, Türk sivil havacılığında son yıllarda yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, Türkiye’nin havacılıkta büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve mevcut gelişmenin artarak devam edeceğine inandıklarını kaydetti.

İki ülke Sivil Havacılık Genel Müdürlükleri arasında uzman personel değişimi ve bilgi paylaşımı konularında görüş birliğine vardılar.

Ziyaret, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından İngiliz meslektaşı onuruna verilen öğlen yemeği ile sona erdi.

İNGİLTERE İLE PERSONEL DEĞİŞİMİ YAPILACAK

Yorumlar

neden gelmis? ~ 12 yıl önce
asagidaki yoruma katiliyorum. Acaba neden geldiler?Bizden fikir almaya ihtiyaclari yok. Hos bizimkiler bol miktarda fikir vermislerdir ama. Adamlarin istedigi birsey var ki kalkip buralara kadar gelmisler. Meydan mi istiyorlar? Yoksa gelin sizi biz egitelim para kazanalim mi diyorlar? Yoksa birsey mi satacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 12 yıl önce
Yakında bu işi ingilizlere devrederlerse şaşırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Onlar için fikir alışından ziyade verişi olmuştur. Personel değişimi ise vay buraya gelen İngiliz in haline dedirtir. Sürgün amacı olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İngiliz Genel Müdür durup dururken Türkiyeye gelmez kesin önmeli bir taleple gelmiştir. Bu talep neyse açıklansa da bilsek nelerin olup bittiğini. Yok fikir alış veişi yok personel değişimi bunlar palavra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000