19 Ağustos 2015, Çarşamba 08:55:34

İngiltere Başbakanı'nın olay uçuşu!

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın Portekiz'e yolculuğu, sosyal medyada günün konusu oldu.
  • Adamlar dünyayı sömürüyor, isterse cargo bulk'ta gitsin! Başbakan burda show yapıyor economy de uçtu desinler ne iyi adam bak ne mütevazı desinler haber olsun diye, özel uçakla gitse haber olmayacaktı. Zeki adam...
  • Ne mutlu Ingiliz halkina, zavalli bizler!
  • Eger hareketlerine gore degerlendirsek Bu adam bizimkilerden daha Musluman
  • acıdım ya fakir
  • ben 6 senedir silideyim, 2010 senesinde annem siliye gelmisti, 2 yan masada oturan sili basbakani ve karisinin sadece 1 soforleri vardi..normal bir lokanta idi, yemegi yediler herkese iyi aksamlar deyip gittiler..
  • biz ise o veya bu sebebten bu arabaya binmeyecegim diyen diyanet isleri baskanina zorla mercedes araba gonderiyoruz..
  • biz ise o veya bu sebebten bu arabaya binmeyecegim diyen diyanet isleri baskanina zorla mercedes araba gonderiyoruz..
  • Dunyanin en guclu ulkelerinden birinin basbakani ne yapiyor bizimkiler ne yapiyor ? Bizde en ucuz siniftan bilet alip otomatik upgrade ile business class da vekil,bakan,bilmem ne muduru,baskani vs coluk,cocuk,damat,gelin,hisim,sarkici vs vip'ten gecerek ucuyor ! Ayrica 1 milyar dolar civari para harcanan ozel ucak ve helikopter filosu ve 120.000 den fazla makam arabamiz da var !Dertleri,davalari normal hayatta hicbir zaman kavusamayacaklari seylere, burokrat,vekil,mudur vs olarak milletin vergileriyle luks icinde yasama hevesi ! Bu ulkede 10 milyondan fazla yesil karta muhtac insan bir o kadar da gercek anlamda fakir varken,issizlik %30'u gecmisken, bu kadar israf,savurganlik gunah degilse nedir ? Prestij,devletin gucu vs halki sefilken savurganlik,gosteris yapmak midir ? Bir ulkenin prestiji kendi insanina verdigi deger,vatandasinin refahini artirmasi,ilim,bilim,sanat ve spora yaptigi yatirimla olur, ozel ucak,makam arabasi vs ile olmaz ! Asil gavur aslinda biziz yabancilar degil !!!
  • Birde video daki başlığa bakın easyJet ile yolculuk ediyor.olay bizimkilerin müslümanlığı onların protestanlığı değil olay ahlak,olay görgü ve kalite....bizde ise milletin bi tarafında koyacaz denen adamlara boğazda tarihi yalı verirler onu da acimaz kundaklatır üzerine villalar yaparlar...adam ise easyjetle gider su bile parayla ;)
  • Biz buna alçak gönüllülük diyoruz.

İş gezileri dışında ekonomi sınıfında uçmasıyla tanınan David Cameron, Portekiz'e uçarken yolcuların ilgi odağı oldu.

16 yaşındaki Ashleigh isimli genç kız, arka planda Cameron'ın yer aldığı bir 'selfie'yi Twitter hesabından paylaştı. Cameron'ı cips yerken görüntüleyen ve fotoğrafı da Twitter'da paylaşan genç kız "Başbakan, 3 koltuk uzakta kırmızı biberli cips yiyor, yardım edin" notunu düştü.

Yine Cameron ile birlikte aynı uçakta yolculuk yapan başka bir yolcu da, İngiltere Başbakanı'nın ekonomi sınıfın uçmasını şaşkınlıkla karşılarken, "İngiltere zor zamanlar yaşıyor olmalı" dedi.

İngiltere Başbakanı'nın olay uçuşu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Anlamıyorsunuz ~ 9 yıl önce
Adamlar dünyayı sömürüyor, isterse cargo bulk'ta gitsin! Başbakan burda show yapıyor economy de uçtu desinler ne iyi adam bak ne mütevazı desinler haber olsun diye, özel uçakla gitse haber olmayacaktı. Zeki adam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mutlu ~ 9 yıl önce
Ne mutlu Ingiliz halkina, zavalli bizler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eger ~ 9 yıl önce
Eger hareketlerine gore degerlendirsek Bu adam bizimkilerden daha Musluman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 9 yıl önce
acıdım ya fakir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
ben 6 senedir silideyim, 2010 senesinde annem siliye gelmisti, 2 yan masada oturan sili basbakani ve karisinin sadece 1 soforleri vardi..normal bir lokanta idi, yemegi yediler herkese iyi aksamlar deyip gittiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
biz ise o veya bu sebebten bu arabaya binmeyecegim diyen diyanet isleri baskanina zorla mercedes araba gonderiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
biz ise o veya bu sebebten bu arabaya binmeyecegim diyen diyanet isleri baskanina zorla mercedes araba gonderiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Dunyanin en guclu ulkelerinden birinin basbakani ne yapiyor bizimkiler ne yapiyor ? Bizde en ucuz siniftan bilet alip otomatik upgrade ile business class da vekil,bakan,bilmem ne muduru,baskani vs coluk,cocuk,damat,gelin,hisim,sarkici vs vip'ten gecerek ucuyor ! Ayrica 1 milyar dolar civari para harcanan ozel ucak ve helikopter filosu ve 120.000 den fazla makam arabamiz da var !Dertleri,davalari normal hayatta hicbir zaman kavusamayacaklari seylere, burokrat,vekil,mudur vs olarak milletin vergileriyle luks icinde yasama hevesi ! Bu ulkede 10 milyondan fazla yesil karta muhtac insan bir o kadar da gercek anlamda fakir varken,issizlik %30'u gecmisken, bu kadar israf,savurganlik gunah degilse nedir ? Prestij,devletin gucu vs halki sefilken savurganlik,gosteris yapmak midir ? Bir ulkenin prestiji kendi insanina verdigi deger,vatandasinin refahini artirmasi,ilim,bilim,sanat ve spora yaptigi yatirimla olur, ozel ucak,makam arabasi vs ile olmaz ! Asil gavur aslinda biziz yabancilar degil !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A Takımı ~ 9 yıl önce
Ayaktakimi bir kez iktidarı ele geçirdimi bir daha bırakmaz...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birde video daki başlığa bakın easyJet ile yolculuk ediyor.olay bizimkilerin müslümanlığı onların protestanlığı değil olay ahlak,olay görgü ve kalite....bizde ise milletin bi tarafında koyacaz denen adamlara boğazda tarihi yalı verirler onu da acimaz kundaklatır üzerine villalar yaparlar...adam ise easyjetle gider su bile parayla ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mütevazı ~ 9 yıl önce
Biz buna alçak gönüllülük diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000